Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

QUOTE(lape snape* @ 2013 09 03, 19:51)
skaiciau skaiciau.... siaip jau jei norite kokybisku proceduru, tikrojo SPA atsipalaidavimo, tai siulau rinktis SPA VILNIUS Sana, o ne sanatorijas  mirksiukas.gif

mums ten rojus  wub.gif

Mes visuomet stengiames vykti i Sana,bet ten reikia gerokai is anksto rezervuotis,jei nori gauti tam tikra kambari ir suderinti proceduru laikus pagal savo poreikiu.Kadangi pastarieji musu vizitai i Druskininkus buvo spontaniski ir vietu Sanoje nebuvo,tai teko rinktis is kitu sanatoriju- spa centru.Tad paviesejome,Egleje,Draugysteje,Grand Spa Lietuva,vel Draugysteje,kuria dabar ir aprasinejau.Dar neteko lankytis Europa Royale,vis mastau ar ten vaziuoti ar ne.
O del Vilnius Sana,na iki rojaus jiems dar toli,bet kolkas Druskininkuose jiems lygiu nerandau,tiek maitinimo ,tiek proceduru atzvilgiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 09 03, 20:51)
jei norite kokybisku proceduru, tikrojo SPA atsipalaidavimo, tai siulau rinktis SPA VILNIUS Sana, o ne sanatorijas  mirksiukas.gif

Kai reikia ne tik moralinio, bet ir fizinio poilsio (gydomųjų procedūrų), nori nenori turi rinktis sanatoriją mirksiukas.gif
Gurmans, kur pasakojimas apie katliečiūkus? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 09 04, 14:38)
Kai reikia ne tik moralinio, bet ir fizinio poilsio (gydomųjų procedūrų), nori nenori turi rinktis sanatoriją  mirksiukas.gif
Gurmans, kur pasakojimas apie katliečiūkuscool.gif

Apie "katliečiūkus",pasistengsiu ryt parasyti,dabar reik lekt namo ruostis krepsiniui ,na nagus pasitrumpinti,kad nebutu ka griauzti is nervu ir tt...
Del maitinimo,tai tikrai alkani nelikom ,valgem ir kavos ir arbatos,ir baltos kavos ir kefyro viena diena buvo..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2013 09 01, 22:46)
Mano - patys geriausi  4u.gif . Tik iš karto ne kartą užsiminėm, kad norim su balkonu, kad šalia nebūtų kaimynų su vaikais ir gyvūnais (norėjom ramybės tiesiog), kad aplink būtų tik nerūkančiųjų kambariai. Mūsų pageidavimai buvo suprasti  thumbup.gif . Rankšluoščių šviežių gavom ir kelis kart dienoj, nes po baseinų jie nebelabai būna  ax.gif Kambarinių prašėm neiti tvarkyti - ir nelindo.

Aciu mirksiukas.gif O kokias Spa proceduras rekomenduotum? Kaip ten ju baseinai, pirtys? Kaip suprantu galima viena karta dienoje neribota laika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 05 rugsėjo 2013 - 07:42
QUOTE(gurmans @ 2013 09 04, 15:13)
O del Vilnius Sana,na iki rojaus jiems dar toli,bet kolkas Druskininkuose jiems lygiu nerandau,tiek maitinimo ,tiek proceduru atzvilgiu. 4u.gif

Na, o mane Vilnius Sana nuvylė smile.gif Kažkaip paskaičiusi čia komentarus, buvau susidariusi visai kitokį įspūdį. Nepatiko kambarys (siauri koridoriai kambaryje, prastas apšvietimas tik naktinėmis lempomis), aptarnavimas (problemos su restorano sąskaita, rezervacija, gydytojo konsultacija) ir atmestinis povandeninis masažas. Gal čia man taip tik papuolė blink.gif
Patiko maistas, druskų, gintaro kambarys, SPA erdvė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(turlaurita @ 2013 09 05, 10:21)
Na, o mane Vilnius Sana nuvylė smile.gif Kažkaip paskaičiusi čia komentarus, buvau susidariusi visai kitokį įspūdį. Nepatiko kambarys (siauri koridoriai kambaryje, prastas apšvietimas tik naktinėmis lempomis), aptarnavimas (problemos su restorano sąskaita, rezervacija, gydytojo konsultacija) ir atmestinis povandeninis masažas. Gal čia man taip tik papuolė  blink.gif
Patiko maistas, druskų, gintaro kambarys, SPA erdvė smile.gif

