QUOTE(Diaaa @ 2013 09 07, 11:51)
nesupratau?

taigi mes 2015ais gimdom, gi sutarem
QUOTE(Niktė @ 2013 09 07, 11:59)
negimdykit 2015 ką

man dar bus per anksti

aš noriu kokiais 2020
duos Dievas ar kas kitas- pasirašysiu abiems variantams

o šiaip žiųrėsim- turiu planų dėl darbo ir dėl studijų, bet dėl šeimos taip pat...aš kažkaip šiek tiek irgi apie finansus galvoju, bet galvoju ir apie šeimą- nenurašau saves iki 40- mečio, tad laiko dar tuiriu- visus 8 metelius
QUOTE(Sugar Free @ 2013 09 07, 20:32)
Mūsų mokykla irgi tokio formato
Dėl pietų kolkas nežinau, nes šią savaitę pamokėlės buvo tokios lengvesnio pobūdžio, susipažinti, įvertinti vaikų žinias. Tai įdėdavau kažko iš namų. Kitą savaitę jau bus matyti kas ir kaip. Nors mes su vyru abu aukšti, zuikis mūsų klasėje prie mažesnių, tai gao antrą suolą, kuo labai džiaugiuosi.
Už pratybas mokėjome 87 lt. su centukais. Čia lietuvių, matematika, pasaulio pažinimas ir etika.
O sekasi kolkas gerai, iš vadovėlių iš lietuvių gavo iškart trečią dalį. Kolkas piktinasi, kad piešia kažkokius brukšnelius, o jis jau nori mokytis. Mokytoja apibūdino kaip motyvuotą, žingeidų ir aktyvų. Bus matyt kaip seksis toliau.
O jums kaip?
ateinantį trečiadienį bus susirinkimas, žiūrėsim ką pasakys, pakolkas nieko nekomentavo mokytoja, bet mano K. lyg ir patenkinta klase ir mokytoja...taip sutapo, kad ši gimnacija mūsų mieste yra išskirtinė- nes sustiprinta vokiečių kalba, ji čia skaitoma netgi gimtąją( ne lietuvių

todėl vaikus suveža iš viso miesto, tad klasėje net 5 pažįstami vaikai....bet manoji dėl bendravimo tai problemų neturi- susidraugauja greitai, skaityti mokam labia gerai, skaičiuojam gerai, enciklopedijų jau nemažai perskaičiusi...sakyčiau- mums daugiau reikia socialinių įgūdžių, savarankiškumo tvarkant buitinius reikalus...bet pramoksim