QUOTE(Jurzole @ 2014 01 11, 22:28)
Dabar apie tai, kas labai labai patiko - tai vienos dienos keliones i Ayutthaya (is Bankoko) ir Doi Inthanon (is Chiang Mai). Abiem atvejais turejom vairuotoja (ne gida) ir likom labai patenkinti tom isvykom. Aytthaya yra absoliuciai nuostabi vieta, sventyklos puikios, turistu mazai, net kalediniu sezonu ten tvyro mieguista ramybe. Doi Inthanon - auksciausias Tailando kalnas (bet iki pat virsunes galima vaziuoti masina), netoli virsunes yra 3 km ilgio trasa per dziungles ir paskui kalno ketera, pakeliui i virsune - keli grazuoliai kriokliai.
Na o visos keliones vinis man buvo dvieju dienu zygis i Chiang Dao virsune. Kalnas nebaisiai aukstas, tik 2.2 km, bet takas be proto status, o pakilti reikia daugiau negu kilometra, tai privargom, kol pasiekem stovykla po virsune. Plius nakti buvo labai salta, -2, gidas sake, kad jau 15 metu tokiu salciu nebuvo. Turejom gerus miegmaisius, bet man vesoka buvo. Nakti aplink palapine vaiksciojo elniai, o ryte ant zoles baltavo serksnas - visi tajai ji fotografavo, nes jiems tai beveik stebuklas I virsune kopem dukart, saulelydziui ir sauletekiui. Vakare leidomes, o ryte kilom patamsy, su zibintuveliais. Bet vaizdai buvo fantastiski
wow super! dar kartą labai džiaugiuos savo planu pamatyti Ayuthaya ir tikiuos viskas pavyks superiškai Aš ir pati jau po truputį pradedu atsipalaiduoti ir galvoti, kad ai velniop, nors ir laiko nedaug, bandau perdeliot maršrutus taip kad pirmas dienas praleist mieste, apšilt kojas kaip sakant, ir tuo pačiu susirandant kelionių agentūras. Tad realiai tik dvi keliones užsisakiau iš anksto
Dabar norėjau paklausti dėl kelionės į baltąją šventyklą ir tt. jūs nuomojotės mašiną ir patys vairavot ar tiesiog vairuotoją samdėt? Paskaičius jūsų pasakojimą dabar ir galvoju ar geriau ir pigiau samdytis keturiem žmonėm vairuotoją privatų susiradus vietoj iki ten, ar geriau imt kelionę iš agentūros? Gal patartumėt?