Laaabai informatyvi Jusus pretenzija:"aptarnavimas (problemos su restorano sąskaita, rezervacija, gydytojo konsultacija) ir atmestinis povandeninis masažas."
Kadangi daznai vaziuojam i Sana,tai man aktuali kiekviena pastaba ir pretenzija,kaip sakant geriau mokytis is svetimos nesekmes.... blush2.gif
Bet is Jusu pateikto aprasymo sunku suprasti kas buvo negerai ir kodel buvo negerai,ir kaip tie negerumai vyko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 09 05, 12:48)
Laaabai informatyvi Jusus pretenzija:"aptarnavimas (problemos su restorano sąskaita, rezervacija, gydytojo konsultacija) ir atmestinis povandeninis masažas."
Kadangi daznai vaziuojam i Sana,tai man aktuali kiekviena pastaba ir  pretenzija,kaip sakant geriau mokytis is svetimos nesekmes.... blush2.gif
Bet is Jusu pateikto aprasymo sunku suprasti kas buvo negerai ir kodel buvo negerai,ir kaip tie negerumai vyko. 4u.gif

Aš nemoku taip vaizdžiai kaip jūs papasakoti blush2.gif Tiesiog parašiau bendrai savo išvadas smile.gif Pabandysiu vėliau parašyti. Tiesiog gal per dideli lūkesčiai buvo, kad viskas bus tobula...
Atsakyti
Vaziuojam rytoj i Best Western Central. Pirkom su pusryciais, vakarienem ir procedurom gydyklose, paziuresim kas per proceduros bus ir kokios tos vakarienes. Gal kas yra buve su tokiu "viskas iskaiciuota"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogmile @ 2013 09 11, 10:16)
Vaziuojam rytoj i Best Western Central. Pirkom su pusryciais, vakarienem ir procedurom gydyklose, paziuresim kas per proceduros bus ir kokios tos vakarienes. Gal kas yra buve su tokiu "viskas iskaiciuota"?  biggrin.gif

Aha,buvom.Jei Jusu pekete "Romantiska vakariene",tai romantikos tikrai nebus.Nes tos romantiskos vakarienes susirenka beveik puse viesbucio.Restoranelis mazutis,staliuku pristatyta nenormaliai daug ,praktiskai visi susirinke romantiskai trinasi vienas i kito nugara (na cia taip vaizdziai pasakiau),ir dar beda su vedinimu ten,viduryje vakarienes jau kaip zuvis be vandens pradedi ziopciot.Romantiskai vakarienei buna : saukstas salotu,ir karstas patiekalas su vyno taure,bet galima sutarti,kad vietoj vyno atnestu arbateles. biggrin.gif
Pusryciai : asortimento pertekliaus tikrai nera lotuliukas.gif ,bet maistas gan kokybiskas ( be sapenkiu ir koldunu) beto operatyviai papildomas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 09 04, 14:13)

na taip,ten jau gerokai anskciau reik uzsisakyt. na mes kiek kur buvom,tai man rojus ten. aisku cia dar kas kaip suvokia 4u.gif kazkam va ir pusryciams patiekti koldunai gali sugadinti poilsi biggrin.gif
as kai vaziuoju pailseti,stengiuosi neieskoti priekabiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lape snape* @ 2013 09 11, 12:35)
na taip,ten jau gerokai anskciau reik uzsisakyt. na mes kiek kur buvom,tai man rojus ten. aisku cia dar kas kaip suvokia  4u.gif  kazkam va ir pusryciams patiekti koldunai gali sugadinti poilsi biggrin.gif
as kai vaziuoju pailseti,stengiuosi neieskoti priekabiu  4u.gif

Nesvarbu ,ar pusryciams ar pietums ar vakarienei yra pateikiami koldunai . Toks maistas, Spa ar paprastame aukstesnes kategorijos viesbutyje man dziaugsmo isterijos tikrai nesukelia.Kodel? Todel ,kad : tarkim vaziuojam penkiom parom ir perkam pilna maitinima,tai reiskia po 9 maitinimo kartus kiekvienam,viso 18 maitinimu,vieno maitinimo kaina 35 litukai. Bendroje sumoje mes uz savo pasirinkima sumokam papildomai 630 lituku. Man asmeniskai koldunai prie tokios sumos niekaip nesiderina. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 11 rugsėjo 2013 - 13:45
QUOTE(gurmans @ 2013 09 11, 13:44)
Nesvarbu ,ar pusryciams ar pietums ar vakarienei yra pateikiami koldunai . Toks maistas, Spa ar  paprastame aukstesnes kategorijos viesbutyje man dziaugsmo isterijos tikrai nesukelia.Kodel? Todel ,kad : tarkim vaziuojam penkiom parom ir perkam pilna maitinima,tai reiskia po 9 maitinimo kartus kiekvienam,viso 18 maitinimu,vieno maitinimo kaina 35 litukai. Bendroje sumoje mes uz savo pasirinkima sumokam papildomai 630 lituku. Man asmeniskai koldunai prie tokios sumos niekaip nesiderina. 4u.gif

na neprikibkim cia prie tu koldunu biggrin.gif kita vertus, viesbuciuose maisto pasirinkimas tikrai patus, bent Sanoj tj man uztenka i valias 4u.gif
Atsakyti