Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas , 8 tema

QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 11 13, 20:15)
Bankoke man 3 d buvo per akis. Aplankem grand palace, dar karaliska rezidencija, what pho, bayok sky, turgeliu visokiu, siaip prisivaiksciojom, prisiplaukiojom upe. Pats miestas didelis, purvinas triuksmingas, ore smogas istisai, daug lusnynu ir baisaus skurdo salia dangoraiziu. Pavargau as nuo to per 3 d.
Similians lb rekomenduoju, ta vieta drasiai ivardyciau, kaip geriausia is to , ka patyrem tailande

kiek zmoniu tiek nuomoniu ir kam ko reikia. nes as su jusu pasisakymu apie Bankoka visiskai nesutinku.
bankokas bent jau tikras! ten gali tokiu perliuku ir tokio relakso rast kur jokioj apmyztoj,apvemtoj,spliariumais nustatytoj Phuket saloj nerasi (sorry,kad as cia taip riebiai biggrin.gif )

QUOTE(moony @ 2013 11 14, 01:54)
O ko jūs tikėjotes? Daugelyje šalių taip yra smile.gif Bankoke gal jums užteko 3 dienų, kitiems ir 2savaitės būtų mažai. Kas pripratę prie 5žvaigdučių viešbučių tai žinoma atrodys lušnynai, ir skurdas BET tai nėra tiesa. Taip, šiukšlių pilna, ir jų yra visur daugiau ar mažiau. O jokio ten skurdo nėra, žmonės tiesiog taip gyvena. Jiems užtenka tokios pašiūrės ir jie laimingi. Va per 3 dienas tokį klaidingą įspūdį ir susidaro žmonės. O pagyvenkit ilgiau, įsiliekit į Bangkoko gyvenimo ritmą ir viskas bus kitaip.
Mes ten praleidome 2 savaites ir tai dar daaaaaaaaaaaaaaug ko liko nepamatyto. Aplankėm tas turistines vietas, bet ne tai svarbiausia.[COLOR=red]

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 11 14, 07:33)
Ir siaip - tu cia rimtai, racionaliai zmogui siulai is savo 3 savaiciu atostogu tailande, 2 SAV PRALEIST BANKOKE?  biggrin.gif rimtai manai, kad tam neuzteks 3 d? biggrin.gif

man rodos,kad jin nesiule,o pasake,kad jiems patiems buvo mazai dvieju savaiciu viska palnkyti mirksiukas.gif
mano vyras irgi tos nuomones,kad pasaulis perdidelis,kad i ta pacia vieta vaziuoti. o mano nuomone,kad salis saliai nelygi. jei Kroatijai pamatyti man uzteko savaites, tai Thai man rodos metu neuztektu biggrin.gif

QUOTE(Swychek @ 2013 11 14, 21:34)
As pati is tolimesniu kelioniu esu buvusi tik Balio saloje, Singapure ir Kualalumpure.

kokie ispudziai is malaizijos? kadangi vyras atgal i Thai nepasiraso tai zadu bent i malaizija istempt biggrin.gif

QUOTE(lady.di @ 2013 11 15, 09:40)
Paskaitykit 6 temoj. Buvau pries pusmeti. Nenoriu buti nepopuliari, nes tuoj prades pulti prisieke Tailando gerbejai  lotuliukas.gif . Maciau pakankamai, kad susidaryciau aiskia nuomone. Nenoriu ten daugiau. Gal reikia i Indija nuvaziuoti, tada pakeisiu nuomone  lotuliukas.gif  Pries savaite gryzau is Dubajaus. vel pajauciau kaip nuostabu keliauti, nes po Tailando tuo buvau suabejojus...

jei mane butu imete i Phuketa visoms atostogoms tarp visu tu turistu...nusisauciau po 5iu dienu. mane Thai uzbure. ir uzbure butent netom populiariom, lankytinom vietom. ir valgyti eidavom kazkur nuosaliau kur valgo tik vietiniai. Thai daug grazesnis be turistu lotuliukas.gif

