Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Liepinukai

mes naudojam weledos krema. Jo buna visur, vaistinese, eko parduotuvese assorti http://www.assorti.l...-ekstraktu-30ml smile.gif
i lauka tokiu oru eidavom visad ir einam dabar smile.gif
kas del kelniu megztu, as uz kombinezona smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lalinka: 20 sausio 2014 - 14:15
QUOTE(lalinka @ 2014 01 20, 14:15)
mes naudojam weledos krema. Jo buna visur, vaistinese, eko parduotuvese assorti http://www.assorti.l...-ekstraktu-30ml  smile.gif
i lauka tokiu oru eidavom visad ir einam dabar smile.gif
kas del kelniu megztu, as uz kombinezona smile.gif

assorti va kaip tik ziurejau, isparduota ten weledos jau verysad.gif

tu turi omeny ta kombinezona i lauka? i lauka tai be abejo tik kombinezonas, turim du- vientisa ir kombinezonines kelnes (nes striukiu zieminiu turim net tris lotuliukas.gif , tai pagal salti prisitaikom, plonesne ar storesne vilktis). Vientisa dedu kai grynai vien tik i lauka pasibut einam ir i darzeli, o atskira kai einam i parduotuve,ar kur vaziuojam,tai iejus kur nors trumpam i sildoma patalpa paprasciau vien striuke nuimt ir palikt su kombikelnem,nei visa vientisa kombi nuiiminet. as siltu megztu tympu noriu i darzeli,nes pas juos grupej tokie maziukai du kilimukai tera, o jie gi ir paropineja dar, tai mano akimis silciau butu ax.gif

dabar dar klausimas, va ziurineju assorti tuos visokius zieminius kremus. ir ziuriu,kad praktiskai visuose sudetyje yra vandens. tai db galvoju,ar as sapnavau,kad vandens zieminiuose kremuose neturetu buti, nes vanduo salti traukia, ar rimtai cia? bet jei vistiek gaminami tokie apsauginiai kremai,tai gal nieko tokio,jei ten to vandens nedaug? ka jus manot?
Papildyta:
beje lalinka, tu gal is assorti uzsakineji? as simtas metu is ten nieko nesu uzsakinejus, uzsakinejau tik kai mazajai misinukus pirkdavau, o po to kazkaip nustojau. gal zinai ka ten reiskia uzrasas "tik lojaliems", cia kazkokia nuolaidu kortele turintiems ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diaaa: 20 sausio 2014 - 14:31
Diaaa jo, kombis gerai i lauka. O i parduotuve striuke smile.gif

uzsakinejam is assorti nuolat smile.gif yra kortele ir jos turetojai - lojalus klientai biggrin.gif

kas del kremo, tai man patinka weleda nes jis yra riebalinis, pries pat iseinant i lauka galima pasiteptii ir nereikia laukti thumbup.gif o jei yra vandens tai berods 20min reik laukti kol isigers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2014 01 20, 15:43)
Diaaa jo, kombis gerai i lauka. O i parduotuve striuke  smile.gif

uzsakinejam is assorti nuolat smile.gif yra kortele ir jos turetojai - lojalus klientai biggrin.gif

kas del kremo, tai man patinka weleda nes jis yra riebalinis, pries pat iseinant i lauka galima pasiteptii ir nereikia laukti thumbup.gif o jei yra vandens tai berods 20min reik laukti kol isigers smile.gif

a tai va kame esme,kad jei yra vandens,tai reikia palaukti. as visad tepu anksciau, bent 15-20min, nors nezinojau,kad cia del vandens,tiesiog galvojau ,kad taip geriau kremas apsaugo,kai susigeria biggrin.gif
Atsakyti
as isbandziau ant O ta krema, tai geriausia apsauga kai pries pat iseinant patepta. Tarkim, jeigu nepatepu kai yra didelis saltis, tai skruostai pasala, po to grizus paraudonuoja ir pradeda ''degti''. O jeigu patepu, tai skruostukus greit atleidzia, ''nedega'' ir greit atgauna spalva biggrin.gif
Atsakyti
as Adrijanai irgi visad ziema naudoju krema veidui, nes maniskes veido oda jautri salciui, pamenu pacia pirma ziema nuo salcio taip uzsidege skruostukai,kad buvau pamanius,jog alergija i kazkokia darzove ( kaip tik primaitinimai buvo prasideje), bet parodzius gydytojai paaiskejo,kad nuo salcio. tai nuo to karto nuolat naudojam ziema. jei rasiu greit kur nors tai reiks weleda isbandyt sia ziema, nes db visai jokio kremo nebeturim.
Atsakyti
Diaa weleda kremas tikrai buna vaistinese, eko prekiu parduotuvese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2014 01 20, 17:16)
Diaa weleda kremas tikrai buna vaistinese, eko prekiu parduotuvese smile.gif

ne visose, radau internete nuoroda ,kurioje nurodomos vaistines ,kuriose yra, tai salia manes ne vienos nera, visur reikia vaziuot
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(Diaaa @ 2014 01 14, 13:27)
ar yra cia tarp musu mezgejeliu? mastau nusipirkti kokia nors knyga apie mezgima, kad butu pradziamokslis kazkoks pradedanciai, gal kuri zinot kokia gera, kad butu su schemom, issamiais paaiskinimais?

Jei angliškai, tai čia - aprašymai. http://www.garnstudi...ri_oversikt.php DAUGGGG
Knygos - gal kokia mezgimo biblija padėtų, pažiūrėsiu, kažkur nuorodą turiu.

QUOTE(Diaaa @ 2014 01 19, 11:15)
nu tai ateinu pasigirti ir pasirodyt savo pirmaji sedevra  biggrin.gif   ne tobulas,bet savom rankom ismyluotas ir sukurtas wub.gif

user posted image

Šedevras kaip gražiai šypsosis, ir sarafanas neblogas cool.gif

QUOTE(Diaaa @ 2014 01 20, 12:32)
koki krema saviskiams naudojat nuo salcio? mes saviski 'pribaigem', bet ne itin jis man ir patiko, kazkaip labai daug pritept jo reikdavo,kad tikrai neisdiovintu saltis skruostuku, o daug pritepus ilgai dziudavo. pasidalinkit kokius turit ir kur pirkot 4u.gif

Taukmedžio sviestą su migdolų aliejum ir vašku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 20 sausio 2014 - 21:24
Neišeinam iš rudens, ania?

Diaa savo merginai suknias mezga, o mano dizaineris užsisakė drakoną. Kontroliavo spalvas ir viską, ir yr laaabai patenkintas.

user posted image delninis toks gyvūnas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 23 sausio 2014 - 18:31
koks fainas drakoniukas thumbup.gif man tai per aukstas pilotazas butu zaisla numegzt biggrin.gif
Atsakyti
Va tokios triušeliukės
user posted image dukrai nerodyk, tai neteks smile.gif

Nors man darbai vaikams ir su vaikais tai labai smagūs. PLIUS parodo, kad ir prie smulkaus žaisliuko/rūbelio reikia padirbėti. Spalvas derinti (ooo, kiek žalių spalvų mano dizaineris apžiūrėjo ir atmetė...). Puošti.

Namie yra nerta laputaitė, pelė, triušis su pašarine morka (pastabūs vaikai gerai, atsiminė, kad senelis triušius šėrė kitokios spalvos morkomis...) ir štai drakoniukas.
Atsakyti