butent ten kur noretusi nuvaziuot - traukiniai nevaziuoja...
spanieliuke ar lanko tavo mergina zirgyna?
bendra nuoroda
kaina didele, kazin kaip kokybe ir visa kita
kaina didele, kazin kaip kokybe ir visa kita
Sveikinimai tavo brolio?
oho! sauniai ir as noreciau taip
QUOTE(lalinka @ 2014 04 02, 13:04)
oho! sauniai ir as noreciau taip
man tai tik is sono grazu, pati tai nenoreciau nu nors palyginus vien pirma para,tai mano Adrijanos nera ko lygint su brolio dvynukais- sake ismiegojo abu kuo puikiausia, pavalgo ir miega, pavalgo ir miega, o maniske pamenu pirmaja para prareke jei ir toliau tokie ramus bus,tai bus vienas malonumas tokius augint:) maciau nuotraukas, tai vaje, mergyte isvis coliuke 2.5kg, berniukas puse kg didesnis, jau net ir is veiduko matosi,kad burbuliukas ir abu tokie skirtingi isvaizda, berniukas sviesesnis, o mergyte tamsi tamsi
super, kad ir toliau taip ramiai augtu ir kad skirtingi liux
maniskiai abu panasus buvo, bet va mazylis tai isvis auksinis iki kokiu 7men buvo (po to dantys pradejo dygt), miegodavo diena nakti, pabudraudavo 2val ir vel miegot jeigu tokius 2 augint tai pasaka beja, mano O tai tokia blyskios odos, o M tamsesnis i mane, tai kai abu kartu stovi labai skiriasi
maniskiai abu panasus buvo, bet va mazylis tai isvis auksinis iki kokiu 7men buvo (po to dantys pradejo dygt), miegodavo diena nakti, pabudraudavo 2val ir vel miegot jeigu tokius 2 augint tai pasaka beja, mano O tai tokia blyskios odos, o M tamsesnis i mane, tai kai abu kartu stovi labai skiriasi
Kokius vardus isrinko?
siai akimirkai jie tik plauku tamsumu skiriasi- berniukas labiau i mano broli, toks sviesiai pilku, o mergyte tai juodais juodais,kaip broliene kaip noriu gyvai pamatyt,tai negaliu, bet neturiu kam Adrijanos palikt,kad nuvaziuot aplankyt, nepriima ten vaiku iki 7metu vardus jau seniai isrinke buvo ir nepersigalvojo- Gerda ir Joris man tai dar vis nesitiki,kad seimoj turim du mazus kukulius
Grazus vardukai jetau kaip fajna! nepergyvenk, aplankysi jau kai gris namo