Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas , 8 tema

QUOTE(rainbow @ 2013 10 17, 11:38)
Gal galite išvardinti MUST VISIT vietas. Pperskaičiau visą forumą, bet tiek daug nuomonių, tad labai norėčiau išgirti nuomones buvusių ten ir vienoje vietoje:

*Bankoke
*Chiang Mai
*Aplink Phuketą

Jei perskaitet visa foruma ir fotoreportazus,tai turejot ir susidaryt nuomone,nes must visit objektu ne tiek ir daug ax.gif
Mano nuomone Jus per daug laiko skirsit Bankokui,nezinau,ka ten tiek veikti.As buciau daugiau laiko paskyrus saloms,poilsiui,bet,kaip suprantu,lektuvu bilietai jau nupirkti.
Ka galima aplankyt?Bankoke:
-Karaliaus rumai
-Gulincio Budos sventykla,Vat Arun sventykla
-pakilti i Bayok sky dangoraizi,pavakarieniauti(nebutinai)
-plaukiojantis turgus
-Chatuchak turgus(nebutinai)
-Muang Boran Ancient city(nebutinai,tik jei ner kas veikti)
Is Bankoko gal geriau tada pavaziuoti i Ajutaja ar Kambodza g.gif

Chang mai:
-paciam mieste Doi Sutep sventykla,Tigru karalyste(man labai patiko)
-isvyka i Chang rai ir auksini trikampi(sakyciau butina)
-isvyka i dziungles,pas dramblius,vietines gentis ir pan.(idomu)
-raftingas(superinis turetu buti,maciau plaukiancius)
-kelione per dziungles su vedliu
-drambliu dresavimo pamokos,taju maisto gamybos pamokos ir t.t. didelis pasirinkimas pagal pomegius
Jei gerai kalbat angliskai,tai ten kelioniu agenturu labai daug,uzeisit ir pasitarsit,ka norit pamatyti

Is Puketo taip pat yra plaukiama
- i ph-phi salas(butina)
-i Phang Nga salu parkas(butina)
-Similan salos(mes nebuvom)
-Simon kabaret-transvestitu sou( patiko)
-FantaSea sou(patiko)

Na,cia tokios mano mintys.Iliustraciju galit pasiziureti reportaze.Kaip vel noreciau i tas salas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2013 10 17, 14:42)
Jei perskaitet visa foruma ir fotoreportazus,tai turejot ir susidaryt nuomone,nes must visit objektu ne tiek ir daug ax.gif
Mano nuomone Jus per daug laiko skirsit Bankokui,nezinau,ka ten tiek veikti.As buciau daugiau laiko paskyrus saloms,poilsiui,bet,kaip suprantu,lektuvu bilietai jau nupirkti.
Ka galima aplankyt?Bankoke:
-Karaliaus rumai
-Gulincio Budos sventykla,Vat Arun sventykla
-pakilti i Bayok sky dangoraizi,pavakarieniauti(nebutinai)
-plaukiojantis turgus
-Chatuchak turgus(nebutinai)
-Muang Boran Ancient city(nebutinai,tik jei ner kas veikti)
Is Bankoko gal geriau tada pavaziuoti i Ajutaja ar Kambodza g.gif

Chang mai:
-paciam mieste Doi Sutep sventykla,Tigru karalyste(man labai patiko)
-isvyka i Chang rai ir auksini trikampi(sakyciau butina)
-isvyka i dziungles,pas dramblius,vietines gentis ir pan.(idomu)
-raftingas(superinis turetu buti,maciau plaukiancius)
-kelione per dziungles su vedliu
-drambliu dresavimo pamokos,taju maisto gamybos pamokos ir t.t. didelis pasirinkimas pagal pomegius
Jei gerai kalbat angliskai,tai ten kelioniu agenturu labai daug,uzeisit ir pasitarsit,ka norit pamatyti

Is Puketo taip pat yra plaukiama
- i ph-phi salas(butina)
-i Phang Nga salu parkas(butina)
-Similan salos(mes nebuvom)
-Simon kabaret-transvestitu sou( patiko)
-FantaSea sou(patiko)

Na,cia tokios mano mintys.Iliustraciju galit pasiziureti reportaze.Kaip vel noreciau i tas salas wub.gif

