Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Liepinukai

user posted image

APKLAUSA:
1. Ką vaidins jūsų vaikas per šventinį vakarėlį (jei vaidins)?
2. Kokį sakys eilėraštį (pacituokite)?
Atsakyti
Mano sūnus bus Kiškis Piškis,

ir sakys va tokį supereilėraštį:

Žū žū žū per kiškio kiemą
Šaltis vežė baltą žiemą.
Kiškis piškis strykt iš miego,
Žiū pro langą - PILNA SNIEGO!
Atsakyti
Maniškis bus Betliejaus žvaigždė smile.gif Ir turbūt nieko nesakys blush2.gif Vis dar sunkiai su kalba, lankomės pas logopedę, vis daugiau šneka, bet ne tiek kiek norėtųsi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimukeA: 17 gruodžio 2013 - 12:06
Pas mus karnavalu nera ,ir eilarasciu Jis tikrai nesugebetu padeklamuot ,greiciau gangan stylle daina sudainuotu lotuliukas.gif Jis ir mazai kalba ,bet sako normalu nes tris kalbos vaikui sunku vienu laiku mokintis blush2.gif
Atsakyti
maniske siandien jau atbuvo savo "eglute", buvo zuikute, bet nieko nedeklamavo,pas mus jungtine grupe,tai puse maziuku,puse didesniu,tai siemet dar bendro spektaklio jokio nedare, tik kartu su aukletojom ismoktas daineles dainavo smile.gif
Atsakyti
Man dar kažkaip nesitiki, kad jau šventės ant nosies, gal dėl to, kad oras labai rudeniškas, o dar ir tema mūsų biggrin.gif Dar ir namai nepapuošti.. Bet kitą savaitę jau suksimės į šventinį maratoną wub.gif
Atsakyti
mes tai eglute jau nuo gruodzio pradzios pasipuose, man asmeniskai tai jos isvis gali nebut,bet pana mano tiek pristojo,kad reikia puosti,tai ir puosem smile.gif
Atsakyti
smile.gif

PAGYVĖJIMAS biggrin.gif

Eglutę ir aš puošiau su šeima pirmą pilnąjį gruodžio savaitgalį (7 d.), nes jau ilgiau išlaukti žmogiukai negalėjo. Skaičiavo savaitę dienas, dalyvavo pirkime, džiaugėsi džiaugėsi.

Ir aš džiaugiuosi, nes taip mažais gabaliukais jau turim švenčių dvasią namuose wub.gif

O, koks originalus vaidmuo - Betliejaus žvaigždė thumbup.gif Zuikutė, jaučiu, Diaa, buvo supergražutė, ania? G.style dainą mano abu supervaikai dainuoja, šoka, nes žino tokių spektaklių gerą poveikį tėvams smile.gif
Atsakyti
zuikis kaip zuikis buvo biggrin.gif va smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šypseniukė wub.gif
O mama pasipuošus irgi thumbup.gif
Atsakyti
ten ne as lotuliukas.gif ten musu mylima aukletoja ax.gif
Atsakyti
Ups.
Atsakyti