QUOTE(Tepaluota @ 2014 07 11, 11:33)
Niekada taip nebūdavo Dvi malonios mergicos sėdėdavo.
Žinokit, mums panašiai buvo. Eglėj. Pliuse tikrai buvo malonus vaikinukas.
O Eglės registratūroj sėdėjo dvi merginos. Mes atvažiavom su savaitgaline programa ir aš norėjau gydytojo konsultacijos, nes dėl sveikatos norėjau derint procedūras pagal save. Dar norėjom pakeist pietų laiką - iš penktadienio perkelt į sekmadienį. Aš gal nemažai klausinėjau, nes tąsyk buvom pirmą kartą (prieš pusantrų metų, žiemą). Tai tikrai mergina nebuvo labai patenkinta. Nežinau kodėl, bet tada pagalvojau, kad aš pernelyg miela ir mandagi. Jų darbas toks - pirmą kartą viešinčiam žmogui atsakyti į kylančius klausimus. Po to pasigailėjau, kad telefonu nepaklausinėjau, nes esu labai empatiška ir žmogaus susierzinimas man nepatinka, todėl kažko taip ir likau nepaklaususi.
Tikrai iš esmės nieko bloga nenoriu pasakyt, kita moteris man pasirodė malonesnė, bet mes registravomės ne pas ją.
Kadangi žiemą Eglėj man netiko vaikščiojimas valgyti per lauką ir į procedūras, kitą kartą rinkomės pliusą. Ten brangiau, bet man ten kaip tik. Nors maisto kokybė ir Eglėj ir Eglėj Plius ta pati (bent jau man taip pasirodė).
Papildyta:
Dar norėjau paklaust - ar Sanoj atvažiavus galima pirktis procedūras - pvz. druskų kambarį? Kažkokių ypatingų procedūrų turbūt nesirinksim, nes man labai ne viską galima, įprastai šeima vaikšto į procedūras gerokai daugiau, nei aš. Bet druskos tai mums abiems labai tinka, tad galvoju - ar čia iš anksto rezervuotis?
Planuojam sidabro parduotuvėse apsilankyt, jei oras leis - pasivaikščiot.
Gal rekomenduotumėt vietą romantiškai vakarienei? Aš tai žinau tik Siciliją... daugiau niekur nesu buvusi.