Įkraunama...
Įkraunama...

2011 Birželio mėnesio namučiai

Apklausa: Ar eisite/patekote nuo rugsėjo į darželį? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikos 4u.gif maniškė eina į skudurinukų grupę biggrin.gif įdomu, kaip pagal ją aprengt reiktų lotuliukas.gif

nors vaikštom dar tik nuo 11 dienos, bet mažei šiandien ryškus progresas, labai noriai ėjo į daržą thumbup.gif nes prieš tai užsispyrus buvo biggrin.gif labai greit pampersų atsisakėm, poros sav reikalas, kaip šovė kažkas į galvą ir viskas thumbup.gif
daržiuke irgi atsarginių drabužių nepanaudojam thumbup.gif žodžiu suaugo pana staigiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozkele @ 2013 09 21, 17:44)
musu darzo grupe Meskiukai:)))) neisivaozduoju tokiu kostimu:))) man reikia kad butu paprasta parduotuvej nuperkama:))))

Pernai pirkau čia SM Mikės Pūkuotuko kostiumą- paprastas geltonas kombinezoniukas su kapišonu- ausim. Atsiuntė paskutinę dieną prieš šventę- biskutį strioko apturėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Gabija Kulverstukų grupėj biggrin.gif susukt į kulverstį visus reiks ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2013 09 24, 14:32)
Gabija Kulverstukų grupėj biggrin.gif  susukt į kulverstį visus reiks ? biggrin.gif

g.gif a tai tu nzn kaip kulvrstukas atrodo?as pamenu is filmuku ax.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 24 rugsėjo 2013 - 15:04
Gerai mamytėms, kurios moka siūti ir t.t., bėdų nebus. Man žygdarbis sagą įsiūti biggrin.gif
Atsakyti
nieko as nesiusiu... kas nors pasius as susimokesiu:DD
Boze kas per problema...
man va problema kad sodra bileteni moka tik 2 sav, paksui gali but bet nebemoka... kad vaikas serga antra savaite problema, o kostiumas tai simtas metu man...lyg jam paciam labai rupetu irgi tas kostiumas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš irgi nesuku galvos dėl kostiumų, visada randu išnuomoti ir gan gražių būna bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2013 09 21, 17:53)
Gal per anksti, bet as noriu is anksto pasiruosti kaledoms. Ir butent kaledoms darzelyje. Kokios dazniausiai temos buna tokiems mazgiams, t.y. kokiu kostiumu gali prireikti. Gal kas zino  ax.gif
biggrin.gif nu bet turbut ryskiai neturi ka veikt, kad jau dbr kaledu kostiumu rupintis pradedi doh.gif gi buna tu kostiumu isnuomot visokiausiu, jei jau visai rankos neklauso, as dazniausiai pati darau, kai jau lb tingiu ar nespesiu matau- nuomoju..
Atsakyti
QUOTE(shi @ 2013 09 28, 21:59)
biggrin.gif nu bet turbut ryskiai neturi ka veikt, kad jau dbr kaledu kostiumu rupintis pradedi  doh.gif gi buna tu kostiumu isnuomot visokiausiu, jei jau visai rankos neklauso, as dazniausiai pati darau, kai jau lb tingiu ar nespesiu matau- nuomoju..

Na panasiai, bimbineju dabar biggrin.gif
Na o dabar uznesiu biski naujienu 4u.gif Iskart sakau nieko neseku, tiesiog vienoje temoje uzkliuvo pazistamas nikas ir taip pamaciau, kad turim nauja nestuke.gif Daugiau ne pshhhhh is manes sia tema neisgausite smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif nu nu idomu bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif beje ne vienas nikas turejo uzkliut lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 29 rugsėjo 2013 - 14:56
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 09 29, 14:54)
bigsmile.gif nu nu idomu bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif beje ne vienas nikas turejo uzkliut lotuliukas.gif

Pati išsidavei ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sveikinimai nuoširdūs 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 09 29, 15:54)
bigsmile.gif nu nu idomu bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif beje ne vienas nikas turejo uzkliut lotuliukas.gif

Sveikinu oficialiai 4u.gif
Daugiau ne vienos nezinau, ne nestukiu temuteje buvau uzmaciusi smile.gif
Atsakyti