as ant mezgimo 'pasinesiau' ,bet man ir cia nervu nemazai reikia, nes kuo daugiau ardyt tenka, kai nepasiseka,tuo noras vis mazeja nu bet kaip nors, labai norisi ir savo ranku darbu papuost mazaja savo, mezgu sarafana dabar, nebedaug liko,tik apykakle, ale uzsimaniau tokios,kad is schemos nieko nesuprantu nei nuo ko pradet, nei kaip daryt
ar yra cia tarp musu mezgejeliu? mastau nusipirkti kokia nors knyga apie mezgima, kad butu pradziamokslis kazkoks pradedanciai, gal kuri zinot kokia gera, kad butu su schemom, issamiais paaiskinimais?
ar yra cia tarp musu mezgejeliu? mastau nusipirkti kokia nors knyga apie mezgima, kad butu pradziamokslis kazkoks pradedanciai, gal kuri zinot kokia gera, kad butu su schemom, issamiais paaiskinimais?
Diaaa kokia tu saunuole deja, as nemoku
QUOTE(lalinka @ 2014 01 14, 16:16)
Diaaa kokia tu saunuole deja, as nemoku
megzti moku tai jau nuo mazens,mociute ismoke, bet kol mazes nebuvo tai kazkaip nebuvo to didelio stimulo megzti,o kai atsirado maze,tai pradejau jaust silpnybe megztiems/nertiems dalykeliams anksciau pas auksarankes vis uzsakinejau ka nors numegzt, o dabar nusprendziau,kad reikia ir paciai ismokt kazka idomiau megzti, nes apart kojiniu ir megztinio nesu nieko numezgusi nu va ir kankinuosi su tuo sarafanu dabar nu bet nieko, iveiksiu as ji vistiek
Diaa wow ir modeliukas ir sedevras tobulai atrodo saunuole
Ooo Super atrodo
svarbiausia siltas tokiems orams tarnauja kaip vietoj liemenes,bet tuo paciu ir pasipuosusi dama
dar turiu galvoj minti numegzti siltas tymputes, nu siaubingai paskutiniu metu vien sijonais ir suknelem nori rengtis,o man tokiais orais labiau kelnes mauti norisi,tai galvoju megztos tympos butu ideali iseitis dedu ir dabar ant pedkelniu papildomai tymputes, bet tokias labiau vasarines plonas, o va storos butu pats tas
nu ar nesusalot? mano vyras siryt be draugo pagalbos tai net masinos neuzvede,ir cia tik prie -18, tai jei dar pasals isvis masina atostogu iseis dziaugiuosi,kad bent as namie bunu,tai rezgu minti jei dar labiau pasals mazaja savo namie laikyt, nu gaila man i toki salti rytais vaika stumt nors jau ir taip vyras pirma masina pasildo ir tik tada ja issiveda is namu, bet vistiek gaila
koki krema saviskiams naudojat nuo salcio? mes saviski 'pribaigem', bet ne itin jis man ir patiko, kazkaip labai daug pritept jo reikdavo,kad tikrai neisdiovintu saltis skruostuku, o daug pritepus ilgai dziudavo. pasidalinkit kokius turit ir kur pirkot
dar turiu galvoj minti numegzti siltas tymputes, nu siaubingai paskutiniu metu vien sijonais ir suknelem nori rengtis,o man tokiais orais labiau kelnes mauti norisi,tai galvoju megztos tympos butu ideali iseitis dedu ir dabar ant pedkelniu papildomai tymputes, bet tokias labiau vasarines plonas, o va storos butu pats tas
nu ar nesusalot? mano vyras siryt be draugo pagalbos tai net masinos neuzvede,ir cia tik prie -18, tai jei dar pasals isvis masina atostogu iseis dziaugiuosi,kad bent as namie bunu,tai rezgu minti jei dar labiau pasals mazaja savo namie laikyt, nu gaila man i toki salti rytais vaika stumt nors jau ir taip vyras pirma masina pasildo ir tik tada ja issiveda is namu, bet vistiek gaila
koki krema saviskiams naudojat nuo salcio? mes saviski 'pribaigem', bet ne itin jis man ir patiko, kazkaip labai daug pritept jo reikdavo,kad tikrai neisdiovintu saltis skruostuku, o daug pritepus ilgai dziudavo. pasidalinkit kokius turit ir kur pirkot
Mes kremo nenaudojam jokio. Lauke prie -10 nebuvom jau... O i darzeli kai vaziuoja, tai tik 1 min uztrunka lauke, gal ir maziau...
Megztos tympos Raituzais vadindavom anksciau
QUOTE(Smilla @ 2014 01 20, 12:34)
Mes kremo nenaudojam jokio. Lauke prie -10 nebuvom jau... O i darzeli kai vaziuoja, tai tik 1 min uztrunka lauke, gal ir maziau...
nu prie tokio minuso ,kaip siandien, as irgi nevedu i lauka,bet pas ja veiduko oda jautresne,tai uztenka ir keliu minuciu salcio, iskart skruostukai 'uzsidega' ir iejus i siluma tada kai atsilineja tai net nezinau kaip paaiskint, atrodo kaip pilna kraujagysliu mazyciu ant skruotuku isryskeja. ir siaubingai sauseja nuo salcio jai odele, aplamai ne tik veido,bet ir kuno, tai kunui turiu drekinama kremuka gera , o va veidui turejau Bubchen ziemini krema, nu bet sakau, nelabai man jis patiko, sunaudojom aisku, nes visiems vaikams ziema tepu pries einant i lauka,bet antro pirkti jau nenoriu tokio
labas,
jetau,nu Diaaa,cia pavarei saunuole,super atrodo o jau A kokia
ziema i LT atpedino pas mus +5 o noriu bent 2d sniego,bet nei minuso,nei sniego nera... Ale sia ziema dar sniego nesam mate,kai tik isvyko is LT,tao sekancia diena ir pasnigo nu blyn,gal pasnigs ir pas mus,noriu vaikams sventes
krema visad perku weledos nuo salcio.
ziema i LT atpedino pas mus +5 o noriu bent 2d sniego,bet nei minuso,nei sniego nera... Ale sia ziema dar sniego nesam mate,kai tik isvyko is LT,tao sekancia diena ir pasnigo nu blyn,gal pasnigs ir pas mus,noriu vaikams sventes
QUOTE(spanieliuke @ 2014 01 20, 13:58)
labas,
pasiimk tu is musu ta sniega, bet kartu ir salti pasiimt turesi
apie weledos krema geru atsiliepimu girdejus,bet tai kur jos ieskot? vaistinese buna idomu