Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas , 8 tema

QUOTE(lady.di @ 2013 11 14, 23:18)
Oho apie Tailanda vel nauja tema ir vel puse prirasyta  doh.gif ir ka ten zmones tokio randa kad taip apsvaigsta? Labai jau siaipsau pasirode man tas visu apdainuotas rojus  ax.gif
Apie Tachai sala pastebejau parasyta. Tai vienintele man Tailande patikusi vieta. ten nuostabu. visiems rekomenduoju. Kainavo su visom imanom nuolaidom 2400 batu(be nuolaidu lygtai apie 4000 batu buvo). Pavasari su nakvyne nebuvo galima, gal dabar pasikeite. pries 3 metus ji buvo negyvenama. dar po 3 metu bus toks pats siukslynas kaip ir kitur. tad skubekite kol dar ta nuostabi vieta neapdergta  mirksiukas.gif  dar karta ten gryzciau ir dar karta. jei nereiktu pro pati Tailanda vaziuoti  mirksiukas.gif

Aciu labai, labai norejosi isgirsti atsiliepimu butent apie sia sala smile.gif Labai nesinori jos aplenkti nes atrodo be galo ispudingai... smile.gif

Jus gal labai daug keliavusi, kad jums Tailandas pasirode siaip sau... Kai daug keliauji, daug matai, galima lyginti. As pati is tolimesniu kelioniu esu buvusi tik Balio saloje, Singapure ir Kualalumpure. Net Europoje keliavau tik po visus didmiescius. Jokiu Graikiju pvz, o taip pat jokiu visu lankomu Egiptu, Turkiju. Man, kaip nemaciusiai kazko TOKIO, Tailandas tikrai atrodo ispudingai: jis ivairialypis, ir sventyklu, ir gamtos, papludimiu groziu smile.gif

O ka dar matete kas paliko toki neigiama ispudi apie sali?
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 11 14, 22:34)
Aciu labai, labai norejosi isgirsti atsiliepimu butent apie sia sala  smile.gif Labai nesinori jos aplenkti nes atrodo be galo ispudingai... smile.gif

Jus gal labai daug keliavusi, kad jums Tailandas pasirode siaip sau... Kai daug keliauji, daug matai, galima lyginti. As pati is tolimesniu kelioniu esu buvusi tik Balio saloje, Singapure ir Kualalumpure. Net Europoje keliavau tik po visus didmiescius. Jokiu Graikiju pvz,  o taip pat jokiu visu lankomu Egiptu, Turkiju. Man, kaip nemaciusiai kazko TOKIO, Tailandas tikrai atrodo ispudingai: jis ivairialypis, ir sventyklu, ir gamtos, papludimiu groziu smile.gif

O ka dar matete kas paliko toki neigiama ispudi apie sali?

Paskaitykit 6 temoj. Buvau pries pusmeti. Nenoriu buti nepopuliari, nes tuoj prades pulti prisieke Tailando gerbejai lotuliukas.gif . Maciau pakankamai, kad susidaryciau aiskia nuomone. Nenoriu ten daugiau. Gal reikia i Indija nuvaziuoti, tada pakeisiu nuomone lotuliukas.gif Pries savaite gryzau is Dubajaus. vel pajauciau kaip nuostabu keliauti, nes po Tailando tuo buvau suabejojus...
Atsakyti
QUOTE(lady.di @ 2013 11 15, 11:40)
Paskaitykit 6 temoj. Buvau pries pusmeti. Nenoriu buti nepopuliari, nes tuoj prades pulti prisieke Tailando gerbejai  lotuliukas.gif . Maciau pakankamai, kad susidaryciau aiskia nuomone. Nenoriu ten daugiau. Gal reikia i Indija nuvaziuoti, tada pakeisiu nuomone  lotuliukas.gif  Pries savaite gryzau is Dubajaus. vel pajauciau kaip nuostabu keliauti, nes po Tailando tuo buvau suabejojus...

