Įkraunama...
Įkraunama...

2011 Birželio mėnesio namučiai

Apklausa: Ar eisite/patekote nuo rugsėjo į darželį? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 03 30, 14:26)
nea jie įprastų eit į lovą 9 biggrin.gif o kada jau užmigs jų bėdos  lotuliukas.gif
ožka Vingy biggrin.gif

bandžiau , prieš pusę metų nustojau bandyti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(sumitukas @ 2014 03 30, 13:28)
bandžiau , prieš pusę metų nustojau bandyti  biggrin.gif

o ką ji daro? ai man dzin uždaryčiau kambary tegu ką nori tą daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 03 30, 14:43)
o ką ji daro? ai man dzin uždaryčiau kambary tegu ką nori tą daro biggrin.gif

paguldžius anksti budinasi kas 20-30 minučių verkdama smarkiai, tada užtrunka kol nuraminu, nes matau, kad jai negerai, juk nepaliksi tiesiog rėkti vieną, vieną kai terorizuoja, šiuo atveju išgąstis ar kažkas panašaus. Naktį neramiai miega, prie visko ji jautri garsams, turi būti gana tylu namie kai ji atsigula miegt, o vėliau paguldžius - ramiau miega naktį cool.gif o ir atsikelia 5-6 ir muistosi nebegali užmigti, jei anksti guldau, nu akivaizdžiai reikia mažiau meigo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sumitukas @ 2014 03 30, 13:47)
paguldžius anksti budinasi kas 20-30 minučių verkdama smarkiai, tada užtrunka kol nuraminu, nes matau, kad jai negerai, juk nepaliksi tiesiog rėkti vieną, vieną kai terorizuoja, šiuo atveju išgąstis ar kažkas panašaus. Naktį neramiai miega, prie visko ji jautri garsams, turi būti gana tylu namie kai ji atsigula miegt, o vėliau paguldžius - ramiau miega naktį cool.gif o ir atsikelia 5-6 ir muistosi nebegali užmigti, jei anksti guldau, nu akivaizdžiai reikia mažiau meigo biggrin.gif

tai jau matyt, aš tai pati miego noriu 23 val biggrin.gif jei dar tie trys ant galvos liptų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sumitukas @ 2014 03 30, 00:03)
pakeitė ir iš karto prabrėžė jai prie darbo  smile.gif

gal ir ne prie darbo...nors gal ir prie... dvi naujos masinos du nisanai ir abu ibreze... :DDD

ir ne iskart gi... anas jau nuo gruodzio menesio, vadinas praeitu metu...

Jo dija, vyras pakeite, atsibodo po servisus su senienom vazinetis, pajeme Qaskaju is salono .... :DDDD biggrin.gif
sau irgi jims, pagaliau I prota daejo...

drinks_cheers.gif

Sumitukai atsikeliau sian 11,,, ir pramiegojau tatjanos body balance nekalbant apie bike'us.... :DDDD sunku su situo nauju laiku...mano vaikas irgi miegot eina kokia 23 val....o ryte vos pakeliu....
Papildyta:
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 03 30, 12:45)
Sveikos  4u.gif
turėtum tiek vaikų ir tu su tokia fūra varinėtum biggrin.gif man dzin aš ir ant šaligatvio galiu užlipt jei labai jau trukdysiu biggrin.gif
oho ir ji normaliai tau ryte atsikelia? maniškiai 9 miegot eina, tai Joris niekaip 7:15 neatsikelia  lotuliukas.gif
Šiandien gyvi nuo pusės 8, nauju laiku biggrin.gif bet jie savarankiški tai mes miegojom kiek norėjom biggrin.gif

nono nepatnka man chrysleriai:D
man I Mersa dzipa tilpdavo 3 kedutes ir gale nor ir 3 lovos dar stacios:)))
qashkajus plius 2 irgi nemazas.... jimciau koki dzipa, bet tik ne chrysleri:))))

alia tema gi kad atsigavo:)))
Atsakyti
Tikrai valio, kad temute atgijo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Su tuo laiku nesamone, jauciu siandien visi eisim kokia 3 val. miegoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozkele @ 2014 03 30, 18:14)

nono nepatnka man chrysleriai:D
man I Mersa dzipa tilpdavo 3 kedutes ir gale nor ir 3 lovos dar stacios:)))
qashkajus plius 2 irgi nemazas.... jimciau koki dzipa, bet tik ne chrysleri:))))

alia tema gi kad atsigavo:)))

tai man ir į audi A6 tilpdavo 3 kėdutės gale, netame esmė biggrin.gif nepatogu, kai jos visos trys šalia viena kitos, nagus nusilauždavau, kol vaikus segdavau lotuliukas.gif už tai ir ieškaujau didžiausio miniveno, nes vyras nesutiko mikroautobusiuko pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Nezinau, prie laiko jau vakar apsipratom biggrin.gif Man tinka, vaikams tinka biggrin.gif
Parsinese dicke praeita savaite is darzo zaraza doh.gif Tik vakar atsigavo po visu vemimu ir viduriavimu doh.gif Mazoji po siai dienai po n kartu per diena perrengiu nuo iki doh.gif Sake siaucia kokie tai virusai. Nesem i laboratorija tyrimams megineli, niu ne rotas, kita zaraza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ledo sirdis @ 2014 03 31, 15:06)
Nezinau, prie laiko jau vakar apsipratom  biggrin.gif  Man tinka, vaikams tinka  biggrin.gif
Parsinese dicke praeita savaite is darzo zaraza  doh.gif Tik vakar atsigavo po visu vemimu ir viduriavimu  doh.gif Mazoji po siai dienai po n kartu per diena perrengiu nuo iki  doh.gif Sake siaucia kokie tai virusai. Nesem i laboratorija tyrimams megineli, niu ne rotas, kita zaraza  doh.gif

vajei, na sveikatėlės 4u.gif pas mano vaikus kažkas pan buvo, bet po vieną dieną pas visus, suviduriavo, po kartą apsivėmė ir viskas kaip