Labas
Simtas metu cia nebuvau
Diaaa, o pries vedant i darzeli A, Medute jau buna pas jus? Jei taip tai ji matyt del to verkia, kad Medute namie ir ji nori su ja zaisti
Maniske tai buvo pora kartu pradejus verkti kai mato, kad kiti vaikai verkia, bet jau susitvarke. Dabar vos speja pamojuot, jau bega zaisti
Mamos, gal turit koki protinga atsakyma kodelciukams? Mane jau baigia nuzudyt i kiekviena pasakyma isgirstu klausyma o kodel?
Sveikos nu mes tai rengiames sitaip
termokelnes apatines ,siltos kojines ,
Lietaus kelnes pasildomos ..
maikute, golfiukas ,dzemperis ir striuke lietaus su pasiltinimu Lietaus rubus turim pora komplektu vieni siltesni ,kiti vesesni .. Ziema tuos siltesnius ir galima nesiot..
lietaus rubus perkam tschibo ,nu buna ir 15e komplektai ,bet labai faini
O termo kelnes tai tokias http://www.tchibo.de....html?dim1=Ts56
O kelnes tai sitos nerealios net salciausia ziema gali su jom ilauka eit ,as apakus kai kaina krito as mokejau 15e http://www.tchibo.de...BE6EF50B4DD9-n5
termokelnes apatines ,siltos kojines ,
Lietaus kelnes pasildomos ..
maikute, golfiukas ,dzemperis ir striuke lietaus su pasiltinimu Lietaus rubus turim pora komplektu vieni siltesni ,kiti vesesni .. Ziema tuos siltesnius ir galima nesiot..
lietaus rubus perkam tschibo ,nu buna ir 15e komplektai ,bet labai faini
O termo kelnes tai tokias http://www.tchibo.de....html?dim1=Ts56
O kelnes tai sitos nerealios net salciausia ziema gali su jom ilauka eit ,as apakus kai kaina krito as mokejau 15e http://www.tchibo.de...BE6EF50B4DD9-n5
QUOTE(lalinka @ 2013 10 24, 10:56)
Smilla matyt tikrai geriau, bet idomu kokia to priezastis gal ilgaamziskumas ir gera isvaizda? nes vilna pakankamai greitai praranda isorini grozi
Gal vilnoniai rubai sugeria ir tik tada isgarina, o sintetiniai kaiurai pragarina Per Labas rytas vneseniai apie tai snekejo, tai nedaug girdejau, gal reikia paieskot infp internete
QUOTE(Majukas @ 2013 10 24, 12:26)
Diaaa, o pries vedant i darzeli A, Medute jau buna pas jus? Jei taip tai ji matyt del to verkia, kad Medute namie ir ji nori su ja zaisti
Maniske tai buvo pora kartu pradejus verkti kai mato, kad kiti vaikai verkia, bet jau susitvarke. Dabar vos speja pamojuot, jau bega zaisti
Mamos, gal turit koki protinga atsakyma kodelciukams? Mane jau baigia nuzudyt i kiekviena pasakyma isgirstu klausyma o kodel?
kad ne zinok, kartais buna jau Medute, kartais ne, bet ji vienodai verkia, ji verkdama sako,kad nenori i darzeli, kad nori buti su mama..
