Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų gautieji freebiai

QUOTE(*Susana* @ 2013 09 06, 22:51)
aš rašiau į info@milupa.lt  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Gavau Escada Elixir kvepiančią atvirutę.
Atsakyti
sia savaite atsiunte katalogus ruf betten tris katalogus, Patternworks mezgimo zurnala,hulsta interjero katalogus,Lacoste kvepiancia atvirute ,matematikos formuliu 3lapus-plakatus,Rolf Benz collection interjero katalogas ir kavos pakutis,staltiese,balionai ir reklamu visokiu.
Atsakyti
mama gavo D perls vitaminu is http://www.pharmanord.lt/ cia antru etapu uzsakinejau jai vasaros pradzioj berods g.gif uzmirsus buvau,tik paskui ilindau i sena el pasto dezute ir radau kad issiusta 06.20 o as parasiau kad negavau.sian mama skambina sako gavau thumbup.gif turbut nedalina nes nerandu formos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 09 rugsėjo 2013 - 15:51
Gavau triopsų kiaušinėlius thumbup.gif . Gal kas juos augino ir žino kuo juos maitinti? Nes maisto tai nėr g.gif .

Nuoroda pirmam temos puslapyje
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 09 09, 15:48)
Gavau triopsų kiaušinėlius  thumbup.gif . Gal kas juos augino ir žino kuo juos maitinti? Nes maisto tai nėr  g.gif .

Nuoroda pirmam temos puslapyje

o kas jie tokie? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 09 09, 16:48)
Gavau triopsų kiaušinėlius  thumbup.gif . Gal kas juos augino ir žino kuo juos maitinti? Nes maisto tai nėr  g.gif .

QUOTE(burnickiene @ 2013 09 09, 16:56)
o kas jie tokie?  blush2.gif  g.gif

Info apie triopsus
Atsakyti
Kačių augintojams: Facebook Gourmet Lietuva dalija dovanėles (už papasakotą trumpą istoriją apie katės vardą)
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 09 10, 15:41)
Kačių augintojams: Facebook Gourmet Lietuva dalija dovanėles (už papasakotą trumpą istoriją apie katės vardą)

matyt didelis perteklius maistelio,kad niekaip jo neišdalina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 09 10, 16:34)
matyt didelis perteklius maistelio,kad niekaip jo neišdalina biggrin.gif

biggrin.gif kad Gourmetas daznai lepina dovanom, ir prekybos centruose buna ir internete, man rodos sikart skarbonkyte bus biggrin.gif ana kart pokelis buvo biggrin.gif
Atsakyti
vakar gavau registruotu vitaminus Dpearls is vokietijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apolo13 @ 2013 09 11, 11:46)
vakar gavau registruotu vitaminus Dpearls is vokietijos biggrin.gif

as vakar irgi gavau vitaminus 4u.gif smagu 4u.gif
Atsakyti