Įkraunama...
Įkraunama...

2011 Birželio mėnesio namučiai

Apklausa: Ar eisite/patekote nuo rugsėjo į darželį? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Rudaake2 @ 2014 05 08, 09:20)
taip, galima įsidarbinti antrais vaiko priežiūros metais. Parašai prašymą pirmajame darbe eiti vaiko priežiūros atostogų iki 3 metų ir jie privalo išsaugoti tau darbo vietą.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif visom nėštukėm po 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(ledo sirdis @ 2014 05 08, 07:52)
Panos, sakykit, ar galima vaiko prieziuros ir auginimo atostogu metu isidarbinti kitoje darbovieteje, o darbo vieta pirmajame darbe issaugoti kolei vaikui sueis treji metai?

galima, aš vienu metu vienam darbe buvau VPA, o dirbau dar dviejuose biggrin.gif
Dabar likau vienam VPA, kitam dirbu, tačiau, va sueina Emilkai 3 metai ir išeisiu iš to kur VPA ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
Nezinau ar mane kas pamena, buvau birzelinukuose kadaise. Ziuriu tema gyva, gal priimsit pabendraut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 05 10, 09:30)
Sveikos 4u.gif  visom nėštukėm po  4u.gif  4u.gif  4u.gif
galima, aš vienu metu vienam darbe buvau VPA, o dirbau dar dviejuose  biggrin.gif
Dabar likau vienam VPA, kitam dirbu, tačiau, va sueina Emilkai 3 metai ir išeisiu iš to kur VPA  ax.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Laimuske @ 2014 05 10, 14:59)
Nezinau ar mane kas pamena, buvau birzelinukuose kadaise. Ziuriu tema gyva, gal priimsit pabendraut smile.gif

Prisimenam prisimenam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuske @ 2014 05 10, 14:59)

Prisimenu smile.gif
Su antru irgi nesnaudei bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2014 05 12, 13:03)
Prisimenu smile.gif
Su antru irgi nesnaudei  bigsmile.gif  thumbup.gif

Na taip smile.gif
Mazajam jau 7men eina. Smagiau bus vaikam panasaus amziaus. Jau dabar daug bendros veiklos randa smile.gif
Atsakyti
Klausimelis. Gal kam teko susidurti su tokiu atveju: mano dickei per pora dienu ant ranku prikilo gyva kruva spuogiuku, ar tai gali buti karputes? Per pora dienu tiek daug? Siandien aisku registruosiuosi pas gydytoja ir prasysiuosi siuntimo i Kauna pas odos gydytoja, nes cia esanti vietine jauciu mus gali nugydyti. Ant slaunu pilna smulkiu spuogiuku, man ji pasakoja, kad isaugs, jau virs metu kai teplioju drekinamuoju kremu, o ju ziurau tik daugeti ima ir leidziasi kojomis zemyn blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš priverstinėse atostogose, tai ir į SM dažniau įlendu biggrin.gif

QUOTE(ledo sirdis @ 2014 05 19, 07:22)
Klausimelis. Gal kam teko susidurti su tokiu atveju: mano dickei per pora dienu ant ranku prikilo gyva kruva spuogiuku, ar tai gali buti karputes? Per pora dienu tiek daug? Siandien aisku registruosiuosi pas gydytoja ir prasysiuosi siuntimo i Kauna pas odos gydytoja, nes cia esanti vietine jauciu mus gali nugydyti. Ant slaunu pilna smulkiu spuogiuku, man ji pasakoja, kad isaugs, jau virs metu kai teplioju drekinamuoju kremu, o ju ziurau tik daugeti ima ir leidziasi kojomis zemyn  blink.gif

manau gal pasirodykit kuo skubiau odos gydytojui, aš kai buvau maža, mane buvo klasiokė užkrėtus karpom, tai kiek pamenu jos ant delnų ir padų buvo, ant kojų ar kitur tai nepamenu, bet gal g.gif įdomu kaip tie spuogeliai atrodo g.gif vienu žodžiu sveikatėlės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ledo sirdis @ 2014 05 19, 08:22)
Klausimelis. Gal kam teko susidurti su tokiu atveju: mano dickei per pora dienu ant ranku prikilo gyva kruva spuogiuku, ar tai gali buti karputes? Per pora dienu tiek daug? Siandien aisku registruosiuosi pas gydytoja ir prasysiuosi siuntimo i Kauna pas odos gydytoja, nes cia esanti vietine jauciu mus gali nugydyti. Ant slaunu pilna smulkiu spuogiuku, man ji pasakoja, kad isaugs, jau virs metu kai teplioju drekinamuoju kremu, o ju ziurau tik daugeti ima ir leidziasi kojomis zemyn  blink.gif

O ten karpos ar spuogai ? Pas Gabija buvo ale tokie nei spuogai nei karpos keli išlindę pernai, tai ten moliuskai kažkokie. Praėjo savaime po kelių mėnesiu.
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 05 19, 09:41)
manau gal pasirodykit kuo skubiau odos gydytojui, aš kai buvau maža, mane buvo klasiokė užkrėtus karpom, tai kiek pamenu jos ant delnų ir padų buvo, ant kojų ar kitur tai nepamenu, bet gal  g.gif įdomu kaip tie spuogeliai atrodo  g.gif  vienu žodžiu sveikatėlės smile.gif

QUOTE(KristeP. @ 2014 05 19, 13:15)
O ten karpos ar spuogai ? Pas Gabija buvo ale tokie nei spuogai nei karpos keli išlindę pernai, tai ten moliuskai kažkokie. Praėjo savaime po kelių mėnesiu.

Tai vat, karpos gi buna tokios kietokos, o sios dar minkstos g.gif Pas mane ant pedos viena karpute yra, bet pedikiuriste sake, kad ji dar "sviezia" tai reiktu susitvarkyti ... as delsiu blush2.gif
Ir man taip idomiai, kad ant pirstu tai taip yra ir ten, bet ant paciu delnu g.gif O reiks dar ir ****** iki galo apziureti.
Pabandysiu vakare nufotografuoti ir imesiu i FB
Atsakyti
QUOTE(ledo sirdis @ 2014 05 19, 14:10)
Tai vat, karpos gi buna tokios kietokos, o sios dar minkstos  g.gif Pas mane ant pedos viena karpute yra, bet pedikiuriste sake, kad ji dar "sviezia" tai reiktu susitvarkyti ... as delsiu  blush2.gif
Ir man taip idomiai, kad ant pirstu tai taip yra ir ten, bet ant paciu delnu  g.gif O reiks dar ir ****** iki galo apziureti.
Pabandysiu vakare nufotografuoti ir imesiu i FB

na FB nematysiu, bet kodėl šiandien nėjai pas gydytoją? gal rimtai čia moliuskai g.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 05 19, 15:22)
na FB nematysiu, bet kodėl šiandien nėjai pas gydytoją? gal rimtai čia moliuskai  g.gif

Vakar vakare jau maniau, kad cia vejaraupiai, nu ne. Pavadinimo neisiminiau, bet cia gali trukti keleta dienu, tiesiog toks virusiukas. Anksciau, gydytoja sake, ju dazni atvejai pasitaikydavo. Dabar jau prie retesniu. Jeigu nedauges, tai tik keleta dienu namuose pasibuti ir i darza neleisti.
Atsakyti