QUOTE(Swychek @ 2013 11 18, 18:59)
O sakykit, uzsisaket is anksto ekskursija per sita agentura ar jau vietoj?  smile.gif

as siulyciau viska uzsisakineti vietoj. galima derint ir kainas koreguoti. ten viskas labai paprasta...jie pasiima is vietos ir atveza i vieta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 11 20, 12:35)
kiek zmoniu tiek nuomoniu ir kam ko reikia. nes as su jusu pasisakymu apie Bankoka visiskai nesutinku.
bankokas bent jau tikras! ten gali tokiu perliuku ir tokio relakso rast kur jokioj apmyztoj,apvemtoj,spliariumais nustatytoj Phuket saloj nerasi (sorry,kad as cia taip riebiai  biggrin.gif )
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
man rodos,kad jin nesiule,o pasake,kad jiems patiems buvo mazai dvieju savaiciu viska palnkyti  mirksiukas.gif
mano vyras irgi tos nuomones,kad pasaulis perdidelis,kad i ta pacia vieta vaziuoti. o mano nuomone,kad salis saliai nelygi. jei Kroatijai pamatyti man uzteko savaites, tai Thai man rodos metu neuztektu  biggrin.gif
kokie ispudziai is malaizijos? kadangi vyras atgal i Thai nepasiraso tai zadu bent i malaizija istempt biggrin.gif
jei mane butu imete i Phuketa visoms atostogoms tarp visu tu turistu...nusisauciau po 5iu dienu. mane Thai uzbure. ir uzbure butent netom populiariom, lankytinom vietom. ir valgyti eidavom kazkur nuosaliau kur valgo tik vietiniai. Thai daug grazesnis be turistu  lotuliukas.gif
as siulyciau viska uzsisakineti vietoj. galima derint ir kainas koreguoti. ten viskas labai paprasta...jie pasiima is vietos ir atveza i vieta  mirksiukas.gif

o as jei vaziuosiu dar karta kada nors, tai stengsiuos aplenkt ir bankoka, ir puketa biggrin.gif . ir ne uz ka nebuciau nei ten nei ten 2 savaiciu. va chiang mai tai jauciu net gyvent galeciau wub.gif . arba ismilian salose ilgiau pabut wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 11 20, 14:11)
o as jei vaziuosiu dar karta kada nors, tai stengsiuos aplenkt ir bankoka, ir puketa  biggrin.gif . ir ne uz ka nebuciau nei ten nei ten 2 savaiciu. va chiang mai tai jauciu net gyvent galeciau  wub.gif . arba ismilian salose ilgiau pabut wub.gif

o as i Chiang Mai taip ir nepatekau, nes prisiskaiciau komentaru,kad reikia varyt i Phuketa ir Koh Samui fool.gif mega_shok.gif ir labai delto gailiuosiu verysad.gif
Atsakyti
REXE, Singapuras patiko be galo, toks modernas, svara, tvarka, prabanga, visiskai priesingai nei Kualalumpure... Nezinau, bet man ten be bokstu dvyniu nelabai ka ten buvo ir ziureti... Gatves murzinos, siukslinos, teko ne karta ziureti, kad ant kokios pastipusios ziurkes neuzlipti, bet kas labiausiai nepatiko, tai zmones, tie musulmonai kazkaip labai neigiamai i mus su drauge ziurejo, kazkaip paniekinanciai, piktai. Net isejus i miesta budavo baisu. Nezinau net kaip nupasakoti ta jausma...Gal kad merginos jaunos dviese keliauja be vyru ar ka... Po pacia Malaizija toliau nekeliavom. Tikiu, kad ten tikrai yra ka pamatyti, bet mums ir keliu dienu ten uzteko ir norejosi begti... smile.gif O vat Singapuras visai kitas reikalas thumbup.gif

