QUOTE(aviav @ 2013 08 30, 09:21)
Į Krabi ir planavom skristi kitą dieną, bet kai vakar norėjom nusipirkti bilietus su Airasia, kilo keblumų, nes neleido apmokėti kreditine kortele, rašė, kad būtina daryti pavedimą per nurodytus bankus. Tai suabejojom. Kas pirkote per Airasia, ar darėte pavedimus?
su airasia pirkom 3 skrydzius (bankokas - chiang mai; chiang mai - puketas; krabi - bankokas), mokejom kreditine, jokiu pavedimu neprase. visi skrydziai 2 zmonems viso kainavo apie 1200 lt.
man tai tailande butu gaila laiko vazinet autikais ar traukiniais. atstumai dideli, visur kamsciai, zmones niekur neskuba. tuo tarpu airasia kokybe - labai gera, niekad neveluoja, lektuvai nauji, rankinio bagazo nieks nematuoja ir nesveria. vietiniai oro uostai mazi, todel nereikia anksciau nei pries val atvykt. susitaupo begales laiko, o kainos tai tikrai mazos palyginus su europiniais skrydziais
QUOTE(aviav @ 2013 08 30, 12:54)
Tuomet reiks dar kartą su airasia pabandyt. O Bankoke kokią nors ekskursiją pirkot? Be Kambodžos, dar norim plaukti Kwai upe ir aplankyti Erevan krioklius, bet internete šitos ekskursijos kaina man pasirodė per didelė. Gal kas ėmėt tokią iš Bankoko? Kiek kainavo?
maciau bankoke ant kiekvieno kampo tokias ekskursija pardavineja . nematau, kad verta is anksto jas pirkt. kainu neprisimenu, nevykom i sias vietas. kazkaip as is vis 3 sav kelionei labai greit nustojau svarstyt daugiau saliu, nei tailandas. man ir ten 3 savaiciu mazoka buvo
Papildyta:
QUOTE(naikutis @ 2013 08 30, 14:39)
O sakykit po krabi saleles is kur emet eksurija ? kai buwot Railay apsistoje? ar is railay imanoma gauti kokiu eksursiju? domintu ta eksurija ,nezinau kaip wadinas kur plaukia tarp uolu visokiu,su baidarem dar man atrodo,gal ka zinot apie tai?
neemem nieko is railay. issinuomojom baidare ir paplaukiojom po railay pliazus, grotas, aplink uolas savarankiskai. kam ta ekskursija? kazkur 30 - 50 lt baidares nuoma kainuoja, ir plauki kur patinka . dauguma ten taip daro
ekskursija emem tik 1 - is phi phi don - i phi phi leyh sala, bambuku ir moskitu salas. viskas butu kaip ir ok, daug pamatem, bet man nepatiko maltis dar su milijonu laivu ir turistu. sekanti karta turbut nuomotumemes long tail boata ir prasytumem kad paplukdytu atskirai, gal priesinga kryptim (t.y. atvirkstine tvarka) negu kad plukdo visa ta mase zmoniu nuo pat ryto. nes pastebejau, kad ten visi panasiu metu isplaukia ir varo is eiles vienodu marsrutu . tai kur besustotum - visi laivai vienu metu, net nusifotkint normaliai negali, kad dar 10 uzpakaliu fone nesmezuotu
na dar i similian salas 2 dienom vykom su ekskursija, nes niekaip kitaip nesugalvojau, kaip ten nuvykt. dabar butinai vykciau i 3 dienu ekskursija ten. nes visas kaifas ten yra buten velai popiet, kai visi laivai isplaukia ir lieka tik mazas burelis nakvojanciu saloje, ir kita ryta ta maza saujele visur aplink plukdo
sita keliones dalis man patiko visu labiausiai