QUOTE(Swychek @ 2014 01 13, 17:14)
Labai aciu uz atsiliepimus
O sakykite, ar buvote Doi Suthep sventykloje? Mus labai spaudzia laikas ir galvoju, kur ta sventykla iterpti ir kaip viska suderinti. Kadangi nelabai galiu isivaizduoti, kaip ji ten atrodo ar butu galima iki jos nuvaziuoti jau tarkim sutemus? Nes i Chiang Mai atskrendame apie 15 val dienos, kol nusigausime iki viesbucio, isikursime, jauciu ims temti. Ar butu logiska vakare bandyti nuvaziuoti iki sios sventyklos? Ar ji yra kaip sventyklu komplesas ir geriausia vaziuoti dienos metu, kai ji atidaryta?
Ir dar klausimas del baltos sventyklos. Kaip i ja patekote? Patys keliavote ar emete tura? Ir kiek laiko mazdaug uztruko kelione? Visa diena/ pusdieni?
Pritariu nuomonei, kad nepamatę šios šventyklos tikrai labai daug neprarasite. Ji nėra didelė lyginant su įžymiausiomis Bankoko šventyklomis ir labiau, sakyčiau, svarbi yra vietos gyventojams, nes jų ten tikrai tiršta, atliekančių savo religinius ritualus
Tiesa, vykstant į šią šventyklą, vietiniai su songthaew siūlo dar turus nuo jos aukštyn į viršukalnes ir kažkokių genčių kaimelius. Mes suabejojome ir jų nesirinkome. Gal yra ten buvusių? Įdomi būtų nuomonė
Į baltąją šventykla važiavome su turu iš Chiang Mai. Čia jau buvau pasiskaičiusi, kad ten tik 30 min. duoda ir su tuo susitaikiusi, bet iš mūsų mikriuko lenkai išsikaulino dar 10 min. papildomai ir jie dar 10 min. vėlavo. Mes per šį laiką sugebėjome šventyklą aplėkti 2 kartus ir į tualetą, kur reikia periauti jų duodamas šliures, suvaikščiojom. Na, man to laiko kaip ir užteko. Tik nepatiko plaukti Mekongo upe ir keliauti į Laosą, nes ten nieko įdomaus nepamačiau... Dar labai patiko gido požiūris, kai lenkai antrąkart pavėlavo 10 min., jis visškai nieko nesakė. Mano vyras tuomet jau neiškentė
O kitas gidas, kurį ekskursantas prie visų pasiuntė į visas puse, irgi tik šypsojosi ir nieko nesakė. Na, ta ramybė ir neišėjimas iš pusiausvyros tikrai sužavėjo
QUOTE(Jurzole @ 2014 01 13, 17:23)
Kokie grazus jusu ispudziai
Prisimenu ta medine sventyklele - net gaila, kad nepamatem jos vakare. Naktinis turgus man nepasirode tokia jau nesamone, pasirinkimas gana ivairus, bet grustis tai tikrai nezmoniska, mes tik kiek daugiau nei pusvalandi istverem, ir tai ne savo noru, o tiesiog nebuvo kaip greiciau iseiti is tos zmoniu juros.
Ačiū
Tas naktinis turgus, pritariu, tai visai neblogas lyginant su vakariniais šeštadienio ir sekmadienio turgumis
Tiesa, tuose savaitgalio tai nustebino tie koncertėliai ir parduodami kepinti vabzdžiai