Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Liepinukai

QUOTE(Diaaa @ 2013 12 30, 17:09)
man mistika,kaip vaikas pats prasosi miego lotuliukas.gif  maniske greiciau nukristu kur,nei pasisakytu,kad mama noriu miego smile.gif vis kiek klausi , vis nenoriu nenoriu ir nenoriu smile.gif

aha, man irgi mistika, bet kartais pas mus tokie stebuklai ivyksta- perkraut baterijas reikia biggrin.gif biggrin.gif

Rutos brolis gavo Kaledoms sautuva, tai Ruta vis taikosi nugirebt pasaudyt ir skundzia man: bolis neduoda sautuvo... Sakau, cia jo Kaledine dovana, jis nori atsizaist, po to ir tau duos. O tu, sakau, gavai dovanu lele, tai zaisk su ja. Tai Ruta: nenoliu leles, as noliu sautuvo doh.gif biggrin.gif Taip iseina, reikia dovanot vaikams tokias pacias dovanas lotuliukas.gif
Atsakyti
Fajna kepta lėkštutė thumbup.gif

Malonios smulkmenos mano karoliukinė mieliausia (mėgstu pačiupinėti) http://malonios-smulkmenos.lt/

Prašosi tie vaikai miego, prašosi. NM aš net neplanuoju, kad vaikai ištempinėtų. Yra vaikų fejerverkai apie 10.
PS Seppaloje kokie gražučiukai mergaičiukiški naktiniukai wub.gif Su prisimerkusiais kačiukais ant pilvo, su širdutinėmis kišenėmis. Cukraus dozė, bet tokia.. dar saikinga cool.gif Labai tinka blondinėms.
Atsakyti
nu va, maniske atsisake pietu miegoti, tai net iki 22val neistemps smile.gif pati nusprende biggrin.gif

gadget3 aciu uz nuorodele mirksiukas.gif
Atsakyti
Su naujaisiais 4u.gif

maniske kartu su mumis isbuvo iki 4val biggrin.gif tik taksi jau kai vaziavom namo,jau knapset pradejo ir gryzusi atsijunge per kelias sekundes smile.gif
Atsakyti
SU Naujaisiais biggrin.gif

nu va biggrin.gif o maniske 20.30 - 21.00 val uzmigo ir pramiegojo visus fejerverkus biggrin.gif
Atsakyti
Musiskiai vaikai visi iki 1val isbuvo, tryse duko visa vakara, tai ir isbuvo lengvai. Po fejerverku - i lovas.
Jusu maziai nebijo fejerverku? NEs musiske tai nelabai patekinta - nori, laukia, bet kai ateina, tai ant ranku reikia laikyt biggrin.gif
Atsakyti
maniske panasiai, i lauka pati pirma skuode,bet lauke beveik visa laika buvo man ant ranku, bijojo ant zemes stovet biggrin.gif bet i pabaiga isidrasino
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 01 02, 07:06)
Musiskiai vaikai visi iki 1val isbuvo, tryse duko visa vakara, tai ir isbuvo lengvai. Po fejerverku - i lovas.
Jusu maziai nebijo fejerverku? NEs musiske tai nelabai patekinta - nori, laukia, bet kai ateina, tai ant ranku reikia laikyt  biggrin.gif

Oi maniski kad ir aprengiau issivedziau ,tik prasidejo saudymai ,isleke i namus per terasa ,,uzsidare duris atsisedo po stalu ir lauke kol viskas baigsis ,jam visai tas truksmas nepatiko unsure.gif Isbuvo iki kokiu 2 val cool.gif
Atsakyti
man paciai nemalonus tas, saudomu fejerverku, garsas smile.gif o ka kalbet apie tokius mazulius smile.gif
Atsakyti
Įvyko naujametinis stebuklas, vaikai (su vaikiška kompanija) išsiuto iki suaugusių fejerverkų smile.gif ir smagiai dar truputį pasibuvo assa.gif Labiausia patiko šokti wub.gif Nelabai skiriasi didelių i rmažų berniukų "judesiukai", o dar kai pakopijuoja thumbup.gif

Fejerverkai gražu, bet NM naktis dar labai tinkama dangaus žibintams išpuolė. Va TIE tai vaikams ohoho kaip patiko (klaiskiniai, popiežiauskepurės formato), cypė ir balsu saugojo, kad saliutai jų nenušautų. Paties šaudymo garso gal ir bijojo, kai buvo metinukai (nepamenu, o ir vaikai miega kaip aš - kai jau užminga, užsiima miegojimu). Bet mes neperkam baterijų brangių, daugiau juokelius cypiančius ir fontanus, tai ir nenusigąsdina pernelyg.

Metai prasidėjo gerai, galėtų taip ir toliau.

Beje, pažiūrėjau LEDO ŠALĮ su vaikais. Filmas tinkamas ir berniukams, ir mergytėms.
Atsakyti
O mano mergina su didžiuliu susižavėjimu stabėjo fejerverkus ir degino ugnelės. Buvo daug nusivylimo kai teko keliauti namo biggrin.gif
Atsakyti
ziuriu kaip atitinka temos pavadinimas dabartini ora uz lango lotuliukas.gif lotuliukas.gif uztat ir tupim rudeninej temoj, kol sniego nebus,tai tema ir nesibaigs biggrin.gif
Atsakyti