Įkraunama...
Įkraunama...

2011 Birželio mėnesio namučiai

Apklausa: Ar eisite/patekote nuo rugsėjo į darželį? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(kriskol @ 2013 09 29, 17:55)
Pati išsidavei ?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sveikinimai nuoširdūs  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

neissidaviau tongue.gif maciau pora niku apacioj anoj temoj tongue.gif tad uzmatyta buvo jau iki man parasant 4u.gif

dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Smiltele82 @ 2013 09 29, 18:16)
Sveikinu oficialiai  4u.gif
Daugiau ne vienos nezinau, ne nestukiu temuteje buvau uzmaciusi smile.gif

dekui 4u.gif taip ir patikejau tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 09 29, 15:54)
bigsmile.gif nu nu idomu bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif beje ne vienas nikas turejo uzkliut lotuliukas.gif

vau sveikinimai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikinimai su nauju būsimu leliuku smile.gif džiugu tokios naujienos smile.gif
Papildyta:
O mum su daržu nekaip sekas, teisingiau pana noriai eina, bet va paėjo savaitę- 2 sav. namie sirgdama, paėjo vėl savaitę, ketvirtadienį snargliuojančią parsivedžiau, penktadienį net neleidau, o nuo šeštadienio su tempa iki 38. vėl laukia savaitė ar 2 namie sad.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2013 09 30, 13:33)
Papildyta:
O mum su daržu nekaip sekas, teisingiau pana noriai eina, bet va paėjo savaitę- 2 sav. namie sirgdama, paėjo vėl savaitę, ketvirtadienį snargliuojančią parsivedžiau, penktadienį net neleidau, o nuo šeštadienio su tempa iki 38. vėl laukia savaitė ar 2 namie sad.gif

Džiaukis (jei galima taip pasakyti dėl ligos), kad augini mažą sesutę ir nereikia į darbą. Įsivaizduok, kad reikia į darbą, palikti nėra kam, auklei tūkstančių irgi nėra už ką mokėti, o darbdavys netoleruoja biuletenių smile.gif
Atsakyti
Sveiki, jau kaip seniai cia nesilankiau blush2.gif
Didziausi sveikinimai naujiem leliukams ir nestukems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mes lankom darzeli, abi mano mergaites eina i darzeli tai galvoju kuo man uzsiimti biggrin.gif dar kol kas ilsiuos bet nenoriu tiesiog sedeti namie.
Paneles kaip jusu vaikiukams puoduko reikalai sekas?
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2013 09 30, 08:00)
Sveikos 4u.gif
vau sveikinimai  bigsmile.gif

mirksiukas.gif

QUOTE(KristeP. @ 2013 09 30, 12:33)
Papildyta:

mirksiukas.gif
ir mes sergam daznai..

QUOTE(griode @ 2013 09 30, 15:02)
Sveiki, jau kaip seniai cia nesilankiau blush2.gif
Didziausi sveikinimai naujiem leliukams ir nestukems 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Mes lankom darzeli, abi mano mergaites eina i darzeli tai galvoju kuo man uzsiimti biggrin.gif  dar kol kas ilsiuos bet nenoriu tiesiog sedeti namie.

4u.gif

isejo i darzeli ir baiges pampiai ax.gif dabar tik miegui dedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(griode @ 2013 09 30, 16:02)

mes per pora sav atpratom bigsmile.gif skatinau su saldainiu blush2.gif labai greit atprato su tokiu metodu cool.gif
Atsakyti
Mano poniai nepadejo jokie irodinejimai ir prasymai. Ji turi noreti pati. Kada nori padaro i puoda, kada nenori nedaro biggrin.gif
Dar darzas teigiama itaka padare manau.
Atsakyti
Džiule, sveikinimai 4u.gif

QUOTE(griode @ 2013 09 30, 16:02)
Mes lankom darzeli, abi mano mergaites eina i darzeli tai galvoju kuo man uzsiimti biggrin.gif  dar kol kas ilsiuos bet nenoriu tiesiog sedeti namie.
--

kai abi??? bigsmile.gif oho.
--
puodo reikalai kažkaip niekaip...darže sėda su visais.namie ne.nors kartą padarė didelį biggrin.gif bet aš nepergyvenu.viskas bus ok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2013 09 30, 21:00)
--
puodo reikalai kažkaip niekaip...darže sėda su visais.namie ne.nors kartą padarė didelį biggrin.gif bet aš nepergyvenu.viskas bus ok biggrin.gif

4u.gif

mano pirmas ir isejo rudeni pamenu metuku 3men ax.gif
uzispyrus kokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2013 09 30, 22:00)
--

Abi mazajai dar labiau patinka nei didziajai biggrin.gif
Pas mus tai su puodu nekaip ir nezinau ka daryti jei paleidziu be pamperso tai visa diena gali iskenteti nieko nedarius kencia nesa man pampersa ir praso uzdeti. ant puodo ir pusvalandi issedeti gali bet nieko nedaro kai jau uzsimano rekt pradeda ir kencia, jau ir ant tuoleto bandem nieko. tikiuosi kad darzelis duos gera itaka.
Sirgom 2 sav net ligoninej gulejom tai atitrukom nuo visu darzelio ir puodo reikalu.
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2013 09 30, 13:33)

Mes ir dvi savaites atsirgom. Nu bet pikta del to, kad susirgom ne del darzelio kaltes, o patys sugebejom vaika persaldyti savaitgali doh.gif doh.gif doh.gif Siandien jau isleidau, ziuresim kaip bus ax.gif Tiesa, ar niekas negirdo vaikams Ribomunyl'o? Gundausi, teisingiau nuo sios savaites pradesim, ziuresim ar pasiteisins ziemos laikotarpiu g.gif
Atsakyti