Aha, gaunasi keturios dienos bankoke, bet realiai 15 diena vėlai atvažiuosime, 16 diena poilsiui, kadangi norim gerą viešbutį išmėginti (papigiai su akcija gavom), gal į kokį Lampini sodą, tą barą, kur aukščiausias bankoke, vietoje kažką pasižiūrėti, 17 dieną nuvyksim iki Wat pro, War Arun, o 18 anksti ryte išvykstam į Chiang Mai. O grįšim į Bankoką 30 dieną vėlai labai, tai realiai gruodžio pirmą dieną vėl kažką vietoje paveiksim, shoppingai ir ryte išskrendam smile.gif

Labai ačiū už info, einu skaityti Jūsų reportažo smile.gif
Atsakyti
Kokia valiuta patartumete veztis-dolerius ar eurus? ar nera skirtumo?
Atsakyti
QUOTE(sannioks @ 2013 10 17, 12:37)
Smagu! Tai susimatyt tai bus jau neimanoma kaijus taip laisvai be planu  4u.gif  butu smagu su kuonors nors savaiteke pakeliauti  smile.gif
Papildyta:
Musu marsrutas beveik toks pat, tik bevietiniu skrydziu, norim siaip sustot pakeliui i pora vietu  4u.gif  bet butu smagu kur susimatyt  4u.gif

O tai Jūs irgi išskrendate lapkričio 14 dieną iš Varšuvos? thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainbow: 18 spalio 2013 - 08:18
QUOTE(*GAILĖ* @ 2013 10 14, 15:24)
kokio ankstyvumo tas skrydis?

nedaznai, man rodos 2 kart dienoj (o al 1 g.gif ). bet is anksto bilietu pirkt tikrai nereikia, keltai dideli, vietos tikrai bus, tilpsit be problemu. railay west yra tokia kaip kelioniu agenturele, pas juos nueisit ir tiesiai nusipirksit bilietus

ten nereikia moket plaukti. duoda liemenes, lastus ir vamzdelius su kaukem (nors situos as rekomenduociau is LT atsivezt, nes vietiniai tai baisiai nekokybiski, be voztuvu, todel reikia moket per juos kvepuot, kad vendens neprisigert (mes pvz gariunuose pirkom gerus, su voztuvais, tai be problemu naudojomes, nors as tai pirmakart gyvenime similian salose snorkelinau)). jei nesnorkelinsit, puses tailando grozio nepamatysit. as irgi labai bijojau, bet nesigailiu kad isdrysau, nes ispudziai tikrai nepakartojami.

Ačiū už pagalbą planuojant kelionę (čia kažkaip daugiau tikslingesnės informacijos nei giduose smile.gif 4u.gif Skrydis iš Krabi 8:30, į Krabi atskrendam 11:50, tai mėtausi dėl nakvynių Krabi. Prieš išskrendant būtinai reikia imti, o atskridus nežinau, ar realu pasiekti Railay arba Phi Phi tą pačią dieną. Labiau norėtųsi Phi Phi, bet ten paskutinis keltas 15 val., o dar skaičiau, kad į viešbutį reikia ilgai kanoja plaukti. Ar tiesa? Bet mes rinksimės viešbutį salos viduryje per susiaurėjimą, tai google maps rodo, kad kaip tik ir atplaukia į salos vidurį. Gal Railay paprasčiau iš Krabi, bet tuomet atgal per Phi Phi į Krabi ne taip patogu... Ar būna, kad neplaukia keltai dėl oro sąlygų?...
O Similans skaudančia širdimi atidėjome, nors aš labai norėjau, bet mano antra pusė į vandenį apart kranto nelenda visai schmoll.gif

QUOTE(ugnuzhe @ 2013 10 17, 23:31)
Kokia valiuta patartumete veztis-dolerius ar eurus? ar nera skirtumo?

Skaičiau, kad pataria dolerius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turlaurita: 18 spalio 2013 - 08:52
Dar pasižiūrinėjau, kad tikrai realu patekti į Phi Phi tą pačią dieną, nes keltas yra ir 13:30, o atplaukia į salos vidurį, kur mums ir reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rainbow @ 2013 10 18, 08:17)
O tai Jūs irgi išskrendate lapkričio 14 dieną iš Varšuvos?  thumbup.gif