o sia savaite jau pagaliau antra nauja aukletoja atejo ( pirmas tris savaites dirbo viena), tai vel sioks toks stresas,nes prie pirmosios aukletojos jau pripratus, labai patinka jai ji, o cia vel naujas zmogus,tai jei ryte nuvezus pamato naujaja, sake ir vyrui kakla apsikabinus rauda, kad nepaliktu jos
manes tai klausimas "kodel" nezudo, mane zudo jos 50kartu is ryto klausimas " o kada mane pasiimi?" jau dantis sukandus kartais aiskinu,kad pasiimsim kaip visada, kai ji pamiegos, pavalgys vakariene, laikrodukas rodys puse 5,ir tada mes ateisim pasiimt. nu bet vistiek, nuo 7.30 iki 8.15 kol isvaziuoja i darzeli speja sito klausimo paklaust belenkiek kartu
mane tas KODEL irgi zudo ir tarkim paklausia "juk Dievas geras,o KODEL tada kiti vaikai mamyciu neturi?" cia kai tos akcijos per tv buvo nesenai,nu blyn aiskinti,kaip suaugusiam jai nesuvokiama,o kaip vaikui isaiskint,tai kartais ir fantazijos (kuri atitiktu realybe) sunku man
kodel vaikai jau eina namo?kur tas dede vaziuoja su motociklu? kodel lyja? kodel as mergaite,o brolis berniukas? ir daaaaaaaaaaaaaaaug KODEL zinau,kad vaikui butina i juos atsakyti,beeeet kai aju isveda mane is kantrybes,tai atsakau kodel,nes todel paziuri i mane,kaip i kvaile (nu tada tokia ir esu ) ir nueina iki kito KODEL
kodel vaikai jau eina namo?kur tas dede vaziuoja su motociklu? kodel lyja? kodel as mergaite,o brolis berniukas? ir daaaaaaaaaaaaaaaug KODEL zinau,kad vaikui butina i juos atsakyti,beeeet kai aju isveda mane is kantrybes,tai atsakau kodel,nes todel paziuri i mane,kaip i kvaile (nu tada tokia ir esu ) ir nueina iki kito KODEL
Pas mus dar etapo KODEL nera kazkaip Tik siaip pastabi pana, ar skmaba telefonas, ar kazkas kazko negero daro, tuoj pastebes... pakomentuos. Bet aciu D dar neklausia, kodel...
Gal kuri turite GARU SLUOTA? kokie atsiliepimai?
QUOTE(lalinka @ 2013 10 28, 10:14)
Gal kuri turite GARU SLUOTA? kokie atsiliepimai?
as pati neturiu, bet drauge turi, tai siaip sake patenkinta, nes sluota gera, ir medziaginius baldus nusivalo, ir langus,ir grindis gerai isplauna, tik svarbiausia netinget ja naudot nes drauge vyrui verke verke ,kad labai reikia tos garu sluotos, nupirko,tai sake menesi gera,kol visur issivale panaudojo,db istraukia tik retkarciais,kai jau netingi as ir pati noreciau tokios, bet jau ir taip namie pilna visokiu siurbliu ir sluotu, tai dar viena pirkt jau butu pinigu metymas veltui
Diaa aciu uz komentara
mes turim karcher garini dulkiu siurbli, bet jis gigantiskas ir tik vyro rankoms (toks modelis), tai as su juo net neplaunu, o vyras gan retai nutaiko laiko normaliai su juo ''padirbeti''... o tas grindu plovimas paprasta sluota mane nervina tai galvoju tokia garine sluotele isigyti, ji man labiau moteriskoms rankoms
mes turim karcher garini dulkiu siurbli, bet jis gigantiskas ir tik vyro rankoms (toks modelis), tai as su juo net neplaunu, o vyras gan retai nutaiko laiko normaliai su juo ''padirbeti''... o tas grindu plovimas paprasta sluota mane nervina tai galvoju tokia garine sluotele isigyti, ji man labiau moteriskoms rankoms
QUOTE(lalinka @ 2013 10 28, 11:25)
Diaa aciu uz komentara
as irgi nemegstu gigantisku siurbliu ar sluotu,tai viska db susipirkau ,kad man butu greita ir patogu prasiurbt/isplaut, nes uzsiknisau kaskart kai trupinius kokius reikia prasiurbliuot traukt didziuli siurbli ir siurbt,tai db namie turiu belaidi akumuliatorini siurbli ir dvi nugreziamas sluotas, tai viens du ir kai reikia ka sutvarkyt uztruktu vos pora minuciu
tu apie ta sluota kalbi, kur top shope reklamuoja? drauge ja turi, tai tikrai nesunki, pati bandziau, pats tas moteriskoms rankoms
beje, tu vis geru dalyku uzrodai, tai gal zinai kur internete rasti parsisiut lopsiniu? parsisiunciau visas Tajos lopsines, bet butu gerai,dar bent viena kompakteli sukurpti lopsiniu, pasisiuliau Adrijanos grupei prirasyt vaikisku daineliu ir lopsiniu, daineliu tai prisiunciau be vargo visokiu, o va su lopsinem sunkiau
Diaa taip, kalbu apie tokio tipo garines sluotas kaip parduoda top shopas. Tik va is ten nenoriu. Noriu kokios rimtesnes firmos
del lopsiniu, tai deja, nieko neturiu. Neklausom ju
del lopsiniu, tai deja, nieko neturiu. Neklausom ju