O sakykit, gal galima kazkaip aplenki Phuketa, norit patekti i Similans, James Bond sala, Tachai, ir Phi phi? Nes Phuketa mes galvojam itrauki tik kaip daug kas sako del strateginio tasko, kas is jo galima visur nukeliaut doh.gif O siaip tai baisiausiai baidomes irgi to turistyno...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swychek: 20 lapkričio 2013 - 22:42
QUOTE(Swychek @ 2013 11 20, 22:38)
REXE, Singapuras patiko be galo, toks modernas, svara, tvarka, prabanga, visiskai priesingai nei Kualalumpure... Nezinau, bet man ten be bokstu dvyniu nelabai ka ten buvo ir ziureti... Gatves murzinos, siukslinos, teko ne karta ziureti, kad ant kokios pastipusios ziurkes neuzlipti, bet kas labiausiai nepatiko, tai zmones, tie musulmonai kazkaip labai neigiamai i mus su drauge ziurejo, kazkaip paniekinanciai, piktai. Net isejus i miesta budavo baisu. Nezinau net kaip nupasakoti ta jausma...Gal kad merginos jaunos dviese keliauja be vyru ar ka... Po pacia Malaizija toliau nekeliavom. Tikiu, kad ten tikrai yra ka pamatyti, bet mums ir keliu dienu ten uzteko ir norejosi begti... smile.gif O vat Singapuras visai kitas reikalas  thumbup.gif

O sakykit, gal galima kazkaip aplenki Phuketa, norit patekti i Similans, James Bond sala, Tachai, ir Phi phi? Nes Phuketa mes galvojam itrauki tik kaip daug kas sako del strateginio tasko, kas is jo galima visur nukeliaut  doh.gif O siaip tai baisiausiai baidomes irgi to turistyno...

O ka patartum singapure kaip must see? Mes planuojam ten praleisti 4 dienas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Swychek @ 2013 11 20, 22:38)
REXE, Singapuras patiko be galo, toks modernas, svara, tvarka, prabanga, visiskai priesingai nei Kualalumpure... Nezinau, bet man ten be bokstu dvyniu nelabai ka ten buvo ir ziureti... Gatves murzinos, siukslinos, teko ne karta ziureti, kad ant kokios pastipusios ziurkes neuzlipti, bet kas labiausiai nepatiko, tai zmones, tie musulmonai kazkaip labai neigiamai i mus su drauge ziurejo, kazkaip paniekinanciai, piktai. Net isejus i miesta budavo baisu. Nezinau net kaip nupasakoti ta jausma...Gal kad merginos jaunos dviese keliauja be vyru ar ka... Po pacia Malaizija toliau nekeliavom. Tikiu, kad ten tikrai yra ka pamatyti, bet mums ir keliu dienu ten uzteko ir norejosi begti... smile.gif O vat Singapuras visai kitas reikalas  thumbup.gif

O sakykit, gal galima kazkaip aplenki Phuketa, norit patekti i Similans, James Bond sala, Tachai, ir Phi phi? Nes Phuketa mes galvojam itrauki tik kaip daug kas sako del strateginio tasko, kas is jo galima visur nukeliaut  doh.gif O siaip tai baisiausiai baidomes irgi to turistyno...

I phi phi tai galima is krabi vykti smile.gif i similans is khao lak ar kaip ten vadinas ta sala smile.gif Gal ir i tachai is tos pacios galima keliauti salos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 11 21, 00:55)
O ka patartum singapure kaip must see? Mes planuojam ten praleisti 4 dienas smile.gif
Papildyta:
I phi phi tai galima is krabi vykti smile.gif  i similans is khao lak ar kaip ten vadinas ta sala smile.gif Gal ir i tachai is tos pacios galima keliauti salos smile.gif

