iowa gal tavo Aleksui adaptacija prasidejo? ne visada ji buna nuo pirmuju dienu lankymo. Gali ir po keliu sav pasirodyt kai vaikui daeina kas ir kaip, kad ji paliks ir kad cia nera laikina. O del megdziojimo tai faktas, kad kai kurie vaikai pradeda elgtis taip kaip kiti... peraugs
QUOTE(lalinka @ 2013 09 11, 13:57)
iowa gal tavo Aleksui adaptacija prasidejo? ne visada ji buna nuo pirmuju dienu lankymo. Gali ir po keliu sav pasirodyt kai vaikui daeina kas ir kaip, kad ji paliks ir kad cia nera laikina. O del megdziojimo tai faktas, kad kai kurie vaikai pradeda elgtis taip kaip kiti... peraugs
Nee jis pirmas dvi savaites nenoriai ejo verke ,dabar ir savaitgaliais praso kad vesciau ,(pvz siandie 6 val ryto mane zadina kad mama kelkis laiks i darzeli) o kol mergikes nebuvo ,ir asaru nebuvo ... Tik ji pradeda verkt tai jis is paskos ,ji klykia ji neverkia ,o aleksas graudziai verkt pradeda...
QUOTE(iowa @ 2013 09 11, 16:03)
Nee jis pirmas dvi savaites nenoriai ejo verke ,dabar ir savaitgaliais praso kad vesciau ,(pvz siandie 6 val ryto mane zadina kad mama kelkis laiks i darzeli) o kol mergikes nebuvo ,ir asaru nebuvo ... Tik ji pradeda verkt tai jis is paskos ,ji klykia ji neverkia ,o aleksas graudziai verkt pradeda...
aa, supratau..
bet ji laikinai tik jusu darzelyje ane?
QUOTE(lalinka @ 2013 09 11, 14:31)
As taip tikiuos ,jos mama norejo ja leist i naujai pastatyta darzeli ,ji atidarys sausi jau .. Nes mes einam i gamtos darzeli visa diena lauke vaikai .. O jos fifafackai mazai tai netinka ,nemegsta ji purvo ir t.t nes mama su ja niekada i lauka neina tikiuos pereis i kita darza ...
QUOTE(iowa @ 2013 09 11, 15:42)
Pakolkas niekas nereaguoja ,Mama jos ka tik issiskyre ,paciai su nervais ne kas tai viskas persiduoda ,ant vaiko ,ji tik klykia ant mergikes ir nusileidzia o tas yra blogai ,ji dziaugias ja atsikracius nuo 8 iki 16 darzeli ,paskui 19 val i lova ,.dziagias kad ramybe turi
Sakiau jai kiek kartu eik pas daktaru ,ziurek ,nes nenormalu Nu tikiuos dar imanoma tuos ozius ismust ..
Sakiau jai kiek kartu eik pas daktaru ,ziurek ,nes nenormalu Nu tikiuos dar imanoma tuos ozius ismust ..
Tai tikriausiai viskas aišku, kodėl ta mergytė taip elgiasi Tik aš nesupatau, kodėl ji pas tave būna? Nes jeigu tėvai išsiskyrė, mergaitė į naują darželį eina ir dar be tėvų nakvoja Turbūt ir aš klykčiau visą dieną
iowos papasakotas atvejas su sriuba tik irodo, kaip nereikia maziams nusileist, jie taip moka manipuliuot
QUOTE(mylimukeA @ 2013 09 12, 05:34)
Tai tikriausiai viskas aišku, kodėl ta mergytė taip elgiasi Tik aš nesupatau, kodėl ji pas tave būna? Nes jeigu tėvai išsiskyrė, mergaitė į naują darželį eina ir dar be tėvų nakvoja Turbūt ir aš klykčiau visą dieną
Nu cia mano drauges mergike ,vasara jie abu nejo i darzeli ,o jai noredavos islekt kur nors su draugu tai palikdavo pas mane ... Nes mamai reik atsipalaiduot ,isvis ji vaikui demesio mazai skiria ,ar kaip cia pasakius visai neskiria Siaip del nakvojimo ,tai jau antra musu pazinties diena ji pas mane miegojo ir be jokiu asaru ,atsigula ir miega ir pasilieka ,bet ji tiesiog vaiksciojantis oziukas ,nes taip ji gauna VISKA ka tik nori ,nes mama neturi kantrybes su ja .. Cia as nenugalima ,manes nepapirksi jokiais ,oziais ,turu kantrybes ,bet jau jei isves tai mazai nepasirodys
Siandie einam i darzeli vieni su Aleksu ,i kalna norejau jo balansini dvirati uznest ,jis sako as pats ,duok cia ,nedaviau ,nu ir ka bande atsigulti ir verkt ,o man uzteko tik pasakyt KAS Cia Dabar ,atsikele taip pat greit kaip atsigule ,apsizvalge ir padejo nest man ta dvirati ,jis bando ja megdziot ,bet nelabai gaunas ,bloga mama turi
QUOTE(Smilla @ 2013 09 12, 06:00)
iowos papasakotas atvejas su sriuba tik irodo, kaip nereikia maziams nusileist, jie taip moka manipuliuot
tik reikia turet gelezine kantrybe ...
