QUOTE(Irėnė @ 2013 11 21, 22:59)
Turiu prasyma
kas esat buve Spa Sana Druskininkuose, gal galit papasakoti apie proceduras? ka rinkotes, kas patiko, nepatiko ir panasiai
Trumpai apibūdinsiu, kas man patiko, kas nelabai, tačiau netaikau į absoliučią tiesą ir mano nuomonė subjektyvi
Beje įmonės tinklapyje atsistojus ant kiekvienos procedūros yra ne tik pačios procedūros aprašymas, bet ir kai kurių sudėtinių jos dalių išsamus aprašymas.
Taigi:
Iš vandens procedūrų man patiko mineralinės vaistažolių vonios Stiprybė, Atsparumas ir kt., nelabai patiko medaus vonia (nes be masažo, paprasta vonia su šaukštu medaus), taip pat bandėm su vyru atpalaiduojančią oligomer vonią dviems (patalpa graži, imtymi, tačiau mes ten visą laiką prasijuokėm, tad sveikatingumo atžvilgiu poveikis lygus 0, geriau po vieną sveikatintis).
Iš autorinių procedūrų esu bandžiusi masažą būsimoms mamytėms. Tai kažkas nerealaus, baisiai patiko, kvapai, muzika ir pats masažas. Taip pat gintaro-aroma terapija išbandžiau, bet man neturinčiai rimtesnių sveikatos sutrikimų ten nelabai. Žinau apie gintaro gydomąjį poveikį, tačiau išgulėti ten 1 valandą ant kietų gintaru praturtintų gultų man pakankamai sunku ir nuobodu.
Esu bandžiusi procedūrą ant šildomo hamamo "Spanguolių malonumas". duočiau 8 balus iš 10, nes kitur esu buvusi ir geriau, tačiau vien įdomu nueiti į tą atskirą zoną, kur atliekama ši procedūra. Gražu
Veido procedūros be išimties man visos labai labai patiko. Bandžiau: bandomoji procedūra veidui (pasirinktinai), intensyviai drėkinanti veido odos procedūra, veido priežiūros procedūra pagal Jūsų odos tipą ir dar kažkurią, bet nepamenu.
Išbandyti masažai taip pat labai patiko: ajurvedinis galvos, kaklo ir pečių masažas, Atpalaiduojantis nugaros masažas, atpalaiduojantis viso kūno masažas, povandeninis masažas
Patinka druskų kambarys bei kartais užsidedu parafiną rankoms.