Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Liepinukai

oj taip... biggrin.gif
kaip gyvenat? smile.gif

Atsakyti
bandom i ritma vel ivaziuot smile.gif man tos sventes tuo ir nepatinka,kad issimusu tiek pati,tiek vaikas, maniske peledziukas gavo truputi laisves per sventes ilgiau neit miegot,tai dabar vos ne is naujo mokomes gulti anksti doh.gif vakar jau su asarom 22val paguldziau.o ryte tada asaros,bet jau del to,kad miegot dar nori... tikiuosi sia savaite pabuvus darzelyje isivaziuos vel i ritma
Atsakyti
Diaa nu jo, po tiek dienu svenciu reik isisvaziuot. Mano O tai kazkaip be problemu isivaziavo, nes darzelyje nemiega pietu, tai vakare greit uzmiega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2014 01 07, 11:54)
Diaa nu jo, po tiek dienu svenciu reik isisvaziuot. Mano O tai kazkaip be problemu isivaziavo, nes darzelyje nemiega pietu, tai vakare greit uzmiega smile.gif

tai va maniske irgi jei pietu nemiega,tai vakare 21val jau kaip lapas krenta, bet darzelyje tai jie visi miega 2-2.5val , tai vakare siaube siaubeli kaip man ja sunku paguldyt. jau vienu metu lyg ir buvo geriau,jau budavo apie 22val uzmigdavo, bet va gruodzio menesi mazai i darzeli ejo,nes lakstem per gydytojus del nosies uzgulimu,tai gydytoja namu rezimo siek tiek buvo davusi,tada visos sventes prasidejo,tai visas menuo toks be normalaus ritmo buvo,ir va uzteko, vel issimuse totaliai,tai db bandom gryzinet
Atsakyti
pritariu kad sunku.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2014 01 06, 12:37)
ziuriu kaip atitinka temos pavadinimas dabartini ora uz lango lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  uztat ir tupim rudeninej temoj, kol sniego nebus,tai tema ir nesibaigs biggrin.gif

drinks_cheers.gif: Pranašiškas pavadinimas, taip?
Reikia prišnekėt iki pirmadienio/antradienio kokio smile.gif
Atsakyti
sakai nuo 1ienio/2ienio sniego sulauksim? g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2014 01 08, 17:43)
sakai nuo 1ienio/2ienio sniego sulauksim? g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nu taip prognozuoja, tai reikia rimtai tema pribaigt smile.gif Bet po to ta ziemine irgi reikia greit pribaigt, kad pavasari ziema neuzsitestu biggrin.gif
Atsakyti
su tom prognozem tai irnesakyk.gif jau gi pries Naujuosius zadejo saltuka, ir sniega girdejau zadejo, o va kas uz lango darosi biggrin.gif as tai visai nesupykciau,kad ir nebebutu nei to sniego,nei to salcio, nei tos ziemos, labiausia tik del to liudetu Vilniaus energija lotuliukas.gif
Atsakyti
keliavot su vaikais lektuvu? gal kas turit kokiu idomiu patarimu, zaidimu, zaislu? kuo uzimti vaika lektuve? metu 1+ ir 3+g.gif mano mazyliui geriausias zaislas dulkiu siurblys, bet jo su savimi nepaimsi biggrin.gif lotuliukas.gif gal turit kokiu ideju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2014 01 13, 15:29)
keliavot su vaikais lektuvu? gal kas turit kokiu idomiu patarimu, zaidimu, zaislu? kuo uzimti vaika lektuve? metu 1+ ir 3+g.gif mano mazyliui geriausias zaislas dulkiu siurblys, bet jo su savimi nepaimsi biggrin.gif  lotuliukas.gif gal turit kokiu ideju? g.gif

zaislinis siurblys, burzgia panasiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2014 01 13, 16:59)
zaislinis siurblys, burzgia panasiai biggrin.gif

biggrin.gif visgi didelis jis, i lektuva nepaimsi biggrin.gif
Atsakyti