Singapure mes praleidome irgi tik kelias dienas. Per jas pasivaiksciojame po pati miesta, zinoma Marina Bay butina pamatyti, patarciau jei imanoma vakare, kai miestas apsisviecia daugybe sviesu, tie dangoraiziai atrodo ispudingai, pasikelti i Marina Bay, apziureti visa miesta is virsaus, po to zinoma Gardens by the bay, jei norisi naktinio gyvenimo Clarke Quay, shopingams ir prabangai Orchard road su visomis parduotuvemis. Dar lankemes orchideju sode, sventyklose. Kiekviena vakara atrodo prie Marina Bay vyksta ispudingas fontanu ir lazeriu sou. Patarciau pasiziureti. Siaip keliu dienu Singapure buvo per mazai verysad.gif Labai gera ispudi paliko, noreciau sugrizti. Ten net taksistas atliekamo dolerio nepaims, net jei noretum palikti uz malonu aptarnavima, labai visi saziningi... Ir siaip baltas pavydas Jums del Singapuro wub.gif

Mes jauciu dar bandysim ziuretis, ka su tuo Phuketu daryt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 11 20, 22:55)
I phi phi tai galima is krabi vykti smile.gif  i similans is khao lak ar kaip ten vadinas ta sala smile.gif Gal ir i tachai is tos pacios galima keliauti salos smile.gif

Khao lak ne sala 4u.gif tai kurortinis miestukas prie jūros, iš jo galima plaukti į Similans. Tik dėl James bond reiktų pasižiūrėti, kaip prasisukti ri būtų galima į Phuket net ir nevažiuoti.
Šiaip dar fainas dalykas Khao Sok nacionalinis parkas - tai yra džiunglės, galima užsisakyti ten gido paslaugas ir kartu į džiugles keliauti, potyriai nerealūs thumbup.gif Yra pakeliui iš Surat į Khao Lak.
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 11 21, 00:00)
*Ir siaip baltas pavydas Jums del Singapuro  wub.gif
**Mes jauciu dar bandysim ziuretis, ka su tuo Phuketu daryt... g.gif

*as jau pradedu abejoti ar jums Bankoke patiks biggrin.gif nes manes Singapuras kaip tik nelabai vilioja,o Bankoka isimylejau wub.gif nors Bankoke tikrai nera taip baisu kaip jus apie Kuala-L pasakojot mirksiukas.gif
**as aplenkciau ji jei tik imanoma biggrin.gif rimtai mane Phuketas labai nuvyle tai man vien nuo pavadinimo nupurto. ten gyvenom savaite,bet vis imdavom turus ir varydavom toliau is ten lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 11 21, 09:33)
*as jau pradedu abejoti ar jums Bankoke patiks  biggrin.gif nes manes Singapuras kaip tik nelabai vilioja,o Bankoka isimylejau  wub.gif nors Bankoke tikrai nera taip baisu kaip jus apie Kuala-L pasakojot  mirksiukas.gif
**as aplenkciau ji jei tik imanoma  biggrin.gif rimtai mane Phuketas labai nuvyle tai man vien nuo pavadinimo nupurto. ten gyvenom savaite,bet vis imdavom turus ir varydavom toliau is ten  lotuliukas.gif

I musu marsruta ieina Singapuras,nes bilietai mums is norvegijos buvo zenkliai pigensi per akcija i Singapura nei i Bangkoka,todel nutarem ir jame pabuti kelias dienas smile.gif LAbai norim ir Bangkoka aplankyti,turime ir jam 4 dienas susiplanave :)Net neabejoju ,kad abu miestai man patiks,nes as labai megstu didelius miestus smile.gif)) Aisku kiekvienas ju skirtingas,bet tuom ir idomus jie:)
Papildyta:
QUOTE(Swychek @ 2013 11 21, 00:00)
Singapure mes praleidome irgi tik kelias dienas. Per jas pasivaiksciojame po pati miesta, zinoma Marina Bay butina pamatyti, patarciau jei imanoma vakare, kai miestas apsisviecia daugybe sviesu, tie dangoraiziai atrodo ispudingai, pasikelti i Marina Bay, apziureti visa miesta is virsaus, po to zinoma Gardens by the bay, jei norisi naktinio gyvenimo Clarke Quay, shopingams ir prabangai Orchard road su visomis parduotuvemis. Dar lankemes orchideju sode, sventyklose. Kiekviena vakara atrodo prie Marina Bay vyksta ispudingas fontanu ir lazeriu sou. Patarciau pasiziureti. Siaip keliu dienu Singapure buvo per mazai verysad.gif Labai gera ispudi paliko, noreciau sugrizti. Ten net taksistas atliekamo dolerio nepaims, net jei noretum palikti uz malonu aptarnavima, labai visi saziningi... Ir siaip baltas pavydas Jums del Singapuro  wub.gif

