Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

Ačiū už pasisakymą 4u.gif gal dar kas nuomonių pasakys...rytoj turiu patbirtinti rezervaciją. Šiaip už apgyvendinimą Vilnius Sana atsiuntė 990Lt. Tam pačiam žmonių kiekiui ir laikui. Taigi, pigiau. Tik neįskaičiuoti pietūs. Lietuvoj pietūs įskaičiuoti, bet kaina jau šokteli iki 1332. Norisi rasti optimalų variantą...
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2014 03 11, 14:22)
Ačiū už pasisakymą 4u.gif gal dar kas nuomonių pasakys...rytoj turiu patbirtinti rezervaciją. Šiaip už apgyvendinimą Vilnius Sana atsiuntė 990Lt.  Tam pačiam žmonių kiekiui ir laikui. Taigi, pigiau. Tik neįskaičiuoti pietūs. Lietuvoj pietūs įskaičiuoti, bet kaina jau šokteli iki 1332. Norisi rasti optimalų variantą...

Tai Grand Spa Lietuva tiek pusryčiai, tiek pietūs, tiek vakarienė kainuoja 25 Lt/asmeniui. T.y. jūsų atveju vien 75 Lt suaugusiems tik pietūs kasdien ir dar + vaikų pietūs (nuo 12 m pilna kaina, iki 12 m - pusė kainos). Tai jei Lietuvoj neimtumėte pietų (o aš ir neimčiau schmoll.gif Juolab nieks ten nesiveržia..bet kada galima ateit pietų metu, sumokėt ir valgyt) , tai ta kaina ne tiek ir didesnė gaunasi. Tik jei į 990 Vilniuje įeina procedūros, tada gal ir geriau..
Atsakyti
Mes Grand spa Lietuva vieną vakarienę išsipirkom, tai skurdokas meniu ax.gif . Vaikas tik trintos sriubos tevalgė ax.gif . Mes tai aišku "atvalgėm" už tuos 25 lt, bet geriau jau kavinėj kur už juos pavakarieniaut ax.gif .
Atsakyti
SVEIKOS! Gal galėtumėte patarti, kur praleist savaitgalį Druskininkuose 2 suaugę su 8m vaiku. Nėra galimybių važiuoti dviese, kaip besinorėtų... Gal yra kokie užsiėmimai vaikams, kad nors kiek laiko dviems skirt? Arba viešbučiai su žaidimų kambariais.

Gal galite ka patarti iš savo patirties? Na mums patiems norėtus gal vandens procedurų ir kokio boulingo... taip rutina pabodo ir tie savaitgaliai tryse... išdustam jau... O gal yra kokia paieškos sistema patogi?




Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2014 03 11, 10:42)
....ir dar klausimas kas važiuojat į Spa Vilnius ar renkatės programą ar nakvynę ir procedūras išsirenkat patys?


Lyginu Grand SPa ir Spa Vilnius. Grand spa pliusai: vandens parkas (aktualu su vaikais), geresni kambariai (jei lyginam su Spa Vilnius nerekonstruotais). Minusai (man asmeniškai) maistas.
SPa Vilnius pliusai: procedūros procedūros ir dar kartą procedūros bei maistas. Minusai: kai kurie kambariai nerekonstruoti, mažas baseinas su pirtelėmis.

Dabar kainas reikia lyginti lygeverčių dalykų, jei vienam viešbutyje su tam tikru maitinimu, tai ir kitam tas pats. Kur pigiau nežinau.
Jei važiuočiau su vaikais, aš gal ir apsistočiau Grand spa, imčiau tik pusryčius, o vėliau nueičiau kur nors papietaut, vakarieniaut į miestą, pvz. piceriją ar pan.
Jei važiuočiau be vaikų. Tai imčiau SPA Vilnius su daugybe procedūrų, na kad parelaksuot visiškai. Mažas baseinas, kai esi be vaikų, turi privalumų. Čia būna mažiau žmonių, na ir ramybė.

