Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai - sveikatos šaltinių kurortas

QUOTE(undines @ 2014 02 13, 16:41)
[Turiu klausimą- kas lankėtės Eglėje (ne ėglė+) ar tikrai reikia atstovėti kelis kartus po eilę prie registratūros, ta, prasme siuntinėja iš vieno korpuso į kitą, tvarkantis popierius,  nuomotis feną? o valgyklose nešiotis įvairių spalvų talonus,  radau atsiliepimuose, kad ten dar nemažai likę sovietinių laikų talonų elementų?


Darbo dienomis gan greitai isikurti eina,savaitgaliais tenka pasinervinti belaukiant registraturoje,nors jie ten ir keliese sedi,bet sunkiai jiems sekasi su operatyvumu.
Prirsiregistravus pagrindineje registraturoje keliausit i savo korpuso registratura,ten jau greiciau viskas,veliau eisite pas daktaryte,berods 15 minuciu konsultacijai asmeniui skirta,dar veliau reikes eiti i gydyklu korpusa,ten taipogi teks palaukti eileje.... ax.gif
Ivairiu spalvu maitinimui skirtu talonu neteko matyti.Ten prie valgyklos sedi tetulyte ,kuriai atiduoti talona-kortele,bet,tik pirmaji karta ji atidziai seka,veliau jau nekreipia demesio.
Atsakyti
QUOTE(undines @ 2014 02 13, 16:41)
[Turiu klausimą- kas lankėtės Eglėje (ne ėglė+) ar tikrai reikia atstovėti kelis kartus po eilę prie registratūros, ta, prasme siuntinėja iš vieno korpuso į kitą, tvarkantis popierius,  nuomotis feną? o valgyklose nešiotis įvairių spalvų talonus,  radau atsiliepimuose, kad ten dar nemažai likę sovietinių laikų talonų elementų?

Nevažiuokite 10-13val, nebus jokių eilių mirksiukas.gif Eilutės dažniausiai būna pirmadieniais-antradieniais, mano jau nurodytu laiku, tačiau registratūroje dirba 2-3 žmonės ir, jei dokumentai tvarkingi, viskas juda labai greitai. Gaunate kabario raktą, procedūrų knygelę, įsikuriate, keliaujate pas gydytoją. Paskiria procedūras - žygiuojate į gydyklas susiderinti laikų ir grįžtate į korpusą susiderinti sausų masažų laikų. Viskas, daugiau niekur lakstyti nereikia.
Registratūroje taip pat gausite maitinimosi taloną, jį nunešite pirmąkart eidama valgyti. Jei maitinsitės ne švediškame stale, paduosite tetulytei, ji pasakys stalo nr., jei švediškame - taipogi paduosite tetulytei ir pietausite ten, kur norėsite. Kol jus įsidėmės, gali paprašyti procedūrų knygelės (sanatorijoje ji bus kaip jūsų pasas), tačiau jei šypsositės, sveikinsitės ir išeidama pasakysite ačiū, įsidėmės greičiau ir knygelės nebeprašys tongue.gif Daugiau jokių papildomų lakstymų ir juolab talonų.
Jei reikia, iškart registratūroje pasiimkite bevielio inteneto prisijungimo duomenis (nemokamai 10 dienų, vėliau, jei reikia, vėl pasiimsite). Feną patariu pasiimti savo (gydyklose yra daug ant sienų, gyvenamam korpuse nėra).
Atsakyti
QUOTE(undines @ 2014 02 13, 16:41)
[Turiu klausimą- kas lankėtės Eglėje (ne ėglė+) ar tikrai reikia atstovėti kelis kartus po eilę prie registratūros, ta, prasme siuntinėja iš vieno korpuso į kitą, tvarkantis popierius,  nuomotis feną? o valgyklose nešiotis įvairių spalvų talonus,  radau atsiliepimuose, kad ten dar nemažai likę sovietinių laikų talonų elementų?

Kadangi mergaitės ir taip išsamiai pakomentavo, tai aš pasisakysiu apie spalvotus maitinimosi talonus biggrin.gif Skaitėt atsiliepimus žmonių, kurie ėmė savaitgalio programą, tai tuomet pusryčių/pietų/vakarienės maitinimosi talonai yra skirtingų spalvų, reikia nešiotis. Na ir atvažiavus penktadienį, eilių pikas registratūroje prieš/po 12 val, teko nemažai pastovėti. O pasirinkus norimą programą ir neturint rimtų sveikatos sutrikimų, pas gydytoją eiti nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(undines @ 2014 02 16, 17:35)
Ačiū, nuraminot, pasirodo čia viskas gana paprasta:)

Papildyta:
QUOTE(undines @ 2014 02 16, 17:35)
Ačiū, nuraminot, pasirodo čia viskas gana paprasta:)


