labas
jo,musu menuo
dovana-isdurtos ausys + auskarai,laukia kaip koki limona laimetu sventei viskas suruosta,maistas iro lengvas bus,o svesim diena anksciau siaubas,gi jiems kitais metais jau pirmas jubiliejus!!!! ko jie taip greit auga???
mano ponia ryt isvyskta su darzeliu vasaros uzdarymui dviem parom su nakvyne i kempinga,tai siandien tases turiu jai sukrauti ir taip keista,kad ji nemiegos namie
QUOTE(spanieliuke @ 2014 07 01, 15:39)
mano ponia ryt isvyskta su darzeliu vasaros uzdarymui dviem parom su nakvyne i kempinga,tai siandien tases turiu jai sukrauti ir taip keista,kad ji nemiegos namie
pirma karta nemiegos namie su jumis? pas mus per 4 metus dar nera buve tokios nakties visad kartu, ilgiausia turbut kokias 4-5val tik palike esam kazkur, o taip tai visur kartu,bet man vaikas ir nekliudo, buvo mazesne,tai tiesiog privengdavau svenciu iki paryciu, nes vaikas mazas buvo, o dabar zodziu dalyvautoja auga man ji jau tokia didele ir savarankiska pasiziuriu kaip brolio dvynukai auga ,tai smagu paziuret, bet kai pagalvoju,kad jei vel reiktu pampersai, dienotvarke tik pagal vaika ir pan., tai nebenoriu man taip gerai 4-ete turet, kuri jau db taikosi prie visos seimos dienotvarkes, o ne mes prie jos
Zodziu ,Stikliuke , atidedu savo pazada 2015 turet antra, i 2020uosius
QUOTE(Diaaa @ 2014 07 01, 13:48)
pirma karta nemiegos namie su jumis? pas mus per 4 metus dar nera buve tokios nakties visad kartu, ilgiausia turbut kokias 4-5val tik palike esam kazkur, o taip tai visur kartu,bet man vaikas ir nekliudo, buvo mazesne,tai tiesiog privengdavau svenciu iki paryciu, nes vaikas mazas buvo, o dabar zodziu dalyvautoja auga man ji jau tokia didele ir savarankiska pasiziuriu kaip brolio dvynukai auga ,tai smagu paziuret, bet kai pagalvoju,kad jei vel reiktu pampersai, dienotvarke tik pagal vaika ir pan., tai nebenoriu man taip gerai 4-ete turet, kuri jau db taikosi prie visos seimos dienotvarkes, o ne mes prie jos
yra buvus palikta LT su mociute,kai 2m buvo,tada i vestuves ejom.O siaip neturiu as tu savo vaiku kam palikti,kad ir kaip noreciau net gimdymas kai buvo,tai buvau susitaikius su mintim,kad ir ji ten vaziuos,nes nu nera kam palikti aciu D,kad cia ir gimdykloje yra atskira patalpa vaiku zaidimo kambario + virtuve + priziurintis personalas,o kaip zinia,pagimdzius cia sauni iskart namo,tai vaikas palaukia kol mama darba atliks bet aciu D,kad mano mamai pavyko tada atvykti,tai ji pabuvo tas 5val. su ja,kol as nuvykau,pagimdziau ir grizau atgal
man irgi nemaiso ne kiek,o kaip jie gali maistyti,kad tai mano vaikai zinai,kai taip augini,tai net ir nemastai apie galimybe palikti kazkam tai dabar taip keista,kad isvyksta su darzeliu i kempinga prie vandens telkinio su miegmaisiais ir t.t.,tai telf. is ranku nebus paleistas,kad jei ka-leksiu pasiimti bet kai ji ne maminuke,tai nebus jai bedu-zinau tai
O me spaliekam vaikus seneliams. Aciu jiems, kad turim kam palikt: pirma karta palike mazaja buvom 11 men. Dabar paskutini karta buvo palikti abu beveik 2 savaitems - jie atostogavo pas mociute, mes uzsienyje dviese.
