oj taip...
kaip gyvenat?
bandom i ritma vel ivaziuot man tos sventes tuo ir nepatinka,kad issimusu tiek pati,tiek vaikas, maniske peledziukas gavo truputi laisves per sventes ilgiau neit miegot,tai dabar vos ne is naujo mokomes gulti anksti vakar jau su asarom 22val paguldziau.o ryte tada asaros,bet jau del to,kad miegot dar nori... tikiuosi sia savaite pabuvus darzelyje isivaziuos vel i ritma
Diaa nu jo, po tiek dienu svenciu reik isisvaziuot. Mano O tai kazkaip be problemu isivaziavo, nes darzelyje nemiega pietu, tai vakare greit uzmiega
QUOTE(lalinka @ 2014 01 07, 11:54)
Diaa nu jo, po tiek dienu svenciu reik isisvaziuot. Mano O tai kazkaip be problemu isivaziavo, nes darzelyje nemiega pietu, tai vakare greit uzmiega
tai va maniske irgi jei pietu nemiega,tai vakare 21val jau kaip lapas krenta, bet darzelyje tai jie visi miega 2-2.5val , tai vakare siaube siaubeli kaip man ja sunku paguldyt. jau vienu metu lyg ir buvo geriau,jau budavo apie 22val uzmigdavo, bet va gruodzio menesi mazai i darzeli ejo,nes lakstem per gydytojus del nosies uzgulimu,tai gydytoja namu rezimo siek tiek buvo davusi,tada visos sventes prasidejo,tai visas menuo toks be normalaus ritmo buvo,ir va uzteko, vel issimuse totaliai,tai db bandom gryzinet
pritariu kad sunku..
QUOTE(Diaaa @ 2014 01 06, 12:37)
ziuriu kaip atitinka temos pavadinimas dabartini ora uz lango uztat ir tupim rudeninej temoj, kol sniego nebus,tai tema ir nesibaigs
: Pranašiškas pavadinimas, taip?
Reikia prišnekėt iki pirmadienio/antradienio kokio
QUOTE(Diaaa @ 2014 01 08, 17:43)
sakai nuo 1ienio/2ienio sniego sulauksim?
nu taip prognozuoja, tai reikia rimtai tema pribaigt Bet po to ta ziemine irgi reikia greit pribaigt, kad pavasari ziema neuzsitestu
keliavot su vaikais lektuvu? gal kas turit kokiu idomiu patarimu, zaidimu, zaislu? kuo uzimti vaika lektuve? metu 1+ ir 3+ mano mazyliui geriausias zaislas dulkiu siurblys, bet jo su savimi nepaimsi gal turit kokiu ideju?
QUOTE(lalinka @ 2014 01 13, 15:29)
keliavot su vaikais lektuvu? gal kas turit kokiu idomiu patarimu, zaidimu, zaislu? kuo uzimti vaika lektuve? metu 1+ ir 3+ mano mazyliui geriausias zaislas dulkiu siurblys, bet jo su savimi nepaimsi gal turit kokiu ideju?
zaislinis siurblys, burzgia panasiai
QUOTE(Diaaa @ 2014 01 13, 16:59)
zaislinis siurblys, burzgia panasiai
visgi didelis jis, i lektuva nepaimsi