Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Liepinukai

Ziuri Adrijana savo mazos nuotraukas. Ziuri, komentuoja, ir staiga:
- Mama, kada as busiu tokia mazyte?
- Tu jau buvai mazyte, dabar uzaugai, ir jau nebebusi mazyte.
- Neee, as noriu buti mazyte!
- Zuiki,taigi tu jau uzaugai, ir nebebusi mazyte.
- Mama, as palauksiu du minutes,uzaugsiu ir busiu mazyte! Ir tu mane nesiosi!
smile.gif
Atsakyti
xixixi fainuole Adrijana biggrin.gif
Mija tai nenori but mazyte, sakau mazute ateik, sako ne as didele, brolis maziukas doh.gif

Tas kodel pas mus labai jau pazenges biggrin.gif I bet koki atsakyma sulaukiu kodel smile.gif Kodel reikia kepures? Nes lauke salta. O kodel salta? Vejas didelis lauke. O kodel vejas didelis? Nors imk ir nusisauk su duru rankena po kokio 20 klausimo.. nes kaip beatsakysi vistiek is girsi 'o kodel?'
Toks jausmas, kad net nesiklauso, ka atsakai, bet vistiek klausia lotuliukas.gif Neiskentus kaip Spanieliuke irgi kartais pasakau, o todel kad taip yra doh.gif Tada gaunu atgal, o kodel taip yra? lotuliukas.gif
Atsakyti
Diaa dauguma vaiku taip mano mirksiukas.gif

KODEL? Todel kad vaikams reikia leisti ir patiems pagalvoti, pamastyti kodel yra taip ar anaip. del to atsakymas "O TU KAIP MANAI?". Ne viska reikia duoti ant lekstutes, gi neidomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2013 11 02, 12:45)
KODEL? Todel kad vaikams reikia leisti ir patiems pagalvoti, pamastyti kodel yra taip ar anaip. del to atsakymas "O TU KAIP MANAI?". Ne viska reikia duoti ant lekstutes, gi neidomu mirksiukas.gif

Na taip 4u.gif Bet juokas pro asaras. As i klausyma, o tau kaip atrodo? Gaunu atsakyma, o kodel tau atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
ne tau kaip atrodo, o kaip tu manai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2013 11 02, 16:08)
ne tau kaip atrodo, o kaip tu manai biggrin.gif

aha pradedu praktikuot jau 4u.gif Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Kaip musu kodelciukai gyvena? ar jau nebekankina taip tevelius? biggrin.gif
Atsakyti
Mano merga matyt iš kosmoso nes kol kas nesulaukiu tokių klausimų biggrin.gif
Atsakyti
as irgi nesulaukiu smile.gif buna ,aisku, kartais ,kad paklausia, bet ne taip,kaip va spanieliuke rase,ar Majukas, kad istisai vos ne kiekviena atsakyma vel lydi klausimas "kodel?" smile.gif maniske ir be to "kodel" moka buti ikyri lotuliukas.gif
Atsakyti
Diaaa, nepergyvenk bus dar tas amžius biggrin.gif Oi, iš vyresnėlių pamenu kaip sugebėdavo užknisti biggrin.gif
Atsakyti
o gal ir nebus g.gif as kazkodel manau,kad ne visi vaikai gi auga pagal knygas, na taip, jos parasytos remiantis daugumos vaiku augimo etapais, bet siaip ne visi gi juk viska daro kaip kiti, tai as save naiviai guodziu, kad gal maniske bus tokia protinga ir neuzdavines tokiu klausimu, pati zinos atsakymus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2013 11 08, 14:59)
o gal ir nebus g.gif  as kazkodel manau,kad ne visi vaikai gi auga pagal knygas, na taip, jos parasytos remiantis daugumos vaiku augimo etapais, bet siaip ne visi gi juk viska daro kaip kiti, tai as save naiviai guodziu, kad gal maniske bus tokia protinga ir neuzdavines tokiu klausimu, pati zinos atsakymus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mano Dovydui pernai tas etapas buvo, o Erikui irgi daug vėliau. Ale teko praeiti.

Pas mus dabar meilių etapas biggrin.gif wub.gif Kievienam žingsnį sako aš tave myliu ir būtinai turiu pabučiuoti ir apsikabinus dar pora sekundžių pabūti biggrin.gif wub.gif Namie tai namie, bet parduotuvėj kai skubi namo tai biškį ir užknisa, ir taip su abiem mažaisiais doh.gif biggrin.gif O jeigu tik neduok vargeli su kažkuriuo ilgiau pabūsiu apsikabinus tada turiu aiškintis kodėl su anuo ilgiau biggrin.gif wub.gif
Atsakyti