QUOTE(lady.di @ 2013 11 14, 23:18)
Oho apie Tailanda vel nauja tema ir vel puse prirasyta ir ka ten zmones tokio randa kad taip apsvaigsta? Labai jau siaipsau pasirode man tas visu apdainuotas rojus
Apie Tachai sala pastebejau parasyta. Tai vienintele man Tailande patikusi vieta. ten nuostabu. visiems rekomenduoju. Kainavo su visom imanom nuolaidom 2400 batu(be nuolaidu lygtai apie 4000 batu buvo). Pavasari su nakvyne nebuvo galima, gal dabar pasikeite. pries 3 metus ji buvo negyvenama. dar po 3 metu bus toks pats siukslynas kaip ir kitur. tad skubekite kol dar ta nuostabi vieta neapdergta dar karta ten gryzciau ir dar karta. jei nereiktu pro pati Tailanda vaziuoti
Apie Tachai sala pastebejau parasyta. Tai vienintele man Tailande patikusi vieta. ten nuostabu. visiems rekomenduoju. Kainavo su visom imanom nuolaidom 2400 batu(be nuolaidu lygtai apie 4000 batu buvo). Pavasari su nakvyne nebuvo galima, gal dabar pasikeite. pries 3 metus ji buvo negyvenama. dar po 3 metu bus toks pats siukslynas kaip ir kitur. tad skubekite kol dar ta nuostabi vieta neapdergta dar karta ten gryzciau ir dar karta. jei nereiktu pro pati Tailanda vaziuoti
Aciu labai, labai norejosi isgirsti atsiliepimu butent apie sia sala Labai nesinori jos aplenkti nes atrodo be galo ispudingai...
Jus gal labai daug keliavusi, kad jums Tailandas pasirode siaip sau... Kai daug keliauji, daug matai, galima lyginti. As pati is tolimesniu kelioniu esu buvusi tik Balio saloje, Singapure ir Kualalumpure. Net Europoje keliavau tik po visus didmiescius. Jokiu Graikiju pvz, o taip pat jokiu visu lankomu Egiptu, Turkiju. Man, kaip nemaciusiai kazko TOKIO, Tailandas tikrai atrodo ispudingai: jis ivairialypis, ir sventyklu, ir gamtos, papludimiu groziu
O ka dar matete kas paliko toki neigiama ispudi apie sali?