QUOTE(Smilla @ 2013 09 11, 12:42)
bet gi yra higienos normos, reikalaivimai darzeliams, mokykloms Gal meniu ir priziurimas, bet KAIP ruosiama, ar svariai, ar ne, tai gal ir nesuziuri
Ai, o kaip kavinese valgom, manot ten labai jau svariai maista gamina ir po wc rankas plauna? Kazkaip nematom ir neskauda sirdies
Girdejot, kad Amerikos ikalinimo istaigose maistas geresnis ir sveikesnis nei mokyklose? Nenustebciau, kad pas mus panasiai
Prsiminiau bajeri: pazistamas dirbo imoneje, kuri tiekia maista i darzeli, ekologiska. Tai jis kai vezdavo ta maista didziuliuose termosuose, sustodavo pakeliui, issitraukdavo savo sauksta ir pavalgydavo tiesiai is to termoso
Nu ir kas tos higienos normos, kai maistas vien tik is termosu.... Pas mus mokykla negamina, veza is kretingos tai mano vaikas mokykloj nevalgo. Pav ta pati kretingos imone ir i ligonine tiekia, tai mama mia koks maistas tragiskas, kai gulejom su Lu ligoninej, vezemes savo maista nes neimanoma jo valgyti
Iowa, nieko nesuprantu. Tu gal darzelyje dirbi
QUOTE(Niktė @ 2013 09 12, 15:50)
Iowa, nieko nesuprantu. Tu gal darzelyje dirbi
nee uzsiimineju gerais darbais ,uz dyka vaikus daboju svetimus kartais Kodel taip pagalvojai ??
Na, gal man nepasitaike o gal as neisranki maistui, ne gurmane, bet kiek teko valgyti ligoninese, mokyklose, tai visada man skanu. Kai islaksti, tai skanu. Aiksu, neksaitant to, KAIP tas maistas pagamintas
QUOTE(iowa @ 2013 09 13, 00:17)
nee uzsiimineju gerais darbais ,uz dyka vaikus daboju svetimus kartais Kodel taip pagalvojai ??
kai parasei kad valgyt nedavei ledu o laukei kol suvalgys kas ideta Galvoju kur tu galejai su svetimu vaiku taip susikirsti, ir pirma mintis kad darbe
Papildyta:
Maistui ir aš neišranki, ypač mano Lu, valgo viską ir dar paprašo. Bet ligoninėj tai kokybė tragiška, ne kartą buvo kviečiamos institucijos, rašyta spaudoje. Kai pasirodo straipsniai ar aplanko tikrintojai apie mėnesį laiko kokybė pagerėja. tai ir juokiamės kad matyt taip esačiai kavinuei biznį nori pakelti nes ligoniai visi ten eina valgyti
QUOTE(Niktė @ 2013 09 13, 06:18)
kai parasei kad valgyt nedavei ledu o laukei kol suvalgys kas ideta Galvoju kur tu galejai su svetimu vaiku taip susikirsti, ir pirma mintis kad darbe
Nu ji mano drauges dukra ,o siaip ledu darzeli nieks neduoda