Įkraunama...
Įkraunama...

2011 Birželio mėnesio namučiai

Apklausa: Ar eisite/patekote nuo rugsėjo į darželį? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Musicka @ 2014 07 03, 10:05)
Sveikos 2011 birželinukės mamytės, 1000 metų čia nebuvau. Kai dirbi tai laiko nebelieka. nežinau ar prisiministe mane, bet visa neštumą ir gimdymą buvau su jumis, pagymdžiau berniuką 2011 06 13. Dabar tik apleidau visus forumus. Jus šaunolės, taip iki šiol palaikote ryšį. Man reikia jūsų pagalbos, gal jus greičiau prisiminsite mamytę, kurį irgi su mumis buvo, pagimdė antra berniuką (berods vardai buvo Edas ir Evanas - kažkaip įstrigo jos vaikų vardai), tik vat jos Niko neatsimenu. Ji dar berods Norvegijoje tuo metu buvo. Aš norėčiau ją susirasti, ji berods fotografe miegėja-profesionalė. Noriu paklausti ar užsiima šiuo amatu dar. Aš laukiuos antro leliuko ir noriu pasidaryti neščios fotosesiją, o kainos aplinkui žiaurios, kažkodėl ją prisiminiau. Ar jį čia būna ?

Labutis,
man rodos Nefertitė buvo ar kažkas panašaus.... jeigu neklystu... dar Kristes vyras fotografuoja.
Kiek laiko laukiesi? Sveikinimai smile.gif
Aš irgi laukiuosi antro vaikelio, kuri turi gimti rugpjūčio mėn. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2014 07 03, 10:40)
Labutis,
man rodos Nefertitė buvo ar kažkas panašaus.... jeigu neklystu... dar Kristes vyras fotografuoja.
Kiek laiko laukiesi? Sveikinimai smile.gif
Aš irgi laukiuosi antro vaikelio, kuri turi gimti rugpjūčio mėn. smile.gif

Ačiū labai, ir tave sveikinu. Man dbaar 22 savaitės, gimdysiu 2014 11 mėn. O ši mamytė tikrai nefe, kažkaip visai man užkrito, matyt neštumas veikia smile.gif))) Reikės ir kristes pasiteirauti del foto. O ka laukiat, gal jau žinote ?
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2014 07 03, 10:57)
Ačiū labai, ir tave sveikinu. Man dbaar 22 savaitės, gimdysiu 2014 11 mėn. O ši mamytė tikrai nefe, kažkaip visai man užkrito, matyt neštumas veikia smile.gif))) Reikės ir kristes pasiteirauti del foto. O ka laukiat, gal jau žinote ?

ačiū smile.gif aš ką tik iš santrariškių iš išsamaus echo. Dar kartą patvirtino, kad laukiam berniuko smile.gif
O tu gal irgi žinai, ką turėsi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2014 07 03, 14:31)
ačiū smile.gif aš ką tik iš santrariškių iš išsamaus echo. Dar kartą patvirtino, kad laukiam berniuko smile.gif

Na smagu, geros žinios.
Aš irgi laukiuos antro berniuko, bus brolis smile.gif Aš su Santarais tokios neigiamos patirties apturėjau. Buvau pas ginetike ir dariausi aminocentezė (na taip pati pasirinkau) ir prieš tai dar kai žiūrėjo raukšle tai sakė, kad berniuką mato ir prieš amino irgi sakė berods berniukas, o kai paskambinau jau aminocentezės atsakymų - pasakė viskas ok ir mergaitė. Tai aš net perklausiau genetikės, sakau jus suklydote turbūt, nes turi būti bernas, o ji man garantavo, ne, tikrai mergaitę. Kažkaip netikėjau, bet aišku apsidžiaugiau, nes kaip ir norėjau kasų. Ir kai aš nuvariau pas savo genekologe i echo 20 sav. ir paklausiau ką mato - sako berniuką. doh.gif Susinervinau ir pradėjai tiesos ieškoti. Finale pasirodo mano genetike supainiojo tyrimus schmoll.gif Man telefonu pasakė ne mano atsakymą. Tai vyras paskui sanarose išreikalavo iš jų ooficialaus tyrimo išrašo, kuriame parašyta XY - berniukas. Buvau įsiutusi ir pasipiktinusi, kaip taip galima, toks aplaidumas. Tai gerai, kad tik lyti sumaiše, o ne tai kad vaikas sveikas ar ne. Dabar toks man nepasitikėjimais visais gydytojais.... Na tikiuosi praeis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2014 07 03, 16:42)
Na smagu, geros žinios.
Aš irgi laukiuos antro berniuko, bus brolis smile.gif Aš su Santarais tokios neigiamos patirties apturėjau.

Mūsų dukrytė brolio labai laukia smile.gif vis pakalbina pilvelį, prideda ausytę ir klausosi, o kokia laiminga būna, kai brolis įspiria smile.gif
Man su santariškėmis patirtis gera. Labai malonios gydytojos.
Pas kokią genetikę buvai gal pameni? Aš pas Eglę Butkevičienę, man ji patiko smile.gif
Šiandien buvau pas Matulionytę, tai irgi pasirodė šauni gydytoja, miela smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2014 07 03, 09:05)
Sveikos 2011 birželinukės mamytės, 1000 metų čia nebuvau. Kai dirbi tai laiko nebelieka. nežinau ar prisiministe mane, bet visa neštumą ir gimdymą buvau su jumis, pagymdžiau berniuką 2011 06 13. Dabar tik apleidau visus forumus. Jus šaunolės, taip iki šiol palaikote ryšį. Man reikia jūsų pagalbos, gal jus greičiau prisiminsite mamytę, kurį irgi su mumis buvo, pagimdė antra berniuką (berods vardai buvo Edas ir Evanas - kažkaip įstrigo jos vaikų vardai), tik vat jos Niko neatsimenu. Ji dar berods Norvegijoje tuo metu buvo. Aš norėčiau ją susirasti, ji berods fotografe miegėja-profesionalė. Noriu paklausti ar užsiima šiuo amatu dar. Aš laukiuos antro leliuko ir noriu pasidaryti neščios fotosesiją, o kainos aplinkui žiaurios, kažkodėl ją prisiminiau. Ar jį čia būna ?

sveikinimai 4u.gif Ji fb yra 4u.gif šiuo metu LT gyvena pasidomėk mirksiukas.gif jos nuotraukos tikrai thumbup.gif
Atsakyti
oho, kiek nestuke.gif pas mus naujų yra? bigsmile.gif sveikinimai visoms thumbup.gif

pas mus viskas tvarkoj thumbup.gif daržas liuks,. wc reikalai liuks, valgymas liuks biggrin.gif tik dabar sugalvojo sirgt doh.gif tempa, kosulys, snarglys, gerklė raudona ir pan... bet šiaip su tuo reikalu bėdų tikrai daug nėra, ne taip kaip su Ignu buvo doh.gif

o dabar laukiam atostogų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2014 07 03, 13:01)

thumbup.gif dar kart sveikinu mirksiukas.gif

QUOTE(Musicka @ 2014 07 03, 15:42)
Na smagu, geros žinios.
Aš irgi laukiuos antro berniuko, bus brolis smile.gif Aš su Santarais tokios neigiamos patirties apturėjau. Buvau pas ginetike ir dariausi aminocentezė (na taip pati pasirinkau) ir prieš tai dar kai žiūrėjo raukšle tai sakė, kad berniuką mato ir prieš amino irgi sakė berods berniukas, o kai paskambinau jau aminocentezės atsakymų - pasakė viskas ok ir mergaitė. Tai aš net perklausiau genetikės, sakau jus suklydote turbūt, nes turi būti bernas, o ji man garantavo, ne, tikrai mergaitę. Kažkaip netikėjau, bet aišku apsidžiaugiau, nes kaip ir norėjau kasų. Ir kai aš nuvariau pas savo genekologe i echo 20 sav. ir paklausiau ką mato - sako berniuką.  doh.gif  Susinervinau ir pradėjai tiesos ieškoti. Finale pasirodo mano genetike supainiojo tyrimus  schmoll.gif  Man telefonu pasakė ne mano atsakymą. Tai vyras paskui sanarose išreikalavo iš jų ooficialaus tyrimo išrašo, kuriame parašyta XY - berniukas. Buvau įsiutusi ir pasipiktinusi, kaip taip galima, toks aplaidumas. Tai gerai, kad tik lyti sumaiše, o ne tai kad vaikas sveikas ar ne. Dabar toks man nepasitikėjimais visais gydytojais.... Na tikiuosi praeis smile.gif

blink.gif nieko sau....be zodziu....
beje sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 07 06, 16:42)

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2014 07 03, 17:27)
Mūsų dukrytė brolio labai laukia smile.gif vis pakalbina pilvelį, prideda ausytę ir klausosi, o kokia laiminga būna, kai brolis įspiria smile.gif
Man su santariškėmis patirtis gera. Labai malonios gydytojos.
Pas kokią genetikę buvai gal pameni? Aš pas Eglę Butkevičienę, man ji patiko smile.gif
Šiandien buvau pas Matulionytę, tai irgi pasirodė šauni gydytoja, miela smile.gif

Buvau būten pas Eglę Butkevičienę. Šiaip man ji irgi patiko iki kol nesupainiojo rezultatus. Dabar tiesiog nepasitikiu ją ir tiek. Tai dar varysiu 28 savaitei bet jau pas Krasovskaja.
Papildyta:
QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 07 06, 17:12)
blink.gif nieko sau....be zodziu....
beje sveikinimai 4u.gif

ačiū smile.gif
Papildyta:
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 07 04, 18:58)
sveikinimai  4u.gif  Ji fb yra  4u.gif  šiuo metu LT gyvena pasidomėk  mirksiukas.gif  jos nuotraukos tikrai  thumbup.gif

Suradau ją, beje Fixai d.ačiū. Parašiau laišką, bet kol kas nieko, gal atostogauja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2014 07 07, 11:11)
Buvau būten pas Eglę Butkevičienę. Šiaip man ji irgi patiko iki kol nesupainiojo rezultatus. Dabar tiesiog nepasitikiu ją ir tiek. Tai dar varysiu 28 savaitei bet jau pas Krasovskaja.

na va, ta pati gydytoja, o skirtingos patirtys.
Liūdna, kai taip...

Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2014 07 07, 10:11)

tai ar ji ar labaratorija? g.gif seip ir as su 2 nestuke.gif pas ja buvau tikrai superine gyd thumbup.gif
Atsakyti