Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Liepinukai

Labas 4u.gif

Simtas metu cia nebuvau wub.gif

Diaaa, o pries vedant i darzeli A, Medute jau buna pas jus? Jei taip tai ji matyt del to verkia, kad Medute namie ir ji nori su ja zaisti g.gif
Maniske tai buvo pora kartu pradejus verkti kai mato, kad kiti vaikai verkia, bet jau susitvarke. Dabar vos speja pamojuot, jau bega zaisti wub.gif

Mamos, gal turit koki protinga atsakyma kodelciukams? biggrin.gif Mane jau baigia nuzudyt i kiekviena pasakyma isgirstu klausyma o kodel? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos nu mes tai rengiames sitaip
termokelnes apatines ,siltos kojines ,
Lietaus kelnes pasildomos ..
maikute, golfiukas ,dzemperis ir striuke lietaus su pasiltinimu unsure.gif Lietaus rubus turim pora komplektu vieni siltesni ,kiti vesesni .. Ziema tuos siltesnius ir galima nesiot..
lietaus rubus perkam tschibo ,nu buna ir 15e komplektai ,bet labai faini wub.gif

O termo kelnes tai tokias http://www.tchibo.de....html?dim1=Ts56

O kelnes tai sitos nerealios wub.gif net salciausia ziema gali su jom ilauka eit ,as apakus kai kaina krito blink.gif blink.gif as mokejau 15e http://www.tchibo.de...BE6EF50B4DD9-n5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iowa: 24 spalio 2013 - 11:51
QUOTE(lalinka @ 2013 10 24, 10:56)
Smilla matyt tikrai geriau, bet idomu kokia to priezastis g.gif gal ilgaamziskumas ir gera isvaizda? nes vilna pakankamai greitai praranda isorini grozi biggrin.gif

Gal vilnoniai rubai sugeria ir tik tada isgarina, o sintetiniai kaiurai pragarina biggrin.gif Per Labas rytas vneseniai apie tai snekejo, tai nedaug girdejau, gal reikia paieskot infp internete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majukas @ 2013 10 24, 12:26)
Diaaa, o pries vedant i darzeli A, Medute jau buna pas jus? Jei taip tai ji matyt del to verkia, kad Medute namie ir ji nori su ja zaisti  g.gif
Maniske tai buvo pora kartu pradejus verkti kai mato, kad kiti vaikai verkia, bet jau susitvarke. Dabar vos speja pamojuot, jau bega zaisti  wub.gif

Mamos, gal turit koki protinga atsakyma kodelciukams?  biggrin.gif Mane jau baigia nuzudyt i kiekviena pasakyma isgirstu klausyma o kodel?  lotuliukas.gif

kad ne zinok, kartais buna jau Medute, kartais ne, bet ji vienodai verkia, ji verkdama sako,kad nenori i darzeli, kad nori buti su mama..
o sia savaite jau pagaliau antra nauja aukletoja atejo ( pirmas tris savaites dirbo viena), tai vel sioks toks stresas,nes prie pirmosios aukletojos jau pripratus, labai patinka jai ji, o cia vel naujas zmogus,tai jei ryte nuvezus pamato naujaja, sake ir vyrui kakla apsikabinus rauda, kad nepaliktu jos unsure.gif

