QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 11 13, 20:15)
Bankoke man 3 d buvo per akis. Aplankem grand palace, dar karaliska rezidencija, what pho, bayok sky, turgeliu visokiu, siaip prisivaiksciojom, prisiplaukiojom upe. Pats miestas didelis, purvinas triuksmingas, ore smogas istisai, daug lusnynu ir baisaus skurdo salia dangoraiziu. Pavargau as nuo to per 3 d.
Similians lb rekomenduoju, ta vieta drasiai ivardyciau, kaip geriausia is to , ka patyrem tailande
Similians lb rekomenduoju, ta vieta drasiai ivardyciau, kaip geriausia is to , ka patyrem tailande
kiek zmoniu tiek nuomoniu ir kam ko reikia. nes as su jusu pasisakymu apie Bankoka visiskai nesutinku.
bankokas bent jau tikras! ten gali tokiu perliuku ir tokio relakso rast kur jokioj apmyztoj,apvemtoj,spliariumais nustatytoj Phuket saloj nerasi (sorry,kad as cia taip riebiai )
QUOTE(moony @ 2013 11 14, 01:54)
O ko jūs tikėjotes? Daugelyje šalių taip yra Bankoke gal jums užteko 3 dienų, kitiems ir 2savaitės būtų mažai. Kas pripratę prie 5žvaigdučių viešbučių tai žinoma atrodys lušnynai, ir skurdas BET tai nėra tiesa. Taip, šiukšlių pilna, ir jų yra visur daugiau ar mažiau. O jokio ten skurdo nėra, žmonės tiesiog taip gyvena. Jiems užtenka tokios pašiūrės ir jie laimingi. Va per 3 dienas tokį klaidingą įspūdį ir susidaro žmonės. O pagyvenkit ilgiau, įsiliekit į Bangkoko gyvenimo ritmą ir viskas bus kitaip.
Mes ten praleidome 2 savaites ir tai dar daaaaaaaaaaaaaaug ko liko nepamatyto. Aplankėm tas turistines vietas, bet ne tai svarbiausia.[COLOR=red]
Mes ten praleidome 2 savaites ir tai dar daaaaaaaaaaaaaaug ko liko nepamatyto. Aplankėm tas turistines vietas, bet ne tai svarbiausia.[COLOR=red]
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 11 14, 07:33)
Ir siaip - tu cia rimtai, racionaliai zmogui siulai is savo 3 savaiciu atostogu tailande, 2 SAV PRALEIST BANKOKE? rimtai manai, kad tam neuzteks 3 d?
man rodos,kad jin nesiule,o pasake,kad jiems patiems buvo mazai dvieju savaiciu viska palnkyti
mano vyras irgi tos nuomones,kad pasaulis perdidelis,kad i ta pacia vieta vaziuoti. o mano nuomone,kad salis saliai nelygi. jei Kroatijai pamatyti man uzteko savaites, tai Thai man rodos metu neuztektu
QUOTE(Swychek @ 2013 11 14, 21:34)
As pati is tolimesniu kelioniu esu buvusi tik Balio saloje, Singapure ir Kualalumpure.
kokie ispudziai is malaizijos? kadangi vyras atgal i Thai nepasiraso tai zadu bent i malaizija istempt
QUOTE(lady.di @ 2013 11 15, 09:40)
Paskaitykit 6 temoj. Buvau pries pusmeti. Nenoriu buti nepopuliari, nes tuoj prades pulti prisieke Tailando gerbejai . Maciau pakankamai, kad susidaryciau aiskia nuomone. Nenoriu ten daugiau. Gal reikia i Indija nuvaziuoti, tada pakeisiu nuomone Pries savaite gryzau is Dubajaus. vel pajauciau kaip nuostabu keliauti, nes po Tailando tuo buvau suabejojus...
jei mane butu imete i Phuketa visoms atostogoms tarp visu tu turistu...nusisauciau po 5iu dienu. mane Thai uzbure. ir uzbure butent netom populiariom, lankytinom vietom. ir valgyti eidavom kazkur nuosaliau kur valgo tik vietiniai. Thai daug grazesnis be turistu
QUOTE(Swychek @ 2013 11 18, 18:59)
O sakykit, uzsisaket is anksto ekskursija per sita agentura ar jau vietoj?
as siulyciau viska uzsisakineti vietoj. galima derint ir kainas koreguoti. ten viskas labai paprasta...jie pasiima is vietos ir atveza i vieta