Įkraunama...
Įkraunama...

2010m. Liepinukai

dziugu girdeti ,kad Elijai patinka darzelyje ir eina noriai 4u.gif
maniske jau ketvirta savaite va eina,ir ne vieno ryto nebuvo be asaru verysad.gif buna maziau graudinasi, buna daugiau, bet visiskai be asaru dar nebuvo. pats darzelis tai patinka,daug visko jau ismoko, tikrai yra veiklos jiems ten, va siandien antra diena is eiles i spektakli kazkoki eis,tai diena viskas gerai buna, bet tie rytai tai zudo... taip gailiai verkia, praso,kad neveztume i darzeli, bet stengiuosi islikt rami,raminu ir ja, ir atrodo jau supranta, kad kitaip nebus,bet va vistiek jai tas issiskyrimas su manim nelengvas. bet kitaip nebus, buvo minciu spjaut i viska ir nebevest, bet ijungiau prota ir supratau,kad durnai mastau, juk kita rugseji gali but ,kad iseisiu dirbti,tai kur tada ja reiks det,jei db atsisakytume darzelio, o ir geriau,kad db priprastu prie darzelio,tai kitamet butu lengviau jau. kiek straipsniu skaiciusi esu,visur daugumoj raso,kad geriausias laikas vaikui pradet lankyti darzeli nuo triju metu,bet pagal saviske db matau,kad turbut daug geriau butu buve ,jei butu ejusi mazesne,nes per tris metus per daug prisiriso prie manes, kazkaip net musu grupej maziukai daug trumpiau verke rytais,nei kad didieji, beveik visi didieji verkslena iki siol, nes jau protingesni,suvokia kas ir kaip,todel jiems gal net sunkiau. maziukai tai ka- nuverke kelis rytus ir baigesi,db visi noriai buna ir be asaru.
ai nu bet laukiu ir tikiu, kad praeis ir sis etapas, taip noretusi rytais smagiai atsisveikinus vakare smagiai susitikt
Papildyta:
o cia tie termo rubai,tai kur neperpuciami,neperslampami?
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2013 10 23, 09:40)

o cia tie termo rubai,tai kur neperpuciami,neperslampami?

apatiniai rubeliai,kurie sildo vaiko,bet neleidzia prakaituoti 4u.gif
jetau,kaip gaila,kad tokie dar rytai pas jus verysad.gif bet cia laikina,tik kad visiems skirtingas tas laiko tarpas adaptacinis...

lalinka,liusk tie muziejai,bibliotekos ir isvykimas uz darzelio ribu thumbup.gif
pas mus kazkaip visi sintetinius perka,nezinau net kodel g.gif
Atsakyti
Diaa sunku kazka pasakyti del geriausio laiko isleidziant vaika idarza. Yra 2 stovyklos, kuriu viena sako kad vaikui iki 3 metu su mama namie, kiti sako kad ne. Viskas priklauso nuo tevu, kaip jie nusprendzia taip ir bus.
del verkslenimo, zinok, jis gali testis ir testis... gali ir kelis metus kasdien verkti, bet tai nereiskia kad vaikui darzely blogai, tiesiog taip islieja savo liudesi. Buk stipri 4u.gif

termo rubai tai tokie kur dedasi po lauko drabuziais. ant nuogo kuno majkute ir kelnytes smile.gif
Papildyta:
spanieliuke gal del to, kad geriau tarnauja, nesiburbuliuoja, tvirtesne medziaga? g.gif reiks isbandyti ir tada bus aisku smile.gif
Atsakyti
stengiuosi buti rami, vis su sypesena aiskinu,kad gi darzely bus gerai,laukia aukletoja ,draugai,bet ji vistiek apsikabinus kakla rauda ir viskas, tai paverkiu sirdy kartu su ja ir as, nu sunku ,ka besakysit, matyt kiekviena ryta raudanti savo vaika. bet reikia, gerai jai tas darzelis,jau dabar matau, tai tik belieka tiketis,kad neuzsites ilgai tie rytiniai asarojimai.

aisku del termo rubeliu tada, kazkaip net negirdejus apie tokius tada blush2.gif blush2.gif maniau cia tie virsutiniai kombiai kokie neperpuciami ir neperslampami:)

man tai vis dar didelis galvos skausmas del Kalediniu dovanu doh.gif kazkaip norisi greiciau sumastyt, nupirkt, nes nemegstu paskutinei minutei visko atidet, man ramiau laukt svenciu,kai esu pasiruosusi smile.gif

beje, dar nesigyriau, pavasari tapsiu dviguba teta wub.gif wub.gif brolis su zmona laukiasi dvynuku wub.gif wub.gif
Atsakyti
Diaa kaip fajna del padvigubejimo thumbup.gif
kai mazyle verkia, tu ivardink jos emocijas, kad jai liudna, kad turi palikti mama ir eiti i darzeli, kad tau irgi liudna, bet linksmai praleisite diena ir susitiksite vakare. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2013 10 23, 12:20)
Diaa kaip fajna del padvigubejimo thumbup.gif
kai mazyle verkia, tu ivardink jos emocijas, kad jai liudna, kad turi palikti mama ir eiti i darzeli, kad tau irgi liudna, bet linksmai praleisite diena ir susitiksite vakare.  4u.gif

