Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Liepinukai

butent smile.gif ten kur noretusi nuvaziuot - traukiniai nevaziuoja...

spanieliuke ar lanko tavo mergina zirgyna?
Atsakyti
lalinka, kokiu ten geru smelio zaislu uzmatei gerom kainom? smile.gif mestelk nuoroda jei tu cia internete matei
Atsakyti
bendra nuoroda
kaina didele, kazin kaip kokybe ir visa kita smile.gif
Atsakyti
As jau teta wub.gif wub.gif toks virpuliukas apemes wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai thumbup.gif tavo brolio? smile.gif
Atsakyti
aha smile.gif dvynukai- mergyte ir berniukas thumbup.gif
Atsakyti
oho! sauniai thumbup.gif ir as noreciau taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2014 04 02, 13:04)
oho! sauniai thumbup.gif ir as noreciau taip biggrin.gif

man tai tik is sono grazu, pati tai nenoreciau blush2.gif nu nors palyginus vien pirma para,tai mano Adrijanos nera ko lygint su brolio dvynukais- sake ismiegojo abu kuo puikiausia, pavalgo ir miega, pavalgo ir miega, o maniske pamenu pirmaja para prareke doh.gif jei ir toliau tokie ramus bus,tai bus vienas malonumas tokius augint:) maciau nuotraukas, tai vaje, mergyte isvis coliuke wub.gif 2.5kg, berniukas puse kg didesnis, jau net ir is veiduko matosi,kad burbuliukas smile.gif ir abu tokie skirtingi isvaizda, berniukas sviesesnis, o mergyte tamsi tamsi bigsmile.gif
Atsakyti
super, kad ir toliau taip ramiai augtu thumbup.gif ir kad skirtingi liux wub.gif
maniskiai abu panasus buvo, bet va mazylis tai isvis auksinis iki kokiu 7men buvo (po to dantys pradejo dygt), miegodavo diena nakti, pabudraudavo 2val ir vel miegot biggrin.gif jeigu tokius 2 augint tai pasaka biggrin.gif beja, mano O tai tokia blyskios odos, o M tamsesnis i mane, tai kai abu kartu stovi labai skiriasi smile.gif
Atsakyti
Kokius vardus isrinko? smile.gif
Atsakyti
siai akimirkai jie tik plauku tamsumu skiriasi- berniukas labiau i mano broli, toks sviesiai pilku, o mergyte tai juodais juodais,kaip broliene rolleyes.gif kaip noriu gyvai pamatyt,tai negaliu, bet neturiu kam Adrijanos palikt,kad nuvaziuot aplankyt, nepriima ten vaiku iki 7metu verysad.gif vardus jau seniai isrinke buvo ir nepersigalvojo- Gerda ir Joris smile.gif man tai dar vis nesitiki,kad seimoj turim du mazus kukulius wub.gif
Atsakyti
Grazus vardukai wub.gif jetau kaip fajna! wub.gif thumbup.gif nepergyvenk, aplankysi jau kai gris namo wub.gif
Atsakyti