Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Liepinukai

QUOTE(Niktė @ 2013 09 11, 06:53)
Dabar dar įdomus niuansas, už valandą 3 lt, o kaip jeigu abiu vaikus reikės pažiūrėti, kaži ar kaina kils pav iki 4 lt ar dvigubės  g.gif

Geros kainos mokėti, bet turbūt nedžiugintų gauti biggrin.gif

Aš auklytei už abi panas duodavau daugiau, bet ne dvigubai smile.gif Nors kaip ji sakydavo, su dviem jai kur kas mažiau vargo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos, mačiau apie maistą mokyklose kalbėjot, tai man vienas geras žmogus patarė nepirkti vaikui pietų mokykloje (jai teko kurį laiką padirbėti vienoje iš Kauno mokyklos virtuvių). Sakė TIKRAI geriau sumuštinį ir vandens įdėti, ar tik bandelę pirkti. Nors ji supranta šilto maisto naudą smile.gif Aišku, gal nevisose mokyklose taip pat, bet.. Na, man dar nelabai aktualu, bet parašiau ax.gif
Ir dar, žinokit, mano vaikui atėjo krizė... Ir su trenksmu biggrin.gif Jetau jetau, reikės turbūt pas psichologą man užsirašyti, nes oi kaip su nervukais negerai kartais.. Nors, pagal mano vyrą - psichologų diagnozė visų vienoda - depresija, ir tada krūvos vaistų biggrin.gif
Atsakyti
O mes laimingi kad einam i darzeli ,ir be jokiu oziu ,tik vat atsirado drauge pas ji ,kuri klykia be sustojimo ,ir kantrybes turi neismatuojamai ,as kantri ir labai kantri ir griezta mama ,bet su ta mergicka as nesusitvarkau blink.gif Aleksas pradejo ja megdziot ,siandie nuo 6 ryto klykia einam i darzeli ,nueinam ,o drauge pasilikt nenori krenta ant zemes ir klykia neeee (tikra zodzio prasme klykia ,o ne verkia ).Nu tada ir Aleksas is paskos ,nesuprantu ar ji gasdina tas mergickos klykimas ,ar kas jis visada pradeda verkt ir noret namo .. is moko oziuotis doh.gif tik is tos pasiuteles .. doh.gif Ta mergicka nieko nevalgo iki 16 val dienos ,nieko visiskai .. Visiskai nieko nedaro ka daro kiti vaikai ,tokio vaiko kaip ji as tikrai nemacius cool.gif
Atsakyti
Iowa, tikrai, kad gali megdzioti Aleksas. Dabar jiems bezdzionavimo perodas.
Del maisto mokykloje tai nenoriu tikėti, kad gamina blogai. Nebent išskirtiniais atvejais kazkas kazkur kazka daro. Mes su kolege anksciau kail tik eidavom pistauti i mokyklos valgykla, ji skrandininke, bet niekad nesiskunde, kad kazkas ne taip.
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 09 11, 09:38)
Del maisto mokykloje tai nenoriu tikėti,  kad gamina blogai.  Nebent išskirtiniais atvejais kazkas kazkur kazka daro. Mes su kolege anksciau kail tik eidavom pistauti i mokyklos valgykla, ji skrandininke, bet niekad nesiskunde, kad kazkas ne taip.

As visais budais bandau isvengt kontakto su blogais vaikais ,nu niekaip ,nuo keliu begom spec. i kita darzeli ,o sita mergicka laikinai musu darzelyje ,bet vat uztenka ,pora val. kartu ,su vaiku nesusisneku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 09 11, 11:38)
Del maisto mokykloje tai nenoriu tikėti,  kad gamina blogai.  Nebent išskirtiniais atvejais kazkas kazkur kazka daro. Mes su kolege anksciau kail tik eidavom pistauti i mokyklos valgykla, ji skrandininke, bet niekad nesiskunde, kad kazkas ne taip.

Oi, tikiu, kad ir man būtų skanu smile.gif Tai, kas lėkštėje, tikrai neparodo virtuvės vidaus smile.gif Bet kokiu atveju, tikiu, kad nevisose virtuvėse tas pats, bet tose mokyklose, kurios samdosi maisto gaminimo įmones (ar kai ten jos vadinasi), tikrai nekas - greičiau, pigiau, taupiau, ir kai kas daroma žiaurom priemonėm sad.gif
iowa, o ką auklėtojos? o tėvai? Tai mergaitei gal rimtos pagalbos reikia, juk nenormalu taip - jau vien nevalgymas tiek laiko kiek žalos gali pridaryti, nekalbu apie pastovų klykimą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimukeA: 11 rugsėjo 2013 - 11:38
QUOTE(iowa @ 2013 09 11, 12:22)
As visais budais bandau isvengt kontakto su blogais vaikais ,nu niekaip ,nuo keliu begom spec. i kita darzeli ,o sita mergicka laikinai musu darzelyje ,bet vat uztenka ,pora val. kartu ,su vaiku nesusisneku  doh.gif