man tai dar lengvas sokas biggrin.gif eina sau, man su viena jau atrodo pirmieji metai kokie sunkus buvo, o cia du bigsmile.gif aisku, nebutinai ju leliukai bus kaip mano Adrijana, bet vistiek, man jie tokie jaunuciai abu atrodo, net nesitiki ,kad netrukus bus tevai ax.gif
as ,nors ir nederetu taip sakyt,tik dziaugiuosi ,kad ne man teko garbe gimdyt dvynukus, nes pas mus giminej kas antra karta eina dvyniai, bet as jau toki pastebejima padariau,kad dvyniai gimsta musu gimines vyrams, tai pamenu,kai suzinojau,kad laukiuosi kazkodel didziausia baime buvo,kad tik nebtuu dvyniai blush2.gif ir kai suzinojau,kad pas mane vienas broliui iskart pasakiau,kad jam tada 100% bus dvyniai, tai va kelis metus vis juokesi jie is mano paskaiciavimu, ale buvau teisi lotuliukas.gif
nu bet faina, visi laukiam jau, net as pirstu nenulaikau vis kazko mazucio nenupirkus wub.gif dvyniai nebus identiski, nes atskirose placentose auga, ir aisku svajojam,kad bus porele rolleyes.gif paskutini echo neseniai kai Santariskese dare,tai vienas lyg ir sake berniukas, kito nesimate, nes slepesi uz pirmojo, bet as manau dar ir del berniuko uzsisvajot neverta, nes 12savaiciu tebuvo kai echo dare, tai tikrai dar tas berniukas mergyte pavirsti gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2013 10 23, 11:49)
[:

termo rubai tai tokie kur dedasi po lauko drabuziais. ant nuogo kuno majkute ir kelnytes smile.gif
Papildyta:
spanieliuke gal del to, kad geriau tarnauja, nesiburbuliuoja, tvirtesne medziaga? g.gif reiks isbandyti ir tada bus aisku smile.gif

del to sintetiniai geriau, kad nesulaiko dregmes ir jeigu suprakaituoja, is karto isgaruoja, isdziuna.
Atsakyti
Diaa bet jei neidenstiski tai cia gali ir nuo moters priklausyti, kai 2 kiausialastes ''issiprodukuoja'' smile.gif

Smilla bet vilna irgi nesulaiko dregmes ir ja isgarina. smile.gif
Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=McUKYXGLHfs gerai paaiskinta kaip rengti vaikus ziema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2013 10 23, 13:07)

http://www.youtube.c...h?v=McUKYXGLHfs gerai paaiskinta kaip rengti vaikus ziema smile.gif

man tai cia net per daug prirengta biggrin.gif kelniu as nesu dejusi po kombiu,tik pedkelnes+ plonos kojines, o virsus pas mus dazniausia budavo apatine maikute ilgom rankovem+ golfiukas, na ir ant virsaus vientisas ,nestoras, bet neperpuciamas ir neperslampamas kombis + neperslampami batai su naturaliu avikailiu ( prie nedidelio minuso tai net ir plonu kojiniu nebededavau). Ir nera gryzusi namo ir kad butu susalusi schmoll.gif esu kelis sykius dejusi dzemperiuka,tai ji man slapia nugara gryzdavo,tai daugiau ir nebededavau. bet dar turbut ir nuo vaiko priklauso, maniske lauke kad vietoj pastovetu ilgiau nei 30sek butu stebuklas biggrin.gif nu nebent vasara smeliadezej,tai ilgiau vienoj vietoj isbuna, bet siaip rudeni/ziema, kai nebesikapsto smeliadezej, o iseinam tiesiog pasivaiksciot,tai istisai judesy jinai,ziurek i prieki nubego, gryzo, i sona nuleke, gryzo, tai as kol 10metru nueinu ji dvigubai suvaiksto per ta laika biggrin.gif tai as pilnai pasitikiu tik geru neperpuciamu kombiu, man atrodo jo uztenka,kad vaikas nesusaltu,tai po apacia labai "skurdziai" velku ax.gif
Atsakyti
ir man ten per daug prirengta, bet principas rengimo man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2013 10 23, 13:07)
[
Smilla bet vilna irgi nesulaiko dregmes ir ja isgarina.  smile.gif
Papildyta:
[

Na, matyt sintetika geriau biggrin.gif
Pastebejot, kad visi sportiniai rubai sintetiniai
Atsakyti
Smilla matyt tikrai geriau, bet idomu kokia to priezastis g.gif gal ilgaamziskumas ir gera isvaizda? nes vilna pakankamai greitai praranda isorini grozi biggrin.gif
Atsakyti