Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip panaikinti temą?

Ar įmanoma ištrinti savo pačios paskelbtą temą? (jei niekas neatsako į ją, kitų žinučių nėra)
Atsakyti
Jei tai "Skelbimų lentoj", tai gali ir pati ištrint. O jei kitam skyrelyje - prašyk pagalbos to skyrelio moderatorės arba s-moderatorės rolleyes.gif
Atsakyti
O tai kaip reikia istrinti tema is skelbimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2006 06 08, 14:14)
O tai kaip reikia istrinti tema is skelbimu? g.gif

jai as neklystu 4u.gif tai apacioj kur mygtukas atsakyti, bus nustatymai gal ten bus mugt istrinti..tai mano takie pamastymai 4u.gif
Atsakyti
Atsidarai savo uzvestą temą "Skelbimų lentoj". Ir apačioj kairėj susirandi "Moderatoriaus nustatymai" Paspaudus ant jo, galėsi pasirinkti "Ištrinti šią temą".

Tada spaudi "Eiti" ir ištrini rolleyes.gif


user posted image
Atsakyti
QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2006 08 16, 12:48)
Temos buvo pateiktos daugiau, kaip skelbimai  ir jos daugiau nereikalingos  mirksiukas.gif 
ačiū  4u.gif

Temos "kaip skelbimai" turi būti užvedamos "skelbimų lentoje". Ten, kai tema tampa nereikalinga, narys ją gali ištrinti pats. Kituose skyreliuose taip nedaroma, nes temos užvedamos ne "kaip skelbimai", o kaip kažkuriuo požiūriu įdomios ar galinčios būti aktualios ir kitiems forumo nariams (ar tema "užkabina" rodo kitų narių pasisakymai), o ne tik temos kūrėjui. Jos yra netrinamos (jei jose yra ir kitų narių pasisakymų), nes kiti nariai lyg ir neprašė ištrinti jų žinučių, na o temos autorius apie tai nesprendžia vien todėl, kad jis temos autorius (išskyrus "skelbimuose") . smile.gif Geriausiu atveju galima pakoreguoti jų pavadinimą, nes minėtame skyrelyje "Kaunas , partizanų galas" ir pan. lyg ir nelabai tinka.
Atsakyti
Norėčiau paklaust, į kurį moderatorių kreiptis jei noriu ištrinti temą skyrelyje " Pomėgiai ir pramogos " ?
Atsakyti
o ar galetum istrinti tema, kuria as paskelbiau forume "psichologo konsultacija", bet dabar gailiuosi ta padarius, nes ten per daug asmenines informacijos yra. Yra keletas atsakymu, bet nemanau, kad kasnors supyktu delto.
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 10 08, 14:48)
Ištryniau 4u.gif


aciu 4u.gif

O butu galimybe istrinti keleta mano zinuciu? 4u.gif jeigu as nurodyciau kurias blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijola @ 2006 10 09, 12:05)
o ar  galetum istrinti tema, kuria as paskelbiau forume "psichologo konsultacija", bet dabar gailiuosi ta padarius, nes ten per daug asmenines informacijos yra. Yra keletas atsakymu, bet nemanau, kad kasnors supyktu delto.

Nerandu tavo temos g.gif
Atsakyti
Labai norėčiau paprašyti ištrinti kai kurias mano žinutes, nes gailiosi jas parašiusi. Parašykit man prašau až, tada galėčiau nurodyti kurias.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Tai čia kas kam turi až rašyt? g.gif
Atsakyti