O mums nepasirode taip paprasta. Penktadieni atvyke pries 13val prastovejom apie valanda registraturos eileje su dviem mazais vaikais. Tada gavom raktus, nusinesem daiktus,vezima i kambari (jei kas vaziuosit su vezimeliu, tai galimybes juo pakilt i gydyklas, gyvenamaji korpusa ar valgykla beveik nera smile.gif teks uzsinest laiptais). Tada is kambariu po pusvalandzio per lauka vel i registratura ir vel laukem kol pasauks ir paduos korteles. Tada vel i savo korpusa, kur registravomes pas gydytoja. Pas gydytoja patekom pries 15.30val, kuris abiem su vyru skyre proceduras, kurios vyksta iki 16 arba 17val. Tada i gydyklu registratura, pasiskirti laika proceduroms. As i tris taip ir nebespejau nueit, nes jau ju atlikimo laikas buvo pasibaiges.
P.S. plauku dziovintuvas musu kambaryje buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramile: 17 vasario 2014 - 16:04
100 metų nebuvau Druskininkuose ax.gif . Visad šiuo laiku kažkur savaitgalį pasidarom (tuoktuvių metinėms), šiemet nusprendėm Druskininkus aplankyt, nes senokai nebuvom, nes tolokai mums tie Druskininkai ax.gif . Užsisakėm 2 nakvynes Grand Spa Lietuva nuo vasrio 28 ax.gif . Nesam labai išrankūs, tikiuosi nenusivilsim ax.gif . Apie maistą, procedūras pasiskaičiau, gal galėtumėt rekomenduot kažką aplankyti be vandens parko. Būsim su 8 metų vaiku ax.gif . Dėkui už patarimus.
Atsakyti
Esam Druskininkuose. Vakar nuvažiavom į Le Vanil kavinę,bet žinokit ji jau nebedirba ax.gif Reginoj ir Violetoj buvo užsakyta,tai teko eit į Mūzą. Visai nieko,skanu. Tik karšto pyrago reikėjo laukti valandą doh.gif

Mes esam MEDEA liukso apartamentuose,galiu pagirti ,labai švaru ,tvarkinga,šilta,remonto gal jau ir reiktų ,bet galima gyvent ir be jo biggrin.gif 2 erdvūs kambariai,vonioj šildomos grindys ,jakuzzi,kas rytą keičia rankšluosčius ,į pirtį jų neštis nereikia ,vietoj duoda. Labai graži aplinka pirty,didelė erdvė ,žvakės ,jakuzzi,priepirty karšta arbata ,vaisių vanduo,masažuotoja labai maloni thumbup.gif kai baigia masažuot ,išeina ,leidžia dar pagulėt ,pasnaust šiek tiek . Pusryčiai neblogi,tik gal geriau ,kad būtų švediškas stalas ,o dabar reikia užsakinėt, yra galimybė užsakyt,kad atneštų į kambarį biggrin.gif
minusas ,kad vietoj žadėto eterinio aliejaus į sūkurinę vonią ,gavom vonią be aliejaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 02 13, 15:48)
O mes jau metai iš metų praktikuojame viešbutį Aqua. kaip tik rytoj vel vaziuojam smile.gif


Mes irgi galvojam šiemet išbandyti šį viešbutį. Ar buna kokios nuolaidos vandens parko pramogoms? Ar chalatus gausime? smile.gif Kaip ten pusryčiai?
Atsakyti
QUOTE(Rojuke @ 2014 03 05, 14:50)
Mes irgi galvojam šiemet išbandyti šį viešbutį. Ar buna kokios nuolaidos vandens parko pramogoms? Ar chalatus gausime?  smile.gif Kaip ten pusryčiai?