Musu Rutai tai toks noras viska kopijuoti, tai nuo brolio, seses kad nusiziures kazka doh.gif Arba jeigu jie kazka pasakoja, arba netgi as, ar tetis, tai butinai pertraukia ir pasakoja tokia pacia istorija, bet jau pritaikyta sau, kad cia ji dalyve, ir dar prikuria biggrin.gif biggrin.gif
Ir megdzioja viska is eiles...
Bet cia nieko nepadarysi, jie taip mokosi.

O Iowa, nebandei aleksui paaiskinti, parodyti, kad va, kaip negraziai elgiasi mergaite, kokius oziukus rodo ir t.t. Kad jis suprastu, kad sitos isterijos nera gerai, negrazu, nenormalu.

Mylimuke, o psichologas nera blogai - depresijos tikrai nepripaisys vaikui, tik teveliams viska paaiskins, del ko taip vyksta, ka daryti jusu atveju, skirtingose situacijose.

Musiske, pamenat, rasiau, kad i lova kas nakti pavaro. Tai ana savaite visas naktis ir dienas darzelyje atsikele sausa. Dabar dvi naktis prisisiojo, bet is vakaro daugiau skysciu gere ax.gif Zodziu, situacija gereja thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimukeA @ 2013 09 11, 12:36)
Oi, tikiu, kad ir man būtų skanu smile.gif Tai, kas lėkštėje, tikrai neparodo virtuvės vidaus smile.gif Bet kokiu atveju, tikiu, kad nevisose virtuvėse tas pats, bet tose mokyklose, kurios samdosi maisto gaminimo įmones (ar kai ten jos vadinasi), tikrai nekas - greičiau, pigiau, taupiau, ir kai kas daroma žiaurom priemonėm sad.gif
iowa, o ką auklėtojos? o tėvai? Tai mergaitei gal rimtos pagalbos reikia, juk nenormalu taip - jau vien nevalgymas tiek laiko kiek žalos gali pridaryti, nekalbu apie pastovų klykimą  doh.gif

bet gi yra higienos normos, reikalaivimai darzeliams, mokykloms g.gif Gal meniu ir priziurimas, bet KAIP ruosiama, ar svariai, ar ne, tai gal ir nesuziuri ax.gif
Ai, o kaip kavinese valgom, manot ten labai jau svariai maista gamina ir po wc rankas plauna? doh.gif Kazkaip nematom ir neskauda sirdies biggrin.gif

Girdejot, kad Amerikos ikalinimo istaigose maistas geresnis ir sveikesnis nei mokyklose? bigsmile.gif Nenustebciau, kad pas mus panasiai biggrin.gif

Prsiminiau bajeri: pazistamas dirbo imoneje, kuri tiekia maista i darzeli, ekologiska. Tai jis kai vezdavo ta maista didziuliuose termosuose, sustodavo pakeliui, issitraukdavo savo sauksta ir pavalgydavo tiesiai is to termoso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 11 rugsėjo 2013 - 11:43
QUOTE(Smilla @ 2013 09 11, 12:36)
Mylimuke, o psichologas nera blogai - depresijos tikrai nepripaisys vaikui, tik teveliams viska paaiskins, del ko taip vyksta, ka daryti jusu atveju, skirtingose situacijose.

Juokavau juk aš wink.gif Nors tikrai nemanau, kad šioje situacijoje reikėtų psichologo - ir man, ir vyrui viskas suprantama, susitvarkom kol kas su vaiku, aišku, kartais "stogą rauna" jo ožiai, zyzimas, bet man kartais ir nuo vyro taip pat būna biggrin.gif Aš ėjimą pas psichologą suprantu tokiu atveju, kai bėda tikrai rimta, o čia gi baika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2013 09 11, 12:42)
Juokavau juk aš wink.gif Nors tikrai nemanau, kad šioje situacijoje reikėtų psichologo - ir man, ir vyrui viskas suprantama, susitvarkom kol kas su vaiku, aišku, kartais "stogą rauna" jo ožiai, zyzimas, bet man kartais ir nuo vyro taip pat būna biggrin.gif Aš ėjimą pas psichologą suprantu tokiu atveju, kai bėda tikrai rimta, o čia gi baika smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Zinai, mano vyras visada sako: nereikia man psichologu, as pats juo galeciau buti ir prikabint makaronu... Tai as ir pagalvojau, akd taviskis panasiai masto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2013 09 11, 12:42)
bet gi yra higienos normos, reikalaivimai darzeliams, mokykloms  g.gif Gal meniu ir priziurimas, bet KAIP ruosiama, ar svariai, ar ne, tai gal ir nesuziuri  ax.gif
Ai, o kaip kavinese valgom, manot ten labai jau svariai maista gamina ir po wc rankas plauna?  doh.gif Kazkaip nematom ir neskauda sirdies  biggrin.gif