Mes jauciu dar bandysim ziuretis, ka su tuo Phuketu daryt... g.gif

O univbersal studio nebuvot ir sentoza island? smile.gif Labai noriu i zoo parka ,bet galvoju ar singapure i ji eiti ar geriau Bangkoke? O i marina bay sands tai butinai ,mes ten pries vykstant namo turim uzsisake viena nakvyne smile.gif Nu labai jau norisi i ta baseineli ant stogo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 11 21, 12:08)
I musu marsruta ieina Singapuras,nes bilietai mums is norvegijos buvo zenkliai pigensi per akcija i Singapura nei i Bangkoka,todel nutarem ir jame pabuti kelias dienas smile.gif LAbai norim ir Bangkoka aplankyti,turime ir jam 4 dienas  susiplanave :)Net neabejoju ,kad abu miestai man patiks,nes as labai megstu didelius miestus smile.gif)) Aisku kiekvienas ju skirtingas,bet tuom ir idomus jie:)
Papildyta:
O univbersal studio nebuvot ir sentoza island? smile.gif Labai noriu i zoo parka ,bet galvoju ar singapure i ji eiti ar geriau Bangkoke?  O i marina bay sands tai butinai ,mes ten pries vykstant namo turim uzsisake viena nakvyne smile.gif Nu labai jau norisi i ta baseineli ant stogo biggrin.gif

As irgi neabejoju, kad man patiks Bankokas, kazkaip kiekvienam mieste galima pamatyti kazka grazaus, savito. Ir visiskai pritariu Jusu nuomonei, kad kiekvienas miestas skirtingas, bet savotiskai grazus. Pamatyti reikia viska smile.gif Kad ir viena karta...

Universal Studio ir Sentozoj buvo musu draugai, siaip ispudziai girdejau irgi tik patys geriausi. Tik mes neturejom laiko... Mes buvom zoo. Siaip zoo paliko labai gera ispudi, nes tokiu dalyku labai nemegstu, kur visokie gyvunai uzdaryti ar kazkokios pramogos su jais, kur jie kankinami, bet Singapuro zoologijos sodas tikrai ispudingas. Visu pirma jis uzima labai didele teritorija. Bet ziauriai didele. Gyvunai ten gyvena vos ne naturaliom salygom. Jokiu narvu, nieko. As is viso nesuprantu, kaip nesibaiminama, kad gyvunai tie ir ant zmoniu gali uzsokti, nes pvz eini ir ziuri bezdziones karstosi virs galvos. Arba sustoji - o is uz krumu issoka koks lemuras prie pat koju biggrin.gif Ejau labai skeptiskai nusiteikusi, bet labai patiko, perejom visa plana, ir apziurejom beveik viska. Aisku, ten kokios gyvates tai po stiklu, bet labai nustebino mane tas pojutis, kad vaikstai praktiskai kaip po dziungles 4u.gif

Baltu pavydu pavydziu apsilankymo tam baseiniuke! wub.gif Kiek ten nakvyne kainavo, jei ne paslaptis?
Papildyta:
QUOTE(Rexe @ 2013 11 21, 11:33)

**as aplenkciau ji jei tik imanoma  biggrin.gif rimtai mane Phuketas labai nuvyle tai man vien nuo pavadinimo nupurto. ten gyvenom savaite,bet vis imdavom turus ir varydavom toliau is ten  lotuliukas.gif