Planuodama dabar kelione jau 4 temas perskaiciau visas nuo pradziu iki galo ir visu ispudzius, tiesiog kiekvieno nick'o nefiksuoju smile.gif Na bet dekoju Jums uz informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 11 15, 09:45)
Planuodama dabar kelione jau 4 temas perskaiciau visas nuo pradziu iki galo ir visu ispudzius, tiesiog kiekvieno nick'o nefiksuoju smile.gif Na bet dekoju Jums uz informacija smile.gif

Apie Tachai dabar tik is jusu isgirdau ,kad isvis tokia salele yra smile.gif Pagooglinau ,tikrai labai grazu,kita menesi vykstu i Tailanda,tai manau butinai reikia aplankyti smile.gif Laukiu nesulaukiu savo keliones,bet kartu ir labai jaudinuos biggrin.gif Viskas jau uzsakyta ir viesbuciai ir skrydziai,bet tiesiog pirma karta taip toli vykstame be agenturos ,savarankiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 11 15, 12:05)
Apie Tachai dabar tik is jusu isgirdau ,kad isvis tokia salele yra smile.gif  Pagooglinau ,tikrai labai grazu,kita menesi vykstu i Tailanda,tai manau butinai reikia aplankyti smile.gif Laukiu nesulaukiu savo keliones,bet kartu ir labai jaudinuos biggrin.gif Viskas jau uzsakyta ir viesbuciai ir skrydziai,bet tiesiog pirma karta taip toli vykstame be agenturos ,savarankiskai smile.gif

As kazkaip forume sitam ir uzmaciau apie sita salele, kad kazkas raso, kad ji vadinama Tailando Maldyvais. Irgi pasiguglinau, suzavejo wub.gif Kelioniu vadove kiek ziuriu irgi neitraukta ji, kur turiu. Gal nelabai turistine tuomet. I ja galima imti turus is Phuket kiek ziurejau, plukdo anksti ryte, vakare atgal. Kiek supratau, ten tokia kaip ir negyvenama salele. Todel bus smagu isgirsti Jusu atsiliepimus, jei aplankysite 4u.gif

Mes pirma karta i tolima kelione irgi vaziuosime patys. Todel siek tiek baisu ir jaudulio yra. Bet tikekimes viskas bus gerai thumbup.gif Europa visa atlaikem, nemirem, gal ir cia viskas bus gerai. Entuziazmas ir noras stumia visas pasalines mintis salin! Man tik baisu, kad viska speti ka uzsibrezem pamatyti. Nors del Tachai pamatymo ir laiko trukumo manau atsisakysime Ko Tao, Ko Samui ir Ko Phangan...

Brukstelekit cia, kaip Jums seksis, tikrai bus smagu isgirsti svieziausius ispudziu, ka pamatete, kas patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lady.di @ 2013 11 15, 10:40)
Paskaitykit 6 temoj. Buvau pries pusmeti. Nenoriu buti nepopuliari, nes tuoj prades pulti prisieke Tailando gerbejai  lotuliukas.gif . Maciau pakankamai, kad susidaryciau aiskia nuomone. Nenoriu ten daugiau. Gal reikia i Indija nuvaziuoti, tada pakeisiu nuomone  lotuliukas.gif  Pries savaite gryzau is Dubajaus. vel pajauciau kaip nuostabu keliauti, nes po Tailando tuo buvau suabejojus...

Pakeliavus po Azijos šalis - jos daugmaž vienodos atrodys mirksiukas.gif Man Tailandas mažiausiai iš trijų aplankytų patiko, bet jei nori ką nors konkretaus pamatyti - važiuoji. Aš mėgstu keliauti savarankiškai ir ne į poilsines keliones, o Dubajuje ilgaplaukei blondinei jaučiu nekas būtų lotuliukas.gif Nors Tailande niekas nelenda, bet vaiką mano vistiek nučiupinėjo, tik spėk nusisukti, ir jau kalbina ją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sm2002: 15 lapkričio 2013 - 10:42
QUOTE(Swychek @ 2013 11 15, 10:36)
As kazkaip forume sitam ir uzmaciau apie sita salele, kad kazkas raso, kad ji vadinama Tailando Maldyvais. Irgi pasiguglinau, suzavejo  wub.gif Kelioniu vadove kiek ziuriu irgi neitraukta ji, kur turiu. Gal nelabai turistine tuomet. I ja galima imti turus is Phuket kiek ziurejau, plukdo anksti ryte, vakare atgal. Kiek supratau, ten tokia kaip ir negyvenama salele. Todel bus smagu isgirsti Jusu atsiliepimus, jei aplankysite  4u.gif

