QUOTE(lalinka @ 2013 10 03, 10:50)
hm... as manau, kad tetis geriausiu draugu bus tada, kai prades labai daug savo demesio skirti vaikui pvz jei iki siol vaiku non stop rupinosi mama (zaidimai, migdymas, ejimas i lauka) ir toliau taip buna, tai ir netaps tetis geriausiu draugu. Nebent perims puse tu darbu ant savo peciu, o mama tuo metu uzsiims kuo kitu ir siaip mama lieka mama o tetis teciu
mes vaiko ''prieziura'' pasidaline, tai O be problemu buna tiek su teciu tiek su manim
mes vaiko ''prieziura'' pasidaline, tai O be problemu buna tiek su teciu tiek su manim
bet tikrai esu girdejusi apie tai,kad ateina toks laikas,kai mergaites tiesiog pacios pradeda labiau noreti leisti su teciu ,lyg ir atranda teti is naujo, ir pan. ir nesvarbu daugiau ar tiek pat tetis laiko skiria dukrai. musu atveju vyras kad ir be proto noredamas, nu darbo dienom jis negali uzsiimti vaiku tiek kiek as, net ir dabar, kai ji i darzeli eiti pradejo, nes vyras dirba iki 20-21val,tai kai gryzta mes jau prausiames ir i lova keliaujam,tai tik pasiniurko abu truputuka ir viskas.savaitgali vaiku rupinames vienodai,ir i lauka jie abu eina, leidzia man ramiai ar pasitvarkyt, ar tiesiog ramiai koki filma paziuret, bet va vistiek as esu nepakeiciama nors tu ka, nera dar buve,kad pvz. kai uzsigauna eitu pas teti guostis, visada tik pas mane.
QUOTE(airish @ 2013 10 03, 11:01)
nezinau kokie ten buna tie etapai, bet maniskei nuo pat gimimo tetis yra nr 1, mamos gali nebuti
nu tavo vyras gi kiek pamenu su ja ilgiausia VPA buvo,ane? tai gal todel jie tiek susidraugave?