Įkraunama...
Įkraunama...

2011 Birželio mėnesio namučiai

Apklausa: Ar eisite/patekote nuo rugsėjo į darželį? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Ddziuljeta @ 2014 04 27, 16:26)
savo berniuka pirmaji tepliojau psilobalzamu gyd net nerekomendavo zelionkes..sake priezasti gydyt reikia o zelionke tik jau nusikasius,,o vaikas turi nesikasyt...nuo to ir gelbejo psilobalzamas ax.gif

Zelionke nenusikasus, zelionke labai patogu naudoti, kai stebima, ar atsiranda nauju berimu. Na ir dziovina spuogus gerai. Is principo - galima is viso nieko netepti, jei nesikasa vaikas ir gauna pakankamai oro voniu.
Atsakyti
sveikutės,

truputį atgijo temutė smile.gif
Jau greitai mūsų birželinukams ir 3 metukai smile.gif
Mano birželinukė lanko darželį, pradžioje sirgo, dabar jau tvirtesnė, laikosi.
Nuo erkinio encifalito taip ir neprisiruošėm šiemet paskiepyti... bet jaučiu reikėtų. Na kitiems metams turbūt jau tikrai paskiepysim....

sveikinimai nestuke.gif
Prisiduodu - mūsų šeimynėlė irgi pagausės, turėsim brolį greičiausiai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2014 04 28, 13:58)

Man visad smagu pasidziaugti tokiomis naujienomis biggrin.gif Sveikinam 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Rudaake2 @ 2014 04 28, 12:58)

kaip smagu bigsmile.gif sveikinimai bigsmile.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2014 04 28, 13:58)
sveikutės,

truputį atgijo temutė smile.gif
Jau greitai mūsų birželinukams ir 3 metukai  smile.gif
Mano birželinukė lanko darželį, pradžioje sirgo, dabar jau tvirtesnė, laikosi.
Nuo erkinio encifalito taip ir neprisiruošėm šiemet paskiepyti... bet jaučiu reikėtų. Na kitiems metams turbūt jau tikrai paskiepysim....

sveikinimai  nestuke.gif

kaip faina wub.gif su artėjančiu pagausėjimu!!!

kaip tavo nugaros reikalai? smile.gif
Atsakyti
ačiū merginos smile.gif

visas su Mamyčių diena!

O nugaros problema likusi.... Tik dabar nekiloju savo birželinukės, tai ir nugaros neskauda (tfu, tfu, tfu, kad neprisišnekėčiau)...
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2014 05 04, 23:11)
ačiū  merginos smile.gif

visas su Mamyčių diena!

O nugaros problema likusi.... Tik dabar nekiloju savo birželinukės, tai ir nugaros neskauda (tfu, tfu, tfu, kad neprisišnekėčiau)...

kaip sesutė? laukia broliuko? faina manau, jau gana sąmingi birželinukai mūsų, galima viską paaiškinti, tas laukimas jau atsiranda wub.gif

emiliux man pareiškė, akd nori brolio, o tėčiui, kad nori sesės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sumitukas @ 2014 05 05, 00:16)
kaip sesutė? laukia broliuko? faina manau, jau gana sąmingi birželinukai mūsų, galima viską paaiškinti, tas laukimas jau atsiranda  wub.gif

emiliux man pareiškė, akd nori brolio, o tėčiui, kad nori sesės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aha, laukia smile.gif paglosto pilvelį, uždeda rankytę ir sako: padaviau broliukui rankytę. Vakar davė atsikąsti sūrelio man ir sako: broliukui daviau.
Kaip tik viena moteris vakar jos paklausė, ar ji turi broliuką ar sesutę, o ji taip rimtai atsakė: turiu broliuką pilvelyje.
Kai pirmą kartą pasakiau, kad pas mamytę broliukas pilvelyje, tai ji paglostė savo pilvuką ir pasakė: o pas mane pilvelyje sesytė smile.gif
Na bet šiaip jau gana protingai sukalba tie mūsų birželinukai smile.gif

O jums teks pasistengti - reikia vaikui ir brolio, ir sesės smile.gif šaunuolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake2 @ 2014 05 05, 08:53)
aha, laukia smile.gif paglosto pilvelį, uždeda rankytę ir sako: padaviau broliukui rankytę. Vakar davė atsikąsti sūrelio man ir sako: broliukui daviau.
Kaip tik viena moteris vakar jos paklausė, ar ji turi broliuką ar sesutę, o ji taip rimtai atsakė: turiu broliuką pilvelyje.
Kai pirmą kartą pasakiau, kad pas mamytę broliukas pilvelyje, tai ji paglostė savo pilvuką ir pasakė: o pas mane pilvelyje sesytė smile.gif
Na bet šiaip jau gana protingai sukalba tie mūsų birželinukai smile.gif

O jums teks pasistengti - reikia vaikui ir brolio, ir sesės smile.gif šaunuolė smile.gif

pas mus buvo juokingas dalykas, kai emilė norėjo maitinti brolį, mama maitina, ir emilė nori lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
į darbą grįši, ar jau nebe? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sumitukas @ 2014 05 05, 09:37)
pas mus buvo juokingas dalykas, kai emilė norėjo maitinti brolį, mama maitina, ir emilė nori  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
į darbą grįši, ar jau nebe? smile.gif

jaunoji mamytė Emilytė smile.gif
dabar negrįšiu, tik po kokių 2-3 metų...
bet namuose dirbu pilnu tempu smile.gif

Atsakyti
Rudaake2 , sveikinimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2014 05 05, 12:13)
Rudaake2 , sveikinimai  thumbup.gif

ačiū smile.gif
Papildyta:
QUOTE(KristeP. @ 2014 05 05, 12:13)
Rudaake2 , sveikinimai  thumbup.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti