Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas , 8 tema

QUOTE(Rexe @ 2013 11 05, 18:23)
man labai patiko Viking resort. ten kiekviena vakara buna Thai maisto degustacija. maistas skanus. pusryciai paprasti, labai pigu. vaizdas nerealus...man labai patiko  thumbup.gif
o viesbutis Bankoke ''Grande Centre Point Hotel Terminal21''. as ten grysciau tikrai tikrai!

Na sitas viesbutis tikrai ne pigus, uz dvi naktis 330€ praso doh.gif doh.gif rinksimes pigesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 11 05, 18:27)
Viesbutis tikrai superinis smile.gif bet mes vaziuojame kaledu laikotarpiu,tai ziuriu tom dienom ,kuriomis mums reikia 3 naktys 1600 lt ,brangoka sakyciau kaip uz 3 naktis smile.gif
O kodel jums nepatiko koh samui?> irgi labai suturistinta ir kainos sukeltos?

QUOTE(sannioks @ 2013 11 06, 01:42)
Na sitas viesbutis tikrai ne pigus, uz dvi naktis 330€ praso  doh.gif  doh.gif  rinksimes pigesni  4u.gif

nu jo...brangoka g.gif mes buvom ten apsistoje praita Sausi uz 100€ dvien naktim su pusryciais thumbup.gif bet mes ber 'Agoda' ar 'booking' su akcija uztaikem, o per ju puslapi buvo Daug brangiau

Koh Samui as nebuvau, musu geri draugai buvo. bet susidariau ispudi,kad irgi labai sukomercinta. bet sakau...kam ko reikia. jei norisi surmulio, naktinio gyvenimo ir Thai ''basanaviciaus'' gatviu tai tada jo.
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 11 06, 10:34)
nu jo...brangoka g.gif  mes buvom ten apsistoje praita Sausi uz 100€ dvien naktim su pusryciais  thumbup.gif bet mes ber 'Agoda' ar 'booking' su akcija uztaikem, o per ju puslapi buvo Daug brangiau

Koh Samui as nebuvau, musu geri draugai buvo. bet susidariau ispudi,kad irgi labai sukomercinta. bet sakau...kam ko reikia. jei norisi surmulio, naktinio gyvenimo ir Thai ''basanaviciaus'' gatviu tai tada jo.

O phi phi jus gyvenato viking nature resort ar viking resort?
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 11 06, 11:23)
O phi phi jus gyvenato viking nature resort ar viking resort?

viking nature resort wink.gif

vienintele susisiekimo priemone...ir atkeliaut iki ten ir maista atgabena. nu dar ejom i misteli per dziungles...irgi fainai biggrin.gif
user posted image

Spa salonas paludimyje
user posted image

vakarienei gali issirink kokia nori tik pagauta zuvi ir ja iskart iskepa bananu lapuose
user posted image

musu veranda
user posted image

musu namelis
user posted image

papludimys is valties
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 11 06, 13:34)
viking nature resort wink.gif

vienintele susisiekimo priemone...ir atkeliaut iki ten ir maista atgabena. nu dar ejom i misteli per dziungles...irgi fainai  biggrin.gif
user posted image

Spa salonas paludimyje
user posted image

vakarienei gali issirink kokia nori tik pagauta zuvi ir ja iskart iskepa bananu lapuose
user posted image

musu veranda
user posted image

musu namelis
user posted image

papludimys is valties
user posted image

Tikra egzotika tie nameliai 4u.gif ,kazkaip net ir nesinori uzsisakyti salose 5 zvaigzduciu dideliu viesbuciu ,norisi kaip saoma dziunglese pagyventi lotuliukas.gif . Ar skiepijotes jus? gal buwot surin arba similan islands?
Atsakyti
Gal kas buvote gruodzio - sausio menesiais Tailande? turiu omenyje bangkoka ir salas pietuose smile.gif Idomu ar reikia konors ilgom rankowem tureti? ar salta wakarais?
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 11 06, 17:03)
Gal kas buvote gruodzio - sausio menesiais Tailande? turiu omenyje bangkoka ir salas pietuose smile.gif Idomu ar reikia konors ilgom rankowem tureti? ar salta wakarais?

as buvau sausio menesi. ten sausi vasara prasideda wink.gif nei karto nieko ilgom rankoven nesidejom. lijo gal 10min per dvi savaites

nesiskiepijom,nes man rodos neverta. gi po dziungles nelakstem su laukiniais.
vaistu irgi nepatariu jokiu veztis. vaistines ten luzta. as nuo motorolerio nukritau...stipriai apsibrozdinau. tai gavau visko ko reikia. rinkausi is peroksido 6iu rusiu lotuliukas.gif
yra Thai tepaliukas nuo smelio blusu. patarciau teptis, nes labai daug kam kojas sukandzioja. man sukandziojo vyrui ne. bet labai nemalonu
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2013 11 06, 18:14)
as buvau sausio menesi. ten sausi vasara prasideda wink.gif nei karto nieko ilgom rankoven nesidejom. lijo gal 10min per dvi savaites

nesiskiepijom,nes man rodos neverta. gi po dziungles nelakstem su laukiniais.
vaistu irgi nepatariu jokiu veztis. vaistines ten luzta. as nuo motorolerio nukritau...stipriai apsibrozdinau. tai gavau visko ko reikia. rinkausi is peroksido 6iu rusiu  lotuliukas.gif
yra Thai tepaliukas nuo smelio blusu. patarciau teptis, nes labai daug kam kojas sukandzioja. man sukandziojo vyrui ne. bet labai nemalonu

Similan salose nebuwote? Del vaistu,tai mes jau ju prisipirke ir nuo viduriavimo ir nuo skrandzio ,kad nereiktu ten ieskot ,jei prireiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 11 06, 19:03)

Bankokas pats karščiusias miestas pasaulyje. Pamirškite tas ilgas rankovės. biggrin.gif Naktį miegosite kaip vonioje, paskendę savo prakaite.
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2013 11 07, 00:51)
Bankokas pats karščiusias miestas pasaulyje. Pamirškite tas ilgas rankovės. biggrin.gif Naktį miegosite kaip vonioje, paskendę savo prakaite.

biggrin.gif biggrin.gif o salose ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 11 06, 18:19)
Similan salose nebuwote? Del vaistu,tai mes jau ju prisipirke ir nuo viduriavimo ir nuo skrandzio ,kad nereiktu ten ieskot ,jei prireiks smile.gif

Similan nebuvom. visa Phukete ismaisem,nes patongas,kur mes apsistojom, yra kazkais baisaus doh.gif plaukem i dienos tura kuris labai patiko i bezdzioniu sala, bondo sala, su baidarem...labai,labai, labai patiko thumbup.gif
as irgi buvau vaistu prisipirkus maisa. iki dabar maiselyje guli. o prireike aisku to ko neturejom

QUOTE(naikutis @ 2013 11 07, 09:30)
biggrin.gif biggrin.gif o salose ? biggrin.gif

salose mes gerdavom kokteiliukus iki 3ju nakties papludimyje su maudimkem sausio menesi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(naikutis @ 2013 11 06, 18:03)

Ne žiemą buvau, bet turėjau vieną megztuką transportui nuo kondicionierių gelbėtis lėktuve, traukinyje, taksi, autobuse ir nuo uodų (nors žiemą jų mažai). Jei eisite į šventyklas ir karaliaus rūmus maikutė be rankovių ir trumpi šortai ar sijonas netinka. Žinau, duoda jie ką apsirengti, bet po to fotografijos sugadintos doh.gif
Atsakyti