Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas , 8 tema

QUOTE(naikutis @ 2013 11 21, 16:26)
MAne traukia i bangkoko zoo wien del tu mazu tigriuku smile.gif NAkvyne kainavo 800lt, nepigiai,bet pagalvojom ,kad viena karta gyvenam,gal daugiau nebeteks grysti i singapura ,tai kodel gi neleidus sau vienos nakties ten smile.gif
Kam teko pabuvoti Bangkoko zoo ,noreciau paklausti ar patiko? Ar ten tam zoo ir yra tie mazi tigriukai,arba dideli,bet ziuriu kad visi kas buve tailande turi fotkes su tais tigrais biggrin.gif Ar cia bangkoko zoo ar kur yra jie smile.gif

Bangkoke yra Dusit zooparkas, ten daug gyvūnų bet tigriukų nėra. Vargšai paukščiai uždaryti mažuose narvuose, graudus vaizdas.
Tigriukai yra visokiuose Tiger temple, Chiang mai tikrai yra, o Bankoke abejoju. Gan daug negatyvios informacijos apie tokias temple, daug kas sako, kad tigrai ten tiesiog apsvaiginami, ir leisgyviai, kad turistai galėtų juos kiurkint ir fotografuotis su jais. Geriau jau važiuoti į koki sanctuary, kur tikrai globojami gyvūnai o ne dėl pramogos laikomi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moony: 21 lapkričio 2013 - 16:06
QUOTE(moony @ 2013 11 21, 16:05)
Bangkoke yra Dusit zooparkas, ten daug gyvūnų bet tigriukų nėra. Vargšai paukščiai uždaryti mažuose narvuose, graudus vaizdas.
Tigriukai yra visokiuose Tiger temple, Chiang mai tikrai yra, o Bankoke abejoju.  Gan daug negatyvios informacijos apie tokias temple, daug kas sako, kad tigrai ten tiesiog apsvaiginami, ir leisgyviai, kad turistai galėtų juos kiurkint ir fotografuotis su jais.  Geriau jau važiuoti į koki sanctuary, kur tikrai globojami gyvūnai o ne dėl pramogos laikomi.

Pagooglinau ,tai ziuriu is Bangkoko yra vienos dienos turu i Tiger temple. Gaila,bet i Chiang mai si karta neuzsuksim.
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 11 21, 17:32)
Pagooglinau ,tai ziuriu is Bangkoko yra vienos dienos turu i Tiger temple.  Gaila,bet i Chiang mai si karta neuzsuksim.

Phukete lyg tai yra, o prie Bankoko (200 km) tas Tiger temple kitokio tipo. Aprašyme parašyta, kad tigrai su vienuoliais šventykloje gyvena...
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 11 21, 18:08)
Phukete lyg tai yra, o prie Bankoko (200 km) tas Tiger temple kitokio tipo. Aprašyme parašyta, kad tigrai su vienuoliais šventykloje gyvena...

As per cia ziurinejau smile.gif http://www.tigertemplethailand.com/
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 11 21, 19:13)

Aš buvau Chiang Mai pas tigrus - viskas kaip zoologijos sode, o Tiger temple man atrodo daug įdomiau (bent jau aprašyme lotuliukas.gif ). Tik kainos tame puslapyje nekokios, vien privačios ekskursijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 11 21, 19:01)
Aš buvau Chiang Mai pas tigrus - viskas kaip zoologijos sode, o Tiger temple man atrodo daug įdomiau (bent jau aprašyme  lotuliukas.gif ). Tik kainos tame puslapyje nekokios, vien privačios ekskursijos  unsure.gif

Manau reikes vietoj ziureti:) Gal savarankiskai galima aplankyti tiger temple smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2013 11 21, 18:05)
Tigriukai yra visokiuose Tiger temple, Chiang mai tikrai yra, o Bankoke abejoju.  Gan daug negatyvios informacijos apie tokias temple, daug kas sako, kad tigrai ten tiesiog apsvaiginami, ir leisgyviai, kad turistai galėtų juos kiurkint ir fotografuotis su jais.  Geriau jau važiuoti į koki sanctuary, kur tikrai globojami gyvūnai o ne dėl pramogos laikomi.

Del to mes ir galvojame vengti visko, kas susije su gyvunais ir pramogomis su jais: tigrais, drambliais... verysad.gif

Ziurekit, o kur geriausia apsistoti Bankoke? Kiek maciau, ten pagrindiniai musu norimi aplankyti objektai yra prie upes, bet ten berods labai brangus apsistojimas. Trip advisor daug kas rekomenduoja Sukhumvit rajona, kur netoli yra skytrain ir metro, kur pakankamai pigu. Kokios Jusu nuomones siuo klausimu? 4u.gif
Atsakyti
o per kur geriausia internete pirkt traukinio bilietus? kiek supratau, reiktų iš anksto pasirūpinti, o ne vietoj pirkti, ar ne? norim važiuoti naktiniu traukiniu iš bankoko į koh samui. ir ar labai skiriasi pirma klasė nuo antros? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2013 11 21, 22:49)
o per kur geriausia internete pirkt traukinio bilietus? kiek supratau, reiktų iš anksto pasirūpinti, o ne vietoj pirkti, ar ne? norim važiuoti naktiniu traukiniu iš bankoko į koh samui. ir ar labai skiriasi pirma klasė nuo antros?  unsure.gif

mane irgi domina sis klausimas 4u.gif

Dar idomu, ar yra tiesioginis traukinys, autobusas is Kanchanaburi i Ayuthaya? Ar reikia per Bankoka?
Atsakyti
As noreciau uzklausti del Tailando vizos ax.gif

Zinau, kad ja daro Vilniuje Tailando konsulate. Kas is kitu mietu irgi vaziavote ten, ar daretes per kelioniu agenturas? Viskas tvarkoje, jei daroma per kelioniu agentura? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 11 21, 21:54)
mane irgi domina sis klausimas  4u.gif

Dar idomu, ar yra tiesioginis traukinys, autobusas is Kanchanaburi i Ayuthaya? Ar reikia per Bankoka?

Mane tai irgi labai domina! Kiek buvau radus vietinis autobusas yra, bet tik kartą ar du dienoj apie 14.00h, tai jau toks prastas laikas..
Atsakyti
QUOTE(Venom @ 2013 11 22, 01:00)
Mane tai irgi labai domina! Kiek buvau radus vietinis autobusas yra, bet tik kartą ar du dienoj apie 14.00h, tai jau toks prastas laikas..

As irgi nekazka randu... Mes galvojam pernakvoti Kanchanaburi, tada kaip ir i Ayuthaya traukti, ten praleisti visa diena ir vakare imti naktini traukini i Chiang mai. Kazin, kaip realu viska suspeti, nes vistiek kiek ziurejau kad ir nuo Kanchanaburi iki Bankoko kelios valandos kelio tai tikrai, plius nuo Bankoko iki Ayuthajos irgi... Klausimas, kiek liktu to laiko paciai Ayuthajai... g.gif
Atsakyti