Del Phuketo tai sakau, galvojam tik kaip strategine vieta imti, is kurios visur butu patogu nusigauti... Kad atsikelti ryte, ir iskart plaukti kitur... O ne del to, kad tik ten laika leisti sedint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swychek: 21 lapkričio 2013 - 10:58
QUOTE(Swychek @ 2013 11 21, 11:00)
As irgi neabejoju, kad man patiks Bankokas, kazkaip kiekvienam mieste galima pamatyti kazka grazaus, savito. Ir visiskai pritariu Jusu nuomonei, kad kiekvienas miestas skirtingas, bet savotiskai grazus. Pamatyti reikia viska smile.gif Kad ir viena karta...

Universal Studio ir Sentozoj buvo musu draugai, siaip ispudziai girdejau irgi tik patys geriausi. Tik mes neturejom laiko... Mes buvom zoo. Siaip zoo paliko labai gera ispudi, nes tokiu dalyku labai nemegstu, kur visokie gyvunai uzdaryti ar kazkokios pramogos su jais, kur jie kankinami, bet Singapuro zoologijos sodas tikrai ispudingas. Visu pirma jis uzima labai didele teritorija. Bet ziauriai didele. Gyvunai ten gyvena vos ne naturaliom salygom. Jokiu narvu, nieko. As is viso nesuprantu, kaip nesibaiminama, kad gyvunai tie ir ant zmoniu gali uzsokti, nes pvz eini ir ziuri bezdziones karstosi virs galvos. Arba sustoji - o is uz krumu issoka koks lemuras prie pat koju biggrin.gif Ejau labai skeptiskai nusiteikusi, bet labai patiko, perejom visa plana, ir apziurejom beveik viska. Aisku, ten kokios gyvates tai po stiklu, bet labai nustebino mane tas pojutis, kad vaikstai praktiskai kaip po dziungles 4u.gif
Baltu pavydu pavydziu apsilankymo tam baseiniuke! wub.gif  Kiek ten nakvyne kainavo, jei ne paslaptis?
Papildyta:
Del Phuketo tai sakau, galvojam tik kaip strategine vieta imti, is kurios visur butu patogu nusigauti... Kad atsikelti ryte, ir iskart plaukti kitur... O ne del to, kad tik ten laika leisti sedint ax.gif

MAne traukia i bangkoko zoo wien del tu mazu tigriuku smile.gif NAkvyne kainavo 800lt, nepigiai,bet pagalvojom ,kad viena karta gyvenam,gal daugiau nebeteks grysti i singapura ,tai kodel gi neleidus sau vienos nakties ten smile.gif

Kam teko pabuvoti Bangkoko zoo ,noreciau paklausti ar patiko? Ar ten tam zoo ir yra tie mazi tigriukai,arba dideli,bet ziuriu kad visi kas buve tailande turi fotkes su tais tigrais biggrin.gif Ar cia bangkoko zoo ar kur yra jie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 11 21, 16:26)
MAne traukia i bangkoko zoo wien del tu mazu tigriuku smile.gif NAkvyne kainavo 800lt, nepigiai,bet pagalvojom ,kad viena karta gyvenam,gal daugiau nebeteks grysti i singapura ,tai kodel gi neleidus sau vienos nakties ten smile.gif
Kam teko pabuvoti Bangkoko zoo ,noreciau paklausti ar patiko? Ar ten tam zoo ir yra tie mazi tigriukai,arba dideli,bet ziuriu kad visi kas buve tailande turi fotkes su tais tigrais biggrin.gif Ar cia bangkoko zoo ar kur yra jie smile.gif

Labai puikus pasirinkimas 4u.gif

As nesu tikra, bet kiek ieskojausi informacijos, tai Kanchanaburi yra Tiger temple kazkokia, ten turbut tie Jusu pageidaujami tigriukai smile.gif Pagooglinkit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swychek: 21 lapkričio 2013 - 15:21