Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų gautieji freebiai

QUOTE(Daniela. @ 2013 08 30, 19:38)
Vakar gautas tušinukas, nuotraukos neturiu galimybės nufotkint.smile.gif
Reik palaikint šį psl https://www.facebook.com/IGOPOSTNL ir savo adresą rašyt į emailą: facebook@igopost.nl

tai tiesiog paspausti "Like" feisbuke ir is savo emeilo parasyti jiems siuo emeilu, kad atsiustu tusinuka ir duoti savo adresa? As tai parasiau el. laiske, kad paspaudziau"like" ir noriu gauti tusinuka, daviau savo kontaktus/adresa.
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2013 08 31, 10:15)

Pastininkas
Atsakyti
QUOTE(Bruno_girl @ 2013 09 01, 08:44)
tai tiesiog paspausti "Like" feisbuke ir is savo emeilo parasyti jiems siuo emeilu, kad atsiustu tusinuka ir duoti savo adresa? As tai parasiau el. laiske, kad paspaudziau"like" ir noriu gauti tusinuka, daviau savo kontaktus/adresa.

Taip. Na aš rašydama laišką neminėjau nei kad paspaudžiau like, nei kad noriu tušinuko, tiesiog parašiau savo adresą ir padėkojau.smile.gif
Atsakyti
Pagaliau kažką gavau bigsmile.gif
DPD siuntos tvežė druskos su žolelėmis, gaila, kad tik 10 gr (iš Vokietijos).
Spėju, kad jei būtų siuntę per LT paštą, tai būčiau negavusi ax.gif
www.avogel.de (nebesiunčia)

PS: O tai tų Conte puskojinių jau turbūt nebežada atsiųsti?.. g.gif

Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 09 05, 13:58)

mama irgi negavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 09 05, 13:58)

matyt kad ne. rasiau laiska, klausiau ar atsius ar jau nebesitiketi ju tai jokio atsakymo jau bene menesi laiko doh.gif o neigiamo komentaro i puslapi net nededa biggrin.gif

gavau laiska, kad galiu atsiimti pirmojo sauksto rinkini. nors registravau milupos puslapyje tam rinkinukui vaiki kai jam gal metai buvo biggrin.gif ir po pusantru metu sulaukiau lotuliukas.gif ale vistiek freebis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 05 rugsėjo 2013 - 13:38
QUOTE(tiutiute @ 2013 09 05, 15:15)
gavau laiska, kad galiu atsiimti pirmojo sauksto rinkini. nors registravau milupos puslapyje tam rinkinukui vaiki kai jam gal metai buvo biggrin.gif  ir po pusantru metu sulaukiau  lotuliukas.gif ale vistiek freebis  lotuliukas.gif

Aš irgi esu gavusi tą laišką, bet prizo atsiėmimas kitame mieste, o aš į jį niekaip neturėjau galimybės nuvažiuoti. Dabar važiuosiu ten, bet nežinau, ar eiti pasiimti ar ne, nes nuo laiško gavimo praėjo kokie trys mėnesiai... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 05 rugsėjo 2013 - 16:12
QUOTE(odriana @ 2013 09 05, 17:11)
Aš irgi esu gavusi tą laišką, bet prizo atsiėmimas kitame mieste, o aš į jį niekaip neturėjau galimybės nuvažiuoti. Dabar važiuosiu ten, bet nežinau, ar eiti pasiimti ar ne, nes nuo laiško gavimo praėjo kokie trys mėnesiai...  unsure.gif

manau jiems nera skirtumo. o jei pakeliui vaziuojat tai koks skirtumas duos ar ne. nesakykit kada laiskas buvo asiustas ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 09 05, 16:11)
Aš irgi esu gavusi tą laišką, bet prizo atsiėmimas kitame mieste, o aš į jį niekaip neturėjau galimybės nuvažiuoti. Dabar važiuosiu ten, bet nežinau, ar eiti pasiimti ar ne, nes nuo laiško gavimo praėjo kokie trys mėnesiai...  unsure.gif

o aŠ jiems parašiau gražų laiškelį, kad mums toli važiuoti ir paprašiau,kad atsiųstų pašty ir atsiuntė į namus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Susana* @ 2013 09 05, 19:47)
o aŠ jiems parašiau gražų laiškelį, kad mums toli važiuoti ir paprašiau,kad atsiųstų pašty ir atsiuntė į namus wink.gif

Ech, gaila, aš jau ištryniau tą el.laišką... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Susana* @ 2013 09 05, 19:47)

O gal Jūs dar turite jų el.paštą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2013 09 06, 16:29)
O gal Jūs dar turite jų el.paštą?  ax.gif

aš rašiau į info@milupa.lt 4u.gif
Atsakyti