QUOTE(turlaurita @ 2013 10 05, 20:42)
Turiunemažai klausimų, gal kas atsakys į kelis...
1. Darantis Tailando vizą Vilniuje ar reikia pateikti kokius nors viešbučių rezervacijos įrodymus?
2. Ar Bankoko oro uoste yra daiktų saugykla, kurioje būtų galima palikti žieminius rūbus? Jei taip, kiek maždaug kainuoja?
3. Su kokios talpos kuprinėmis keliaujate (30/ 60 litrų)?
4. Daug kur skaičiau, kad vietiniais skrydžiais galima imti tik 5 kg rankinio bagažo, tačiau bandant pirkti bilietus AirAsia sistemoje, man kažkodėl iš karto rodo kainą su 20 kg registruotu bagažu. Gal dar yra kitų kokių nors vertų dėmesio vietinių skrydžių avialinijų?
5. Ar yra koks tiesioginis traukinys Chiang Mai - Krabi (ar bent jau Phuket)? Gal ir kainas apytiksles kas žino? Tiesiog vietinėmis avialinijomis mums 3 skrydžiai (Bangkok- Chang Mai, Chang ai - Phuket ir Krabi - Bangkok) žmogui susidaro apie 650 Lt., tai svarstome ir ekonomiškesnį variantą traukiniais:) Ar čia skaitosi nebrangu ir taip?
6. Ir dar norėčiau sužinoti, ar patogi viešbučio Sky Baiyoke Bankoke dislokacijos vieta patekimui į lankomus objektus (karaliaus šventyklą, turgų ir kt.). Gal kas galėtų rekomenduoti kokį kitą viešbutį Bankoke?
7. Ar verta aplankyti Chanthaburi? Daug kur jis yra įtrauktas į maršrutus, tačiau kelionių vadove apie jį kažko ypatingo neradau...
8. Ar gali skirtis sezonas (lietingas/ nelietingas) skirtingose pusiasalio pusėse tuo pačiu metu (pvz., Koh Samui ir Krabi)?
Ačiū už sugaištą laiką
1. mes tik bilietus parodem
2. nzn
3. kuo mazesne, tuo patogiau jums patiems bus
4. kazkur reikia nuimt varnele, tikrai galima per airasia su rankiniu skrist. ir jo dydzio bei svorio nieks nematuoja
5. mano galva, labai gera kaina 650. gi pagalvok logiskai, per visa tailanda skersai isilgai perskrisi 3 kartus
. ilgiausias skrydis chiang mai - puketas truks apie 3 val. tuo tarpu traukiniu kone para vaziuotum. mano poziuriu neverta sitoj vietoj taupyt. atostogu laikas - brangesne vertybe.
6. nuo bayoke iki lankomu objektu pakankamai toli, reikes visur vaziuot, arba upe plaukt, pesciom nenueisit. bet siaip faina butu tam viesbuty gyvent, ypaz aukstai - vaizdai puikus
7. mes nevaziavom, kazkaip pagailejau laiko
8. nemanau, gi klimatine juosta ta pati