Deja ne, gyvenu ne lietuvoje. Skrendam is Lisabonos 4u.gif 18dienos ryte jau busim bangkoke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(turlaurita @ 2013 10 18, 08:33)
Ačiū už pagalbą planuojant kelionę (čia kažkaip daugiau tikslingesnės informacijos nei giduose smile.gif 4u.gif Skrydis iš Krabi 8:30, į Krabi atskrendam 11:50, tai mėtausi dėl nakvynių Krabi. Prieš išskrendant būtinai reikia imti, o atskridus nežinau, ar realu pasiekti Railay arba Phi Phi tą pačią dieną. Labiau norėtųsi Phi Phi, bet ten paskutinis keltas 15 val.,

o dar skaičiau, kad į viešbutį reikia ilgai kanoja plaukti. Ar tiesa? Bet mes rinksimės viešbutį salos viduryje per susiaurėjimą, tai google maps rodo, kad kaip tik ir atplaukia į salos vidurį. Gal Railay paprasčiau iš Krabi, bet tuomet atgal per Phi Phi į Krabi ne taip patogu...

Ar būna, kad neplaukia keltai dėl oro sąlygų?...

O Similans skaudančia širdimi atidėjome, nors aš labai norėjau, bet mano antra pusė į vandenį apart kranto nelenda visai  schmoll.gif
Skaičiau, kad pataria dolerius smile.gif

tai jei atskrendat i krabi 11.50, i 15tos val kelta tikrai spesit. ten krabi mazi atstumai. mes pvz nuo railay iki krabi oro uosto kazkur per 30-40 min nusigavom.

cia kur kanoja reikia plaukt? nes keltas atplaukia i pietines dalies susiaurejima. tai nueisit pesciomis jei tam susiaurejime viesbutis, ten miestelis jame yra, viskas arti

nemanau, keltai didziuliai, didesni nei per kursiu marias kur plukdo. nemanau, kad oro salygos kazka lemtu. nu nebent kokia superaudra biggrin.gif

bet vistiek rekomenduoju veztis is LT vamzdeli su kauke snorkelinimui. aplink phi phi salas nors pasnorkelinsi pati, o vyras gales pliazintis ir pavydet tau. nes zinok tikrai daug prarasi, jei nepameginsi mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(turlaurita @ 2013 10 18, 09:06)
Dar pasižiūrinėjau, kad tikrai realu patekti į Phi Phi tą pačią dieną, nes keltas yra ir 13:30, o atplaukia į salos vidurį, kur mums ir reikia  thumbup.gif

visi keltai atplaukia ten pat, nes ten keltu uostas tim 1 yra - pietinej phi phi pusej, per susiaurejima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GAILĖ*: 18 spalio 2013 - 17:54
Sveiki. Kas esate keliavę į Tailanadą su kelionių agentūromis? Ar būtina pirkti viską iš jų siūlomų eksursijų ar geriau pirkti iš vietinių?
Atsakyti
Dar kartą ačiū, *GAILĖ* 4u.gif Vamzdelį sau vešiuosi būtinai, nors ir pati nelabai kokia plaukikė, bet noriu viską išbandyti thumbup.gif O vyras tegul skrunda krante vacation4.gif
Apie tas kanojas rašė kažkuriame anglų saite (gal kieno viešbutis buvo kur nors salos viršuje...). Aš jau buvau beįsivaizduojanti, kaip mes patamsyje su kanoja kažkur plaukiame su baimės didelėmis akimis... blush2.gif
O kelintą valandą maždaug temsta?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turlaurita: 19 spalio 2013 - 18:56
QUOTE(turlaurita @ 2013 10 19, 18:53)
Dar kartą ačiū, *GAILĖ*  4u.gif  Vamzdelį sau vešiuosi būtinai, nors ir pati nelabai kokia plaukikė, bet noriu viską išbandyti  thumbup.gif O vyras tegul skrunda krante vacation4.gif
Apie tas kanojas rašė kažkuriame anglų saite (gal kieno viešbutis buvo kur nors salos viršuje...). Aš jau buvau beįsivaizduojanti, kaip mes patamsyje su kanoja kažkur plaukiame su baimės didelėmis akimis... blush2.gif

Tensta apie 7 val
Atsakyti
QUOTE(turlaurita @ 2013 10 19, 20:53)
Vamzdelį sau vešiuosi būtinai, nors ir pati nelabai kokia plaukikė, bet noriu viską išbandyti 

Aš rekomenduočiau tokius dalykus vietoj pirkti. Jie pigūs ir bereikalingai nereiks apsikrauti daiktais skrendant.
Temsta greit. 19val jau būdavo naktis. smile.gif
Kas dar nėra prisijungęs prie Facebook keliaujančių grupės, mielai kviečiu prisijungti Facebook grupė Tailandas Savarankiškai
Atsakyti