QUOTE(Janina_202 @ 2013 08 29, 19:58)
Na ir pastabumas

Kažkaip, kiek procedūrų man bebūtų darę, taip detaliai negaliu visko aprašyti - tiek įspūdžių niekaip nesugebu užfiksuoti. Neabejoju, kad esate daugelyje sanatorijų ilsėjusis, todėl ne veltui esate "gurmanė" ne tik pagal nick'ą

Vis dėlto, pritarsiu kitai forumo dalyvei, kad patalpos, kurias nufotografavote neišgąsdino (šiek tiek išgąsdino kaina), dėl knarkiančio vyriškio taip pat nematau nieko blogo (jeigu pasidomėtumėte, sužinotumėte, kad tai medicininė kondicija, kurios tas vyras kontroliuoti negali), sakyčiau itin nemalonu, kad kažkokios bobelės šmaukšina su rankšluosčiu. Nemandagu, nekorektiška ir net vulgaru. Kažkaip niekada taip negalėčiau pasielgti. Aptarnaujantis personalas, žinoma, turbūt turi tam tikro "tarybinio raugo", bet man, asmeniškai, nervina, kai kiekvienam žingsnyje klausinėja "ar gerai", "ar jums triusikus numaut", "ar liemenėlę užsegt". Turėkim pagarbos ir darbuotojams - juk galime paprašyti pašiltini ar pavėsinti vandenį, be to, jie taip pat nėra vergai,. kad mums užpakalį kiekviename žingsnyje valytų. Dėl fitobaro skundas taip pat gana "miglotas'. Matyt, gydykla pritaikė marketingo strategiją, pavadindama paprastą barą "fitobaru" - iš kitos pusės, vargu ar baro, kuriame yra patiekimi augalinės kilmės gėrimai, negalima vadinti fitobaru - juk spiritas, sultys, trauktinės gaminamos iš augalų. Ir toks apibrėžimas niekaip neprieštarauja pavadinimui (lot. phyto- augalinis) reikšmei. Žinoma, čia gal mano, kaip studentės, pamąstymai

Gali būti, kad vėliau viską vertinsiu kritiškiau kaip jūs.
Ir vis dėlto, gal galiu paklausti, kiek kartų per metus lankotės gydyklose, sanatorijose?

Tiesiog iš Jūsų pasisakymų pasirodė, kad gana dažnai

O šiaip dėkoju už pasisakymus - visada su dideliu malonumu juos skaitau
Del pastabumo:
Man asmeniskai nereikia dideliu pastangu,tam jog prisiminciau,kad sumokejau pinigus uz paslaugas kurios ju visiskai nevertos.Taipogi nereikia dideliu pastangu,tam kad pastebeciau,mano jau paminetus nesusipratimus.
Del kambario:
nuotraukas keliu ne tam,kad isgasdinciau,o tam kad vizualizuociau liukso klase minetoje sanatorijoje.
Del knarkimo:
nesu medike,ir manes nedomina zmogaus knarkimo ipatumai.Jei as pati uzmigciau kokiame gilaus poilsio kambaryje ir pradeciau knarkti,tikrai labai noreciau,kad mane kazkas pazadintu (na zinoma ne tokiu brutualiu budu) ,nes pilnai suprantu,kad mano knarkimas trikdytu kitu sveciu poilsi.
Del darbuotoju:
niekuomet nezeminu,neizeidineju,"nesokdinu",viesai nesakau pastabu,ir elgiuosi tikrai mandagiai su kiekvienu darbuotoju.Taciau jei as nusipirkau paslauga,kuria man turi suteikti sanatorijos pasamdytas darbuotojas,tai as ir noriu, kad darbuotojas man ja suteiktu kokybiskai,mandagiai ir paslaugiai.Ir man visai nerupi,ar tai darbuotojai pucia pilva,nes ji vakare prisivalge raugintu koputu,ar ji galbut vis dar yra susigraudinusi po ryte ziuretos "muilo operos",ar galbut jos namuose baigesi aliejus,ir ji nespes po darbo i parduotuve....
Taip as suprantu,kad personalas-zmones,kad jie pavargsta,Bet zinote,i pavargusius zmones as galiu pasiziureti nemokamai,kad ir parke ant suoliuko sededama,ar vakare atsistojusi pries veidrodi.
Del "fito" baro:
Dabar matydama prasigerusi ar girta zmogu bent jau zinosiu,kad del visko kalti augaliukai ir gelytes...
Papildyta:
QUOTE(syri @ 2013 08 30, 12:18)
tai čia kaip Egiptų kurortuose reiktų rūšiuoti žmones su apyrankėmis - kurie už savo pinigus - su žaliomis, su siuntimais - su raudonomis apyrankėmis

. Juokauju žinoma
Mano aprasomoje sanatorijoje tokia apyrankiu sistema -pilnumoje ivesta.Mus "papuose" auksines spalvos apyrankemis,bet ka ta spalva pas juos reiskia tikrai nezinau.
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2013 08 30, 10:10)
Kažkodėl įsivaizduoju, kad, jei būtų buvusi galimybė, ji taip ir būtų padariusi
Taip Jus visiskai teisi.Butent taip ir padariau (jau rasiau),nestovejau eileje moteru dusineje,o pasinaudojau dusu skirtu apsiprausti pries ir po pirciu.
Del tykstancio vandens matomai rasanti mamyte neteisingai suprato:
tai as laukiau kol moteriske nusimaudys,nes jei buciau atsigulusi kuno sveitimo procedurai ant mineto suoliuko,visas muilas (gal duso zele),su negyvos odos nuoplovom nuo besimaudancios moterytes butu tyskes tiesiai ant manes...