Įkraunama...
Įkraunama...

2011 Birželio mėnesio namučiai

Apklausa: Ar eisite/patekote nuo rugsėjo į darželį? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(sumitukas @ 2014 04 03, 16:27)
Anelės ar ožkos nesuprantu apie ką čia kalba dabar  biggrin.gif

abiejų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 04 03, 20:52)

doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sumitukas @ 2014 04 03, 19:53)

nu netyčia vardą panaudojau, ką bėda lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif kas mane mini? biggrin.gif
tai kad nieko ta sritis neypatinga: "kupi pradai vadinas" nperki atvezi perparduodi smile.gif))) tiesog visi veliau ateina.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozkele @ 2014 04 04, 18:44)
biggrin.gif kas mane mini? biggrin.gif
tai kad nieko ta sritis neypatinga: "kupi pradai vadinas" nperki atvezi perparduodi smile.gif))) tiesog visi veliau ateina.... biggrin.gif

kas kas biggrin.gif
Lietuva ir yra kupi pradai kraštas biggrin.gif
ožka, rašomės į maratoną?> gegužės 25d ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sumitukas @ 2014 04 04, 20:41)
kas kas  biggrin.gif
Lietuva ir yra kupi pradai kraštas biggrin.gif
ožka, rašomės į maratoną?> gegužės 25d  ax.gif

koks maratonas, kupi pradai biggrin.gif
jai shopigo pasuoju, nevirskinu, o jei begimo, hmmm ax.gif gi pagaliau pradejau sportuoti, tik lauke. nebeverta man eiti i kacialke menesiui...
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2014 04 05, 09:42)
koks maratonas, kupi pradai biggrin.gif
jai shopigo pasuoju, nevirskinu, o jei begimo, hmmm  ax.gif gi pagaliau pradejau sportuoti, tik lauke. nebeverta man eiti i kacialke menesiui...

aš užvakar persistengiau su sportu, šiandien iš vis kojų ištiest negaliu biggrin.gif jau taip skauda kad eina .... biggrin.gif
Atsakyti
Pabegau 2 km pirmadieni ant takelio vos neuzsilenkiau:)))) atsiminiau va kad mamos gimtadienis 05 26 smile.gif))) tai labai noreciau aisku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu bet nepavyks man su maratonu:))))))))
Atsakyti
QUOTE(Ozkele @ 2014 04 05, 10:03)
Pabegau 2 km pirmadieni ant takelio vos neuzsilenkiau:)))) atsiminiau va kad mamos gimtadienis 05 26 smile.gif))) tai labai noreciau aisku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu bet nepavyks man su maratonu:))))))))

aš nemėgstu takelių, man jau geriau slidės tada smile.gif
Atsakyti
Mums su darželiu labai sunkiai sad.gif Gabija labai noriai į jį eina ir eitų, jei ne ligos su komplikacijom. Kam sloga, o va jai tik susluoguoja nuo ko nors darželyje , tai iškarto sinusitas, ausytės ir be antibiotikų niekaip sad.gif o išpaskos Aurėja su bronchitais ir plaučių uždegimais. Po paskutinio Gabijos lankymo darže Aurėja antrą kartą labai greit su plaučiu uždegimu buvo, ko pasekoje atsidūrėm ligoninėj. Dabar 3 sav. reabilituojamės sanatorijoj, o Gabijos jau antras mėnuo neleidžiu kol kas dar į darželį.
Atsakyti
QUOTE(KristeP. @ 2014 04 05, 15:02)
Mums su darželiu labai sunkiai sad.gif Gabija labai noriai į jį eina ir eitų, jei ne ligos su komplikacijom. Kam sloga, o va jai tik susluoguoja nuo ko nors darželyje , tai iškarto sinusitas, ausytės ir be antibiotikų niekaip sad.gif o išpaskos Aurėja su bronchitais ir plaučių uždegimais. Po paskutinio Gabijos lankymo darže Aurėja antrą kartą labai greit su plaučiu uždegimu buvo, ko pasekoje atsidūrėm ligoninėj. Dabar 3 sav. reabilituojamės sanatorijoj, o Gabijos jau antras mėnuo neleidžiu kol kas dar į darželį.

Drazelis - geris, ligos - bjauru ... issikapanosit ... kada nors 4u.gif

I sanatorija noreciau ir as ... be vaiku, vyro, tik su kokia knyga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 04 05, 11:24)
aš nemėgstu takelių, man jau geriau slidės tada smile.gif

nelabai ir as megstu, bet labiau nei begiojima gatvemis.... kru svilpia statybininkai ir bisoki sunys bega is paskos
biggrin.gif
QUOTE(KristeP. @ 2014 04 05, 15:02)

\ o siaubas... kitais metais gal bus geriau...
Atsakyti