Į SPA Vilnius kartais perku paketus, kartais tik nakvynę atskirai ir kokias noriu paslaugas atskirai. Reikia žiūrėti savo poreikių ir skaičiuotis. Internete yra visos kainos. Pastaruoju metu, kai žinau daugelį procedūrų, imu dažniausiai atskirai nakvynę, o masažus, druskų kambarį, vonias pasidėlioju. Nes pvz. pakete yra gintaro kambarys, kurį 1 kart išbandžiau, daugiau nenoriu arba buvo muzikos terapija. Vieną kart nieko, bet daugiau nenoriu, bet užtat masažai ir ilgosios grožio procedūros kokios fainos.

QUOTE(linav @ 2014 03 11, 21:11)
SVEIKOS! Gal galėtumėte patarti, kur praleist savaitgalį Druskininkuose 2 suaugę su 8m vaiku. Nėra galimybių važiuoti dviese, kaip besinorėtų... Gal yra kokie užsiėmimai vaikams, kad nors kiek laiko dviems skirt?  Arba viešbučiai su žaidimų kambariais.

Gal galite ka patarti iš savo patirties? Na mums patiems norėtus gal vandens procedurų ir kokio boulingo... taip rutina pabodo ir tie savaitgaliai tryse... išdustam jau... O gal yra kokia paieškos sistema patogi?


Na jei ieškote viešbučių su vaikų kambariais, tai jų yra, pvz.:
http://druskininkai....vaiku-kambarys/
http://www.grandspa.lt/lt/pagrindinis/
turbūt ir kitur, tik aš kažkaip abejoju, kad ten 8-mečiui bus įdomu. Gal kiti turės daugiau patirties.
Jei jau vežatės vaiką kartu, tai manau jums bus visai įdomu kartu visiems tryse apsilankyti bet kuriame vandens parke, pažaisti boulingą ar palaipioti one pramogų parke.
Ką veikti Druskininkuose galite rasti čia:
http://www.info.drus...t/laisvalaikis/
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 03 11, 20:47)
Mes Grand spa Lietuva vieną vakarienę išsipirkom, tai skurdokas meniu ax.gif . Vaikas tik trintos sriubos tevalgė ax.gif . Mes tai aišku "atvalgėm" už tuos 25 lt, bet geriau jau kavinėj kur už juos pavakarieniaut ax.gif .


Sakykit ar Grand SPA Lietuva maitinimas buna svediskas stalas, ar tiesiog nustatytas meniu? Ar gerimai ieina i ta kaina uzsakant maitinima?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2014 04 01, 18:14)
Sakykit ar Grand SPA Lietuva maitinimas buna svediskas stalas, ar tiesiog nustatytas meniu? Ar gerimai ieina i ta kaina uzsakant maitinima?

Švediškas stalas, tik mano pilvui ir akims, skurdokas.
Alkoholis tikrai neįeina, o sultys, vanduo, arbata, kava - įeina į tą kainą.
Atsakyti
Kokios procedūros gran spa Lietuva patinka labiausiai? Kokie spa masažai? Galvoju sau imti atpalaiduojantį tailandietišką masažą , o vyrui stimuliuojantį. g.gif Eglėj visada darydavaus su lavos akmenim galvoju šįkart praleisiu , ir išbandyti Watsu. Ar bandė kas Watsu? Kokie įspūdžiai?
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2014 04 07, 16:13)
Kokios procedūros gran spa Lietuva patinka labiausiai? Kokie spa masažai? Galvoju sau imti atpalaiduojantį tailandietišką masažą , o vyrui stimuliuojantį.  g.gif  Eglėj visada darydavaus su lavos akmenim galvoju šįkart praleisiu , ir išbandyti Watsu. Ar bandė kas Watsu? Kokie įspūdžiai?