Mes pirma karta i tolima kelione irgi vaziuosime patys. Todel siek tiek baisu ir jaudulio yra. Bet tikekimes viskas bus gerai thumbup.gif Europa visa atlaikem, nemirem, gal ir cia viskas bus gerai. Entuziazmas ir noras stumia visas pasalines mintis salin! Man tik baisu, kad viska speti ka uzsibrezem pamatyti. Nors del Tachai pamatymo ir laiko trukumo manau atsisakysime Ko Tao, Ko Samui ir Ko Phangan...

Brukstelekit cia, kaip Jums seksis, tikrai bus smagu isgirsti svieziausius ispudziu, ka pamatete, kas patiko 4u.gif

Butinai parasysiu kai grysim smile.gif
Atsakyti
Swychek, žiūriu labai panašiu maršrutu keliausim, tik mes trumpiau - 16 dienų. 4u.gif

Žiūrėkit, klausimas čia dėl Kanchaburi ir Ayutaya. Aš irgi planuoju tai įtraukti į maršrutą ir turiu tokią mintį, kad išvykt iš Bankoko į Kanchaburi, ten pernakvot Kwai upės nameliuos, kitą dieną Ayutaya ir vakare Bankokas. Logiška?

Kaip manot tokiam planui geriausiai samdytis kažką privatų, kad vežtų ar patiem mėgint važiuot? Būsim keturi suaugę unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venom: 15 lapkričio 2013 - 23:09
QUOTE(Venom @ 2013 11 16, 01:06)
Swychek, žiūriu labai panašiu maršrutu keliausim, tik mes trumpiau - 16 dienų.  4u.gif

Žiūrėkit, klausimas čia dėl Kanchaburi ir Ayutaya. Aš irgi planuoju tai įtraukti į maršrutą ir turiu tokią mintį, kad išvykt iš Bankoko į Kanchaburi, ten pernakvot Kwai upės nameliuos, kitą dieną Ayutaya ir vakare Bankokas. Logiška?

Kaip manot tokiam planui geriausiai samdytis kažką privatų, kad vežtų ar patiem mėgint važiuot? Būsim keturi suaugę  unsure.gif

Oi, kaip dziugu rasti bendraminciu 4u.gif

Paklauset kaip tik tokio klausimo, kuris mane pacia labai domina, nes pamazu bandau ieskotis, kur apsistoti.. Tik tiek ,kad pas mus problemu iskilo, nes vienas zmogus jau tikrai atsisake keliones, likom tryse. Nezinau, ziuriu kiek viesbucius, tai beveik visur dvivieciai tik kambariai.

Sakykit, gal kas zino, ar butu galima vienam zmogui uzsisakyti dvivieti kambari? Ar taip uzsakineja? Kad ir dviguba kaina moketi, nu bet tai o ka daryti...

O del Kanchanaburi, tai irgi idomu, kaip geriau daryti. Ten pernakvoti, ir ka tada? Grizti is ryto traukiniu ar autobusu i Bankoka ir po to i Ayutthaya? Bet tada irgi kol nusigauti iki Ayutayos, manau nemazai laiko isteitu ir reiktu papildomos nakvynes Ayutthayoi... g.gif Noreciau trumpint laika kazkaip ir bent jau Ayutayoj neapsistot... g.gif
Atsakyti
Del ekskursiju.