Bet man jau sunku buna be ju: max 5 dienos man rmau ir as kaifuoju be vaiku, o po to ja pradeda stoga raut
Bet man jau sunku buna be ju: max 5 dienos man rmau ir as kaifuoju be vaiku, o po to ja pradeda stoga raut
QUOTE(Smilla @ 2014 07 02, 06:41)
O me spaliekam vaikus seneliams. Aciu jiems, kad turim kam palikt: pirma karta palike mazaja buvom 11 men. Dabar paskutini karta buvo palikti abu beveik 2 savaitems - jie atostogavo pas mociute, mes uzsienyje dviese.
tai vat,kad jus turit kam palikti ir jie toje pacioje salyje o kai mus skiria ne viena salis,tai tikrai nepriveziosiu savaitgaliui palikti ir kai taip yra jau 4m,tai tiesiog kitaip ir neisivaizduoju
grizus i LT,tai man atima vaikus,nu bet vistiek as gi toje pacioje teritorijoje bunu,tik kad jau uzsiimti man nebereikia bet jei einu i kirpykla ar kur,tai be bedu jie be mamos pabuna,tik tiesiog nesigauna vistiek ilgi tie pabuvimai,gi iseini su V ar su draugem ir gi grizti namo
o vat atostogu be vaiku,nu niekaip neisivaizduoju arba visi,arba ne vienas,tik tiek,kad imciau kartu mama,V sese uz aukle,bet vaikai salimais butu vistiek,nepribrendau as ju palikineti ilgesniam laikui
tai siandien is darzo palikusi E1 vaziavau ir blioviau,nu kaip man sunku,kad ji ne namie miegos nepratusi as taip
QUOTE(spanieliuke @ 2014 07 02, 10:22)
o vat atostogu be vaiku,nu niekaip neisivaizduoju arba visi,arba ne vienas,tik tiek,kad imciau kartu mama,V sese uz aukle,bet vaikai salimais butu vistiek,nepribrendau as ju palikineti ilgesniam laikui
Mažute, nors mano vyriausiam jau 10 metų, bet dar irgi neatėjo tas laikas kada vieni atostogautume. Vyresnėlis būna kad kelioms dienoms pabūna kaime, ar pas mano mamą, bet ten ne atsotogos, o savaitgaliai po mokyklos. O jeigu kur važiuojam- visi kartu. Mano panelė vieną kartą yra miegojusi pas mano sesę (kai mes buvome vestuvėse) ir šiemet vieną kartą (kai buvom su vyresnėlio klasės tėvais švęsti). O šiaip aš visur vaikus tempiuosi. O jeigu kažkur esam pakviesti ir žinau kad naktį reikės grįžti- aš atsisakau ir nevažiuoju. Man pačiai yra labai sunku juos palikti. Realiai dabar yra tas laikas kada atostogauti ar išvykti galime visi kartu. Praeis dar pora metų ir vyresnėlis jau norės su savo draugais o ne su tėvais leisti laiką. Tad naudojuosi proga Kai esu darbe, būnu darbui atsidavusi, bet kai užrakinu darbo duris, mano mintis vien tik apie vaikus ir nieką daugiau
Laaaaaba!
Kaip gyvuojat?
Kaip gyvuojat?
ruosiames naujiems mokslo metams maniske visa vasara namie prabuvo,tai pasakysiu turbut kaip motina ziezula, bet laukiu nesulaukiu,kai i darzeli iseis tiesiog pamaciau,kad per ilgas musu buvimas kartu namie i gera neiseina- pradejo totaliai nebeklausyt, atsikalbinet, namie sefu sefas jauciasi. tai laukiu as tos rugsejo pirmosios labai
Diiaaa jau ryyyyt
mes irgi pasiruosem truputeli, nupirkom rasomaji stala, tai patenkinta, kad turi savo vieta siaip dazniausiai piesdavo valgomajame ant stalo...
mes irgi pasiruosem truputeli, nupirkom rasomaji stala, tai patenkinta, kad turi savo vieta siaip dazniausiai piesdavo valgomajame ant stalo...
QUOTE(lalinka @ 2014 08 31, 22:26)
Diiaaa jau ryyyyt
ahaaa
siaip kol kas pati sneka ,kad nori eit, sako ,kad neverksiu, pabusiu, pazaisiu ir tetis atvaziuos pasiimt, bet bus matyt kaip ten is tikro bus, nes praitais metais rytus,kai ji iseidavo neverkdama, galejau ant ranku pirstu suskaiciuot nu bet dabar metais didesne jau gal siemet maziau verks,jau gi zino visa procesa ,zino,kad visada pasiimsim, nepaliksim, gal bus siemet lengviau susikalbet
Teko girdet, kad yra tokiu vaiku kur visa laika verkia kai is namu iseina... bet tikiuosi taviskei jau taip nebus o tu ir toliau priziuri vaikiukus?