Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas , 8 tema

QUOTE(sm2002 @ 2013 11 07, 11:17)
Ne žiemą buvau, bet turėjau vieną megztuką transportui nuo kondicionierių gelbėtis lėktuve, traukinyje, taksi, autobuse ir nuo uodų (nors žiemą jų mažai). Jei eisite į šventyklas ir karaliaus rūmus maikutė be rankovių ir trumpi šortai ar sijonas netinka. Žinau, duoda jie ką apsirengti, bet po to fotografijos sugadintos  doh.gif

nu nezinau...man kai sventyklos dave rubus tai man jie tokie super buvo thumbup.gif karstai nenormaliai su jais, bet man labai grazu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 11 07, 12:25)
nu nezinau...man kai sventyklos dave rubus tai man jie tokie super buvo  thumbup.gif karstai nenormaliai su jais, bet man labai grazu  ax.gif
user posted image

Tai jums pasisekė, kaip poniai drabužius davė, o man karaliaus rūmuose davė marškinius tokius diedukiškus, skalbtus nežinia kiek kartų, o kitoje šventykloje rudą medvilninį chalatą lotuliukas.gif Atrodžiau kaip benamė su tais drabužiais.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2013 11 07, 11:41)
Tai jums pasisekė, kaip poniai drabužius davė, o man karaliaus rūmuose davė marškinius tokius diedukiškus, skalbtus nežinia kiek kartų, o kitoje šventykloje rudą medvilninį chalatą  lotuliukas.gif  Atrodžiau kaip benamė su tais drabužiais.

lotuliukas.gif
man pas buda dave zalia chalata doh.gif o karaliu rumuose mus su vyru dara suderino...tai nuotraukos super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 11 07, 12:21)
lotuliukas.gif
man pas buda dave zalia chalata doh.gif  o karaliu rumuose mus su vyru dara suderino...tai nuotraukos super  thumbup.gif

\O saket ,kad visokiu vaistu turejot o wat ko reikejo ,to ir neturejot, tai kas cia per vaistai ,kuriu prireike?
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 11 07, 13:15)
\O saket ,kad visokiu vaistu turejot o wat ko reikejo ,to ir neturejot, tai kas cia per vaistai ,kuriu prireike?

as nuo keturracio nukritau ir stipriai nusibrozdinau visa sona. tai reikejo visokiu peroksidu, pleistru, tepalu ir tt. bet ten visko yra ir dar pigiau. dabar net tableciu nuo galvos skausmo neimciau. visi vaistai nuo alergiju, viduriavimu, apsinuodijimu guli metai laiko stalciui doh.gif
o visi tepalai nuo ikandimu Thai gamybos yra nerealus thumbup.gif kokosu aliejus kapeikas kainuoja...vietoj losijonu naudojau
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 11 07, 13:50)
as nuo keturracio nukritau ir stipriai nusibrozdinau visa sona. tai reikejo visokiu peroksidu, pleistru, tepalu ir tt. bet ten visko yra ir dar pigiau. dabar net tableciu nuo galvos skausmo neimciau. visi vaistai nuo alergiju, viduriavimu, apsinuodijimu guli metai laiko stalciui  doh.gif
o visi tepalai nuo ikandimu Thai gamybos yra nerealus  thumbup.gif kokosu aliejus kapeikas kainuoja...vietoj losijonu naudojau

Na mes daznai keliaujam,tai tie vaistai nuo apsinuodijimo ir viduriavimo pravers dar smile.gif jie taip ir keliauja is vienos salies i kita kartu su mumis biggrin.gif
Atsakyti

. Ar skiepijotes jus?

gal buwot surin arba similan islands?
[/quote]

As skiepijaus nuo hepatito A+B

Buvom similian 2 d ekskursijoj. Nors brangu tikrai, bet verta buvo kiekvieno lt. Tai tikrai buvo geriausia keliones dalis
QUOTE(naikutis @ 2013 11 06, 17:03)
Gal kas buvote gruodzio - sausio menesiais Tailande? turiu omenyje bangkoka ir salas pietuose smile.gif Idomu ar reikia konors ilgom rankowem tureti? ar salta wakarais?

Megztinio reikejo tik lektuvuose del kondiskiu prisaldyto oro. Daugiau niekur
Atsakyti
[quote=*GAILĖ*,2013 11 07, 14:24]
. Ar skiepijotes jus?

gal buwot surin arba similan islands?
[/quote]

As skiepijaus nuo hepatito A+B

Buvom similian 2 d ekskursijoj. Nors brangu tikrai, bet verta buvo kiekvieno lt. Tai tikrai buvo geriausia keliones dalis

Megztinio reikejo tik lektuvuose del kondiskiu prisaldyto oro. Daugiau niekur
[/quote]

MEs irgi galvojame ,jei jau vykti i similans,tai tik su nakvyne smile.gif o gal pamenate kokia kaina buvo?
Atsakyti
o kaip darėt su pinigais kelionėje? vežėtės grynaisiais viską? ar kortelėje? kaip ten su atsiskaitymu kortele? Bankoke, tikiu, kad nėra problemų, o kaip salose? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesyse*: 07 lapkričio 2013 - 14:33
[quote=naikutis,2013 11 07, 14:29]
[/quote]
MEs irgi galvojame ,jei jau vykti i similans,tai tik su nakvyne smile.gif o gal pamenate kokia kaina buvo?
[/quote]
kainos tokios siūlyčiau imti dviems naktims, rojus ten wub.gif
Atsakyti
I similians kazkur apie 900 lt viskas kainavo. Nakvojom nameliuose, palapinese butu buve pigiau.

QUOTE(debesyse* @ 2013 11 07, 14:33)
o kaip darėt su pinigais kelionėje? vežėtės grynaisiais viską? ar kortelėje? kaip ten su atsiskaitymu kortele? Bankoke, tikiu, kad nėra problemų, o kaip salose? smile.gif

Mes visa korta vezemes. Bankomatu visur pilna. Tik reikt imt iskart didele suma, Nes komisiniai banko fiksuoti, nepriklausomai nuo nuimamos sumos
Atsakyti
QUOTE(debesyse* @ 2013 11 07, 14:33)

informuokit banką, kad išvažiuojat į Tailandą ir ten pinigus gryninsitės bei atsiskaitinėsit kortele, kai kurie bankai (nežinau ar visi) Tailandą laiko nesaugia šalimi ir automatiškai blokavimas yra uždėtas operacijoms, paskui iš ten brangiai kainuoja skambinti ir prašyti, kad nuimtų draudimus biggrin.gif
Atsakyti