Įkraunama...
Įkraunama...

2011 Birželio mėnesio namučiai

Apklausa: Ar eisite/patekote nuo rugsėjo į darželį? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Laba diena 4u.gif pagalvojau netyčia, reikia apžiūrėt birželinukų namus, pasirodo veiksmas vyksta bigsmile.gif

Maniškės darželio statistika irgi manęs netenkina unsure.gif pusė per pusę matyt lankomumas. Nu bet nurašau pirmiems metams.
Per Velykas su rotu ligoninėj pagulėjom. Šiand išėjo jau į darželį (nes kol brolis namie rotavosi po sesės, palaikiau namie)...Bet vilties, kad ilgiau nei savaitę eis, mažai doh.gif

QUOTE(KristeP. @ 2014 04 13, 13:07)
Mums primygtinai siulo tą prevenar 13 skiepą abiem šeimos gydytoja. Per abi išeitų virš 700, nes Aurėjai du skiepai priklausytų.

turim tą skiepą. Tai sunku pasakyt ar nauda yra. Kad komplikacijomis baigtųsi sloga, tai gal ir nebūna beveik, bet toks durnas dalykas gaunasi, nes išlenda bent slogytė, jau kaip ir nebevedu į darželį, ar temperatūra kelios dalys, savaitėm prasėdi namie su tokiais paviršiniais sirgimais.... o kad ligonis didelis irgi nepavadinsi biggrin.gif nu bet gal ir gerai, antibiotikų daug netenka gerti (kaip būdavo su broliu tonzilinių, kas biškį, tuoj angina+antibai doh.gif nors pas sesę irgi tonzilės įspūdingos, kaip gyd sakė, bet uždegimų išvengiam).

Rudaake, sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo September_Lady: 05 gegužės 2014 - 15:23
QUOTE(September_Lady @ 2014 05 05, 16:20)
Rudaake, sveikinimai  wub.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
Rudaake 4u.gif nestuke.gif sveikinimai, smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shi @ 2014 05 06, 15:21)
Rudaake   4u.gif  nestuke.gif  sveikinimai, smagu smile.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ir aš netyčia (ką netyčia, dekretas, nėr ką veikt biggrin.gif ) užėjau į savo birželinuko temutę. ir mes lankom darželį, labai patinka mano vaikinukui. Žiemą buvo ligelių, bet nenurašau visko darželiui tikrai schmoll.gif
QUOTE(sumitukas @ 2014 05 05, 01:16)
kaip sesutė? laukia broliuko? faina manau, jau gana sąmingi birželinukai mūsų, galima viską paaiškinti, tas laukimas jau atsiranda  wub.gif

Taip, susikalbėti jau galima, bet.. Mes laukiam broliuko, o mažylis/dičkis Ratų gerbėjas, kur yra toks Bruolis. Tai ryškiai matau nesupranta tikrosios žodžio reikšmės. Nes kai kalbam apie broliuką, jam tai mašinytė. Kai sakom leliukas - viskas aišku.
ir dėl aiškinimo, kad pas mamytę pilvelyje leliukas gyvena - iš pradžių džiaugiaus, kad lyg supranta. Paskui, kai glostau savo pilvą, ir jis sau glosto, sako lelis ir pas jį gyvena. Na o dabar dar geriau išmastė - klausinėja gal pas mane pilve Motiejus, Paulius ir kt jo draugai gyvena unsure.gif Paprasta ta vaikiška logika rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(atire @ 2014 05 07, 08:02)

ir dėl aiškinimo, kad pas mamytę pilvelyje leliukas gyvena - iš pradžių džiaugiaus, kad lyg supranta. Paskui, kai glostau savo pilvą, ir jis sau glosto, sako lelis ir pas jį gyvena. Na o dabar dar geriau išmastė - klausinėja gal pas mane pilve Motiejus, Paulius ir kt jo draugai gyvena unsure.gif Paprasta ta vaikiška logika rolleyes.gif

Mano Gabija gan anksti suprato viską, glostydavo mano pilvą, bučiuodavo kai laukiausi, o kai gimė po kurio laiko pati vonioj kai prausiausi man rodė į pilva ir sakė : ten mažytė Aurėja gyveno. Pati suprato , niekas neaiškino po gimimo kur dingo ir kaip atsirado. Žinojo, kad pilvuke leliukas, o gimus pati išmastė viską.
Atsakyti
QUOTE(atire @ 2014 05 07, 08:02)
ir mes lankom darželį, labai patinka mano vaikinukui. Žiemą buvo ligelių, bet nenurašau visko darželiui tikrai schmoll.gif
mes irgi lankom darzeli, gan sekmingai ir dauguma ligu tikrai nurasau darzui, nes tokiu brudu kaip skarlatina ar mononukleoze mano vaikai butu netureje, jei ne jis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shi @ 2014 05 07, 19:39)
mes irgi lankom darzeli, gan sekmingai ir dauguma ligu tikrai nurasau darzui, nes tokiu brudu kaip skarlatina ar mononukleoze mano vaikai butu netureje, jei ne jis  schmoll.gif

Aš tai visas ligas daržui nurašau, maniškis apskritai nesirgtų jei ne daržas, gi uždarytas bokšte gyvena biggrin.gif

Sveikinimai naujoms nėštukėms 4u.gif Lengvo jums laukimo ir didelio atsiradimo džiaugsmo wub.gif
Atsakyti
Panos, sakykit, ar galima vaiko prieziuros ir auginimo atostogu metu isidarbinti kitoje darbovieteje, o darbo vieta pirmajame darbe issaugoti kolei vaikui sueis treji metai?
Atsakyti
QUOTE(ledo sirdis @ 2014 05 08, 08:52)
Panos, sakykit, ar galima vaiko prieziuros ir auginimo atostogu metu isidarbinti kitoje darbovieteje, o darbo vieta pirmajame darbe issaugoti kolei vaikui sueis treji metai?

taip, galima įsidarbinti antrais vaiko priežiūros metais. Parašai prašymą pirmajame darbe eiti vaiko priežiūros atostogų iki 3 metų ir jie privalo išsaugoti tau darbo vietą.
Atsakyti
QUOTE(shi @ 2014 05 07, 21:39)
mes irgi lankom darzeli, gan sekmingai ir dauguma ligu tikrai nurasau darzui, nes tokiu brudu kaip skarlatina ar mononukleoze mano vaikai butu netureje, jei ne jis  schmoll.gif

na jau ypatingai bjaurių dalykų teko prisigaudyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atire @ 2014 05 08, 09:48)
na jau ypatingai bjaurių dalykų teko prisigaudyt 4u.gif
nu taip, paprastesniu kokiu neemem mes devil.gif .. sunku neuzsikrest, kai nuo rugsejo vis sukasi ratu darze.. nebent visai neleist g.gif
Atsakyti