manes tai klausimas "kodel" nezudo, mane zudo jos 50kartu is ryto klausimas " o kada mane pasiimi?" doh.gif jau dantis sukandus kartais aiskinu,kad pasiimsim kaip visada, kai ji pamiegos, pavalgys vakariene, laikrodukas rodys puse 5,ir tada mes ateisim pasiimt. nu bet vistiek, nuo 7.30 iki 8.15 kol isvaziuoja i darzeli speja sito klausimo paklaust belenkiek kartu doh.gif
Atsakyti
mane tas KODEL irgi zudo doh.gif ir tarkim paklausia "juk Dievas geras,o KODEL tada kiti vaikai mamyciu neturi?" cia kai tos akcijos per tv buvo nesenai,nu blyn aiskinti,kaip suaugusiam jai nesuvokiama,o kaip vaikui isaiskint,tai kartais ir fantazijos (kuri atitiktu realybe) sunku man biggrin.gif
kodel vaikai jau eina namo?kur tas dede vaziuoja su motociklu? kodel lyja? kodel as mergaite,o brolis berniukas? ir daaaaaaaaaaaaaaaug KODEL doh.gif zinau,kad vaikui butina i juos atsakyti,beeeet kai aju isveda mane is kantrybes,tai atsakau kodel,nes todel blush2.gif paziuri i mane,kaip i kvaile (nu tada tokia ir esu rolleyes.gif ) ir nueina iki kito KODEL lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus dar etapo KODEL nera kazkaip ax.gif Tik siaip pastabi pana, ar skmaba telefonas, ar kazkas kazko negero daro, tuoj pastebes... pakomentuos. Bet aciu D dar neklausia, kodel... biggrin.gif
Atsakyti
pas maniske tas KODEL yra,bet nepasakyciau,kad irgi labai daznai ir daug, kazkaip normaliai, nebuvo igryse biggrin.gif pas ja dabar ryte svarbesnis klausimas yra uz KODEL biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri turite GARU SLUOTA? kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2013 10 28, 10:14)
Gal kuri turite GARU SLUOTA? kokie atsiliepimai? g.gif

as pati neturiu, bet drauge turi, tai siaip sake patenkinta, nes sluota gera, ir medziaginius baldus nusivalo, ir langus,ir grindis gerai isplauna, tik svarbiausia netinget ja naudot biggrin.gif nes drauge vyrui verke verke ,kad labai reikia tos garu sluotos, nupirko,tai sake menesi gera,kol visur issivale panaudojo,db istraukia tik retkarciais,kai jau netingi smile.gif as ir pati noreciau tokios, bet jau ir taip namie pilna visokiu siurbliu ir sluotu, tai dar viena pirkt jau butu pinigu metymas veltui ax.gif
Atsakyti
Diaa aciu uz komentara smile.gif
mes turim karcher garini dulkiu siurbli, bet jis gigantiskas ir tik vyro rankoms (toks modelis), tai as su juo net neplaunu, o vyras gan retai nutaiko laiko normaliai su juo ''padirbeti''... o tas grindu plovimas paprasta sluota mane nervina blush2.gif tai galvoju tokia garine sluotele isigyti, ji man labiau moteriskoms rankoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2013 10 28, 11:25)
Diaa aciu uz komentara smile.gif
mes turim karcher garini dulkiu siurbli, bet jis gigantiskas ir tik vyro rankoms (toks modelis), tai as su juo net neplaunu, o vyras gan retai nutaiko laiko normaliai su juo ''padirbeti''... o tas grindu plovimas paprasta sluota mane nervina blush2.gif tai galvoju tokia garine sluotele isigyti, ji man labiau moteriskoms rankoms biggrin.gif

as irgi nemegstu gigantisku siurbliu ar sluotu,tai viska db susipirkau ,kad man butu greita ir patogu prasiurbt/isplaut, nes uzsiknisau kaskart kai trupinius kokius reikia prasiurbliuot traukt didziuli siurbli ir siurbt,tai db namie turiu belaidi akumuliatorini siurbli ir dvi nugreziamas sluotas, tai viens du ir kai reikia ka sutvarkyt uztruktu vos pora minuciu ax.gif
tu apie ta sluota kalbi, kur top shope reklamuoja? drauge ja turi, tai tikrai nesunki, pati bandziau, pats tas moteriskoms rankoms mirksiukas.gif

beje, tu vis geru dalyku uzrodai, tai gal zinai kur internete rasti parsisiut lopsiniu? parsisiunciau visas Tajos lopsines, bet butu gerai,dar bent viena kompakteli sukurpti lopsiniu, pasisiuliau Adrijanos grupei prirasyt vaikisku daineliu ir lopsiniu, daineliu tai prisiunciau be vargo visokiu, o va su lopsinem sunkiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diaaa: 28 spalio 2013 - 12:26
Diaa taip, kalbu apie tokio tipo garines sluotas kaip parduoda top shopas. Tik va is ten nenoriu. Noriu kokios rimtesnes firmos smile.gif

del lopsiniu, tai deja, nieko neturiu. Neklausom ju blush2.gif
Atsakyti