bigsmile.gif Net nezinojau,kad Grand Spa yra Watsu terapija.Sakykit kur vyksta procedura ,ar yra kazkoks naujas baseinas sioms proceduroms?Ir gal galite pakomentuoti meistrus/es,viliuosi ,kad yra moteru,nes man su vyrais nelabai patinka blush2.gif

QUOTE(čikibari @ 2014 04 09, 11:22)
Na radau kad yra tik nelabai įsivazduoju koks jausmas per tą watsu...rašo , kad labai atpalaiduoja, tai gundaus išbandyti


Paskubomis perskaiciau Jusu zinute,tad susidariau klaidinga nuomone: maniau,kad Jus jau esate bandziusi sia terapija/procedura. blush-anim-cl.gif2 :
Man asmeniskai laaabai patinka Watsu,bet ,tik tuo atveju jei vadinamasis/si "teikiantysis-duodantysis" yra tikrai profesionalus meistras/e.
Nesu didele eksperte (gal ,tik ~40 seansu teturejau),bet man asmeniskai priimtiniau,kai procedura atliekama ne su vyriskiu,kad ir koks tobulas jis bebutu.... blush2.gif MB taipogi sutinka,tik su moteriska kompanija,baisiai pasiutes gryzo po ketvirtojo karto kai terapija buvo kartu su vyriskiu lotuliukas.gif
Nors jam irgi patinka Watsu,bet pasake,kad daugiau gyvenime joks vyras jam nesitrins prie uzpakalio ,neapkabins per liemeni ir nealsuos i ausi prisiglaudes prie jo...... doh.gif lotuliukas.gif
Jei ketinate ir savo MB pasiulyti sia procedura,manau deretu ji informuoti kaip atliekama si terapija ,nes vyriskiai kazkaip jautriai reaguoja i vyriska kompanija duotu atveju. ax.gif
Nezinau kokia programa yra Grand Spa,bet jos visos mazdaug panasios,svarbiausia pilnai atsipalaiduoti ir visiskai pasitiketi meistre/u.Pries procedura,Jums issamiai viska paaiskins. 4u.gif
PS.pries procedura susiriskit plaukus (jei jie ilgesni),nes palaidi labai trukdo.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif aš tai tikrai išbandysiu. O MB parodžiau per youtube kaip atrodo watsu , tai sako nenoriu, nors manau turėtų patikti. Oj maniškio irgi nežavėtų vyriška "kompanija" biggrin.gif o tailandietiškų masažų esat bandę?
gurmans, nieko sau patirtis 40 watsu. Aš tik pirmą kartą būsiu....
Atsakyti
Sveikos,

Šiandien visą dieną naršiau informacijos apie Druskininkų sanatorijas ir viešbučius. Norim tėveliams jubiliejaus proga padovanoti kažką su keliom procedūrom per dieną, 3-4 nakvynėm ir, kad kaina iki 1000 lt būtų. Bet kaip suprantu, labai jau optimistė buvau kai tikėjausi už tokią kainą kažką padoraus rasti. Ką aš žinau, kainos tai kosmosas... Sakykit, negi Jūs visos apsitojat tik tuose brangiuose/didžiuosiuose viešbučiuose, kur kainos ženkliai virš 1000 lt? Gal kažką jaukaus ir be tų brangininkų žinot? smile.gif
Tiesa, pora variantų lyg ir nieko radau. Vienas jų "Reginoje", o kitas- "Best Western". Gal apie juos kažkas kažką blogo/gero pasakytų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarelis11 @ 2014 04 23, 15:19)
Tiesa, pora variantų lyg ir nieko radau. Vienas jų "Reginoje", o kitas- "Best Western". Gal apie juos kažkas kažką blogo/gero pasakytų? smile.gif

As Regina giriu, praeitais metais pirkom kupona apgyvendinimui ir maitinimui, labai jaukus, mielas viesbutukas, gydyklos visai salia, maistas patiko, ypac pusryciai, tokia skani avizine kose... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 balandžio 2014 - 16:44