Tai aš gal labiau apie tai kaip ruošiama rašiau - ta prasme, tai bobai, kuriai eina pinigai, tikrai nesvarbu, ar fairy nuplautas nuo lėkštės (tiksliau, garantuoju, kad nenuplautas, nes daug vandens susigadina), šiukšliadėžės tikrai nebūna pilnos likučių ir tt smile.gif
Aš ir kavinėse labai retai valgau, ir vyrui maistą į darbą iš namų dedu, gal man dėl to taip fuuuuuuuuuuuu smile.gif Aišku, gerai, kai turiu tokią galimybę.. Gali būti, kad išėjus į darbą pati tik kavinėse valgysiu, ir vaikai mokykloje, ir užmiršiu ką buvau rašiusi biggrin.gif
Labai džiugu dėl sausų naktų drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilla @ 2013 09 11, 12:45)
biggrin.gif  biggrin.gif
Zinai, mano vyras visada sako: nereikia man psichologu, as pats juo galeciau buti ir prikabint makaronu... Tai as ir pagalvojau, akd taviskis panasiai masto  biggrin.gif

Oi, lygiai taip pat biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mylimuke, zinok, kad ir eini i darba, jeigu yra galimybe valgyti darbe, pasišildyti, yra šaldytuvas, tai labai apsimoka ir gerai thumbup.gif
As deduosi maista is namu, tas, kas vakare buvo vakarienei, kitai dienai bus ir pietu. Ir pigiau, ir zinau, ka pagaminau ir kaip pagaminau smile.gif O skrandinikams visai nepatartina valgyti kavinese ax.gif
Priklauso, kokia darzelio/mokyklos direktore. Vienos daugiau kontroliuoja tuos maitinimo dalykus, tiekejus, virtuve, kitoms nusispjaut...
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2013 09 11, 10:36)

iowa, o ką auklėtojos? o tėvai? Tai mergaitei gal rimtos pagalbos reikia, juk nenormalu taip - jau vien nevalgymas tiek laiko kiek žalos gali pridaryti, nekalbu apie pastovų klykimą  doh.gif

Pakolkas niekas nereaguoja ,Mama jos ka tik issiskyre ,paciai su nervais ne kas doh.gif tai viskas persiduoda ,ant vaiko ,ji tik klykia ant mergikes ir nusileidzia unsure.gif o tas yra blogai ,ji dziaugias ja atsikracius nuo 8 iki 16 darzeli ,paskui 19 val i lova ,.dziagias kad ramybe turi unsure.gif
Sakiau jai kiek kartu eik pas daktaru ,ziurek ,nes nenormalu unsure.gif Nu tikiuos dar imanoma tuos ozius ismust ..

QUOTE(Smilla @ 2013 09 11, 10:42)

O Iowa, nebandei aleksui paaiskinti, parodyti, kad va, kaip negraziai elgiasi mergaite, kokius oziukus rodo ir t.t. Kad jis suprastu, kad sitos isterijos nera gerai, negrazu, nenormalu.
nesuziuri  ax.gif
  [/color]biggrin.gif

Nu ta drauge tik savaite kaip darzeli ,jis tik dabar megdziot ja pradejo ,ne is sio nei is to cypaut ,sukaut ,nesamones daryt ,maivytis .. Ko tikrai neikada nedare unsure.gif Buvo toks ramus vaikas ..
Papildyta:
Papasakosiu atveji ,ta mergicka miegojo pas mane ,nu ir ryte apie 10 isviriau sriubos ,visi susedom pavalgem ,ji tik ziurejo ,as neleidau keltis nuo stalo kol nepavalgys ,....Ji sedejo ,kartais i wc nueidavo ,ir visa ,visa ta laika ji maldavo ledo ir sake nenoriu sriubos ... Lygiai 6 val ,as neleidau atsistot nuo lekstes ,o ji vis prase ledu doh.gif Aleksas per ta laika tris kart sriubos pavalge blink.gif Lygiai po 6 val .samtukas sriubos buvo suvalgytas biggrin.gif
Nenusileidau ..
Antra kart ji pas mane ,uzteko 2 val ir ji suvalge viska kas lekstei ,tik paskui gavo leda cool.gif
Atsakyti