QUOTE(mylimukeA @ 2013 08 30, 15:02)
Aš neturėčiau atsakyti, bet manau, kad puikiai tinkama
Maniškis, kad ir berniukas, neina su treningu, neturi
Tai eina su palaidinėm ir du džinsais (bet jau tokiais laisvesniais, su gumom vietoj sagų), su velvetinėm kelnėm, su visokiom kitokiom lengviau apsimaunamom kelnėm (ai, nu tarp jų būna ir sportinių)
Net ir žiemą vedžiau su kelnėm be pėdučių po apačia, nes buvau pripirkus visokių pašiltintų kelnių ir tiesiog nebūčiau turėjus kur jas rengti, jei ne į darželį, nes namie dažniausiai rengiu paprastesniais kasdieniais rūbeliais.
Buvom pas neurologą, sakė viskas kaip ir gerai, bet jei turim laiko ir galimybių, pavedžioti pas logopedą. Tai ir keliausim
maniske treningiuku isvis neturejo ne vienu
db vienus nupirkau, nes darzelyje bus visokiu bureliu, ju tarpe sokimas,ka ji dievina, tai galvoju sportiniui uzsiemimui gerai butu tureti bent viena komplektuka treningiuku
tik va nesumastau su avalyne ka daryt
siaip grupej nupirkau basutes, o pvz sokiu bureliui ka turet? kedukus kokius? ar tiks tos pacios basutes,kur grupej bus?
QUOTE(airish @ 2013 08 30, 15:02)
as saviske taip ir rengiu: tympos ir maikute/bliuskute ilgom rankovem ir dzemperis, cia pagrindiniai musu rubai, kokia sukne uzdedu tik esant progai, pvz rugsejo 2d. desimes:)
as tai saviskei daug sukneliu turiu ilgom rankovem- rudens pradziai,kai dar ne taip salta, tai tiesiog medvilnines paprastos suknytes, o ziemai tai ypac grazu, silta ir patogu megztos sukneles
tai progu nelaukiam jomis pasipuost
dar patinka tunikos+ tympos.Man gerai, man anyta tu tympuciu prisiuna tiek, kad vos nesiot spejam
tai del to dazniau visokias sukneles, tunikas ir sijonus nesiot galima net ir ziemos metu, nes ant pedkelniu uzmauni tymputes ir silta