Berods bilijardui buna nuolaidos,bet ,tik gimtadienio diena.
Chalatai kambariuose yra.
Pusryciu meniu gan platus- alkani neliksit (jei nesat veganai). biggrin.gif
Atsakyti
Mes savaitgalį praleidom Grand spa Lietuva. Viskas labai patiko, neskaitant to, kad vaikui lovelė prastoka buvo (lentutės nesilaiko). Chalatai kambary buvo, vandens parkas puikus.
Atsakyti
Sveiki,
Sveikinu gerai pailsėjusias smile.gif.
Mano trumpa '' ataskaitėlė" grįžus iš Europa Royale Druskininkai, kol mažasis miega smile.gif.
Finale aš neturiu prie ko prikibti ir viskas patiko.
Mano nuomone tai pats gražiausias viešbutis Druskininkuose, ar šauniausias - nežinau. Vieta puiki, interjeras ir išorė, kaip iš caro laikų smile.gif - prabangi, aišku, daug kas skonio reikalas; man labai didelis pliusas, kad nesijautė jog esi dideliame gargariškame tarybinių laikų viešbuty,nes jie kelia nejaukumą, bent iš pražių, kol nepagauna poilsio banga... smile.gif. Iš viso nesijautė, jog esi dideliam viešbuty ir viešbučio atmosferos nesijautė, bet kad labai jauku - nepasakysi.
Užtenka apie jausmus, dabar apie praktinus dalykus - iš esmės.
Buvom liukse - labai gražu, aukštos lubos (terasos su balkonu negavom), ŠILTA, reguliujami radiatoriai.
Pyktelėjau ant vyro, kad išlaidauja, bet ačiū Dievui - nes standartiniai kambariai senajame korpuse nedideli - mažesni negu Grand Spa, o su mažu vaiku ar keliais - tai iš vis - kišenėlė, tad aš už galimybę pasinaudoti akcijomis atrakcijomis ir imti liuksą; nes finale perfrazavus vyrą - nėrą už ką permokėti smile.gif.
Norint pasikabinėti blink.gif galima pasikabinėti prie švaros - neišvalyto šaldytuvo, nemaloniai apdergtos sofos ir perėjimo bent drėgnu skuduru per grindis- na švaros kvapo taip sakant... Apie pirčių zona geriau patylėti - pasitiko potvynis iki kulniukų taip sakant- nežinau kur tas vanduo turėjo nubėgti, bet teko nubristi iki saunos taip sakant ...brr... Pusryčių meniu - tikrai negausus, su Grand Spa lyginant - mažesnis pasirinkimas. Nustebino pusryčiams siūloma silkė ir pupelės... smile.gif.
Tokie vat - minusai.
O iš pliusų dar - susisiekimas su gydyklomis smile.gif, ir daugiau mažiau pastovi perėjimų temperatūra- nėra didelių temperatūros skirtumų. O pačios gydyklos ne nuvylė, o maloniai pradžiugino, ten irgi buvo šilta smile.gif; beje išbandžiau ir akva parke esantį spa centriuką - dėl nedidelių kainų ir ten buvusių procedūrų.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif noriu paklausti patarimo dėl kainos Grand Spa Lietuva. Planuojame jame apsistoti 3 suaugę ir 2vaikai dvi nakvynes. Kainą mums atsiuntė 1332Lt. Na man pasirodė labai brangu, nes čia jokių procedūrų negauni, jas papildomai reikės nusipirkti. Įskaičiuota tik vandens pramogos ir maitinimas. Kaip manote ar čia normali kaina? Kai tuo tarpu Eglėj tiek sumoki su procedūrom. Bet Eglė jau atsibodo buvom jau keturis kartus. Norim kitur....Gal Vilnius Sana labiau apsimoka? Ten žiūrinėjau ir procedūros įskaičiuotos kelios. Gal kas buvot ir galite palyginti?

....ir dar klausimas kas važiuojat į Spa Vilnius ar renkatės programą ar nakvynę ir procedūras išsirenkat patys?
Atsakyti

QUOTE(ibari @ 2014 03 11, 08:01)
Sveiki 4u.gif noriu paklausti patarimo dėl kainos Grand Spa Lietuva. Planuojame  jame apsistoti 3 suaugę ir 2vaikai dvi nakvynes. Kainą mums atsiuntė 1332Lt. Na man pasirodė labai brangu, nes čia jokių procedūrų negauni, jas papildomai reikės nusipirkti. Įskaičiuota tik vandens pramogos ir maitinimas. Kaip manote ar čia normali kaina? Kai tuo tarpu Eglėj tiek sumoki su procedūrom. Bet Eglė jau atsibodo buvom jau keturis kartus. Norim kitur....Gal    Vilnius Sana  labiau apsimoka? Ten žiūrinėjau ir procedūros įskaičiuotos kelios. Gal kas buvot ir galite palyginti?

Buvau abejuose ir bent jau Grand Spa Lietuva už visas atostogas sumokėjau apie 1500 Lt pigiau nei SPA Vilnius Sana (tos pačios trukmės ir pan. procedūrom). Tos procedūros ką skiria į kainą, tai nebrangios: inhaliacija, gintaro kambaryje pagulėjimas, arfoterapija. Dėl jų neapsimoka mokėt brangiau. Tiek vienur, tiek kitur geriau imti tik nakvynę ir nusipirkt procedūras kokių noris (ir galima aišku). SPA Vilnius Sana baseinai lygint su Grand SPa Lietuva -prasčiau, nežinau ką ten veikti tą skirtą laiką, nuobodu. Grand Spa Lietuva puikus vandens parkas ir tų valandų nė. neužtekdavo, vaikus jau reikdavo varu varyt į procedūras ar valgyt. Tik maistas Spa Vilniuje daug geresnis (gausesnis pasirinkimas). Ir poilsio kokybė Grand Spa Lietuva, bent man - geresnė, dėl geresnių lovų, miegas buvo komfortiškas. Spa Vilnius juodai išsikankinau, ant žemės guldavau..išgulėtos lovos kliuvo doh.gif Ir pasivaikščiot išeit labiau iš Grand Spa Lietuva patiko. Užskaitah ir rašau net didesnį balą už Spa Sana Vilnius.
Jei susitvarkytų su maistu ir vėsiais koridoriais, tai rašyčiau Grand Spa Lietuva 11 iš 10. SPA Sana Vilnius nepasirodė labai pranašesnis..kambariai buvo netvarkingesni, baisesni, lovos nepatogios, tik procedūros ir maistas atpirko viską.
Atsakyti