Kai plauksit i salas patariu geriau nepagaileti keliu simtu batu, bet pasirinkti tikrai gera agentura. Kai plaukiau i Tachai sala papuole nuostabi agentura: www.andamanseasun.com Servisas buvo nepriekaistingas. Autobusas super, greitaeigis kateris super, snorklinimo iranga gera, maistas super (juros gerybes, visokios naturalios sultys is egzotiniu vaisiu, netgi ledai smile.gif ) Personalas malonus, pasirupinta absoliuciai viskuo iki menkiausiu smulkmenu, gida gali rinktis arba angliskai arba rusiskai kalbanti, tiesiog viskas taip kaip pagal teorija ir turi buti kai mokami dideli pinigai.
O vat su ekskursija i Phi phi buvo priesingai. Nes pataupem blush2.gif Buvo keletas varinatu: nuo 1000 iki 1500 batu. Pasiemem pigiausia varianta uz 1000 batu nes tai 3 in 1 !!! doh.gif PHI PHI Maya & KHAI ISLAND organizatorius FRIENSHIP SEA TOUR CO., LTD. Vienu zodziu, keliones nuotaika visai musu kompanijai buvo sugadinta, kai musu draugui netycia autobuse ant grindu isspyle laselis sulciu. Vairuotojas pakele toki triuksma, tarytum butumem ji apvoge doh.gif tuojau isvaleme dregna servetele, sis dar labiau pasiuto(nes tikejosi gauti kruva pinigu), nuleke pas gida ir kazka prikalbejo, tada mus pradejo terorizuoti gidas visur buvom paskutiniai(demonstratyviai mus ignoravo), dave suprasti, kad mums bus butinai pritaikyta bauda, nes tik ilipus i ju sena laiva, kuris visas sukleres isklausem instrukcija, kaip numatytos dideles baudos uz bet koki inventoriaus sugadinima. Taigi likom nenarde, nes kadangi buvom "kalti" tai suprantama, gausim tam tikra iranga kuri del musu kaltes suges, gidas to tik ir lauke. Tik truputeli gidas apsiramino, kai pagrasinau skustis jo bosui. Beje, kadangi laivas buvo didelis ir arti kranto priplaukti negalejo nuostabu Maya papludimi stebejome labai is tolo, patiems priplaukti buvo per toli. Greitaeigiai kateriai ten gali priplaukti, o pigios keliones dalyviams (tokiems kaip mes) su sukiu "3 in 1" belieka ta dziaugsma stebeti kilometro ar daugiau atstumu doh.gif Jau ka kalbeti, kad ta papuvusi barza plaukia labai letai doh.gif ir Phi Phi Don mums liko pabuti tik valanda g.gif Taigi, kai rinksites keliones organizatoriu(is ko pasirinkti bus) tai atsiminkite mano istorija, reikia mokytis is kitu klaidu mirksiukas.gif Dabar rinkciausi kelione tik greitaeigiu kateriu, tegul 500 batu ir brangiau ir jokiu 3 in 1 !!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lady.di @ 2013 11 17, 18:23)
Del ekskursiju.

Kai plauksit i salas patariu geriau nepagaileti keliu simtu batu, bet pasirinkti tikrai gera agentura. Kai plaukiau i Tachai sala papuole nuostabi agentura: www.andamanseasun.com Servisas buvo nepriekaistingas. Autobusas super, greitaeigis kateris super, snorklinimo iranga gera,  maistas super (juros gerybes, visokios naturalios sultys is egzotiniu vaisiu, netgi ledai smile.gif ) Personalas malonus, pasirupinta absoliuciai viskuo iki menkiausiu smulkmenu, gida gali rinktis arba angliskai  arba rusiskai kalbanti, tiesiog viskas taip kaip pagal teorija ir turi buti kai mokami dideli pinigai.

O sakykit, uzsisaket is anksto ekskursija per sita agentura ar jau vietoj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2013 11 18, 19:59)
O sakykit, uzsisaket is anksto ekskursija per sita agentura ar jau vietoj?  smile.gif

vietoj. plaukem is Phuketo. Ten tu agenturu kiek nori ir viesbutyje buvo ir aplink kioskeliu kiek nori. nuolaidas daro vienas uz kito didesnes. reikia deretis. is ten daug pigiau nei netu uzsakineti.
Atsakyti