Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip panaikinti temą?

QUOTE(feličitavas_tarakonas @ 2008 01 20, 21:36)
Taip? Vėl susikuriam, antrąkart kartojam kas jau buvo išdėstyta,  mąstom, rašom,  kad vėl kuriai susiprotėjus, kad ją susekt gali užeis noras vėl "savo" temą ištrint?
Nu paskubėjai tai paskubėjai, tai ir prašyk, kad tik tavo žinutes trintų, o ne visą temą, su visomis ir ne tavo žinutėmis, kurios pagal tavo "užsakymą" (net neperspėjus ten rašiusių) atsirado tiesiog šiukšliadėžėje ... mellow.gif -
Ir dar tas teiginys - "niekas nepastebės" kai tema aktyvi  doh.gif

laaaaaaaaabai atsiprasau kad tamsta izeidziau istrindama tema. negalvojau kad cia tokia problema padarysiu blush2.gif
ir aplamai man svarbiau mano seimos saugumas pries pazystamus ar draugus, negu jusu nereiksminas nepasitenkinimas.
ir tuo labiau tikejausi is tos temos pagalbos, bet isgirdau tik jau senai pasenusius patarimus,ka senai zinojau.
ir daaaaaaaaaaaaaar karta kartoju kad dbr jau zinosiu ka galima rasyti o ko ne ...
Atsakyti
QUOTE(deimulka @ 2008 01 20, 20:20)
ir aplamai man svarbiau mano seimos saugumas pries pazystamus ar draugus, negu jusu nereiksminas nepasitenkinimas.
ir tuo labiau tikejausi is tos temos pagalbos, bet isgirdau tik jau senai pasenusius patarimus,ka senai zinojau.

Temos forume nėra reikšmingos tik tau ar man - tau netiko, gal kitam atėjusiam į forumą bus svarbu. Beje, moterims rašiusioms tavo pagalbos prašymas matyt nebuvo nereikšmingas, jei jau pasisakinėjo, - tai gal truputuka atsargiau vertink kitų žinutes. Tavo problema gal irgi pasirodė nei naujoviška, nei originali - ne apie tai kalba.
Jei iki šiol neįskaitai - reikėjo prašyt trint tik tavo žinutes, o ne temą, nes tema tik dėl, kad tu ją atidarei, nepatapo tavo nuosavybe.

Baigiau.

Kol visi sužinos, ką "galima" rašyt ką ne...

Gal verta būtų prieš atidarant temas, įmesti kokią taisyklę, kad atidarinėjantis temas permąstytų kiek nori viešintis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feličitavas_tarakonas: 20 sausio 2008 - 20:38
[quote=feličitavas_tarakonas,2008 01 20, 22:37]

Jei iki šiol neįskaitai - reikėjo prašyt trint tik tavo žinutes, o ne temą, nes tema tik dėl, kad tu ją atidarei, nepatapo tavo nuosavybe.

tai ir tAU skirta-jeigu iki siol neperskaitei ar neiskaitai. kAI KURIAU TEMA, DAR KARTA SAKAU NEZINOJAU KAD VISI PAZYSTAMI GALI MATYTI MANO TEMAS. IR NEZINOJAU KAD GALIU ISTRINTI TIK SAVO ZINUTES, NES NESIGILINAU I TASYKLES, ZINOMA JEIGU TEN TOKS DALYKAS MINIMAS! VISKAS DEL TO KAD BUVAU NESENAI PRISIREGISTRAVUS! AS NESUPRANTU CIA TAIP SUNKU TOKI DALYKA SUPRASTI!
ir zinoma dekinga tiems kas stengesi padeti, bet deja...
ir nenoriu as cia su tavim gincytis,as paaiskinau kaip buvo, o tavo reikalas ka tu galvoji! desimt kartu to pacio nesikartosiu doh.gif
turiu be aiskinimusi ka veikti!
BAIGIAU!
Atsakyti
o gal galėtų moderatoriai sugražinti šitą temą? cool.gif
Atsakyti
Norėčiau paprašyti ištrinti visas (jų yra 3) mano temas arba blogiausiu atveju visas mano žinutes šiose temose.
Iš anksto dėkoju!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misfortune: 24 sausio 2008 - 10:58
QUOTE(Misfortune @ 2008 01 24, 10:55)
Norėčiau paprašyti ištrinti visas (jų yra 3) mano temas arba blogiausiu atveju visas mano žinutes šiose temose.
Iš anksto dėkoju!

Tikriausiai trins tavo žinutes g.gif ,nes temas jei yra pasisakymų nelabai gal trins g.gif .Ji juk gali būti aktuali kitiems. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Misfortune @ 2008 01 24, 10:55)
Iš anksto dėkoju!

temų netrinsim, nes kiti ten rašiusieji to nepageidavo.
tai man dabar reikėtų eiti per visas temas, ir rinkti visas žinutes, ir pataisyti tas, kur jus kažkas citavo...
taigi pražilsiu čia tik bekapstydama.

dėl kokios priežasties norite, kad viskas dingtų?
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 01 24, 13:30)
temų netrinsim, nes kiti ten rašiusieji to nepageidavo.
tai man dabar reikėtų eiti per visas temas, ir rinkti visas žinutes, ir pataisyti tas, kur jus kažkas citavo...
taigi pražilsiu čia tik bekapstydama.

dėl kokios priežasties norite, kad viskas dingtų?

Temos yra visiškai asmeninės, kur yra aptarinėjama tam tikra situacija, jos neturi jokios išliekamos vertės (gailiosi, kad šias temas pradėjau)
Atsakyti
As labai noreciau ,kad kas tai istrintu mano tema skelbima su vestuvinem suknelem,nes viena pardaviau jau noriu kitai suknelei kurti nauja skelbima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LUKY @ 2008 02 21, 13:21)
As labai noreciau ,kad kas tai istrintu mano tema skelbima su vestuvinem suknelem,nes viena pardaviau jau noriu kitai suknelei kurti nauja skelbima  ax.gif

Parašykit to skyrelio moderatorei - ištrins wink.gif
Atsakyti
Gal aš čia ne vietoje su savo klausimu, tad atsiprašau iš anksto blush2.gif
Man iškilo toks klausimukas: po kiek laiko trinamos užrakintos temos?
Ačiū už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 03 08, 23:51)
po kiek laiko trinamos užrakintos temos?

Priklauso, kokiame subforume jos yra. Kai kurios temos netrinamos visiškai, kai kurios- po savaitės, dviejų ar kelių dienų.
Atsakyti