Įkraunama...
Įkraunama...

2011 Birželio mėnesio namučiai

Apklausa: Ar eisite/patekote nuo rugsėjo į darželį? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(ledo sirdis @ 2014 05 20, 11:17)
Vakar vakare jau maniau, kad cia vejaraupiai, nu ne. Pavadinimo neisiminiau, bet cia gali trukti keleta dienu, tiesiog toks virusiukas. Anksciau, gydytoja sake, ju dazni atvejai pasitaikydavo. Dabar jau prie retesniu. Jeigu nedauges, tai tik keleta dienu namuose pasibuti ir i darza neleisti.

laba
gal turit to berimo foto? mano Luko nugaryte ir gerokai isberta ir nesuprantu nuo ko....
Papildyta:
QUOTE(Laimuske @ 2014 05 28, 10:40)
laba
gal turit to berimo foto? mano Luko nugaryte ir gerokai isberta ir nesuprantu nuo ko....

tiesa, cia teisingai supratau, yra ir fb birzelinukai?
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2014 05 28, 10:42)
laba
Papildyta:

tiesa, cia teisingai supratau, yra ir fb birzelinukai?

gal kas nuoroda imestu kur fb musu birzelinukai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2014 05 28, 10:42)
laba

Zinok, taip ir nenufotografavau ax.gif O pas jus prakaitine negali buti? Pas mus pilvas ir nugara buvo svarus, o va rankos, kojos nusetos spuogeliais, kurie po keliu dienu apsitrauke sasiukais ir jau spejo nukristi smile.gif Pasirodo, tai kazkoks virusas kuris sukelia ir herpi (cia tas pats). Kalbejausi su draugem, tai keliu vaikams yra buves toks pats berimas.
Atsakyti
Laba smile.gif

Ddziuljeta, sveikinimai sulaukus kudikelio wub.gif

Idomu, kaip Griodei sekasi - seniai nebuvo prisijungusi, lyg irgi sake, kad nestuke.gif

o maniskiui vejaraupiai, siandien jau ketvirta diena po pirmuju spuogu isdygimo... gal jau nebedauges ju, nes nemazai pridygo - ypac ant nugarytes, pilvuko, uzpakaliuko doh.gif
nusipirkom tu poxclin putu, tai lyg ir veiksmingos, taip nesikaso. tik galvytes netepem, tai ten labai niezti...

ar dar yra vaikuciu, bijanciu daryti dideli reikala ant puodo/tuoleto?
su sysiuku maniskiui bedu nera, na bet rimto reikalo bijo daryti ant puodo, nezinau, kaip ta pakeisti g.gif
na gal kaip nors.

geros dienos visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 06 06, 15:06)
Laba smile.gif

su sysiuku maniskiui bedu nera, na bet rimto reikalo bijo daryti ant puodo, nezinau, kaip ta pakeisti  g.gif
na gal kaip nors.

geros dienos visiems  4u.gif

Maniske didelio nedaro i puoda. Tam reikalui pati visada uzsideda pampi. Nekvarsinu galvos del to. Sysiu puikiausiai daro., tai ir ta padarys kada nors.
Atsakyti

su sysiuku maniskiui bedu nera, na bet rimto reikalo bijo daryti ant puodo, nezinau, kaip ta pakeisti g.gif
na gal kaip nors.

geros dienos visiems 4u.gif
[/quote]

na Lukas tai pirma priprato rimta reikala daryt ant puodo o tada jau sysiu. dabar jau mokom sysiot atsistojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 06 06, 14:06)
Laba smile.gif

Ddziuljeta, sveikinimai sulaukus kudikelio  wub.gif

Idomu, kaip Griodei sekasi - seniai nebuvo prisijungusi, lyg irgi sake, kad nestuke.gif

dekui 4u.gif
griode turetu but jau pagimdzius irgi blush2.gif
atire ir susilauke leliuko geguzes gale blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 06 12, 12:02)

Jungiames prie sveikinimu Dziuljetai 4u.gif Grazia diena vyrukas gimti pasirinko wub.gif Mano mazoji gime per tecio gimtadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ledo sirdis @ 2014 06 13, 13:24)
Jungiames prie sveikinimu Dziuljetai 4u.gif Grazia diena vyrukas gimti pasirinko  wub.gif Mano mazoji gime per tecio gimtadieni smile.gif

dekui 4u.gif
pats nepasirinko, eilini kart gyd nuosprendis buvo metas i gimdykla biggrin.gif
Atsakyti
Uzsukau pasveikint visu birzelinuku smile.gif juk musu menuo wub.gif
Temutes vienos ziuriu jau visiems metams uztenka hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidosius @ 2014 06 21, 21:28)
Uzsukau pasveikint visu birzelinuku  smile.gif  juk musu menuo  wub.gif
Temutes vienos ziuriu jau visiems metams uztenka hihihi.gif

ir dar uzteks porai metu i prieki smile.gif
Atsakyti
Sveikos 2011 birželinukės mamytės, 1000 metų čia nebuvau. Kai dirbi tai laiko nebelieka. nežinau ar prisiministe mane, bet visa neštumą ir gimdymą buvau su jumis, pagymdžiau berniuką 2011 06 13. Dabar tik apleidau visus forumus. Jus šaunolės, taip iki šiol palaikote ryšį. Man reikia jūsų pagalbos, gal jus greičiau prisiminsite mamytę, kurį irgi su mumis buvo, pagimdė antra berniuką (berods vardai buvo Edas ir Evanas - kažkaip įstrigo jos vaikų vardai), tik vat jos Niko neatsimenu. Ji dar berods Norvegijoje tuo metu buvo. Aš norėčiau ją susirasti, ji berods fotografe miegėja-profesionalė. Noriu paklausti ar užsiima šiuo amatu dar. Aš laukiuos antro leliuko ir noriu pasidaryti neščios fotosesiją, o kainos aplinkui žiaurios, kažkodėl ją prisiminiau. Ar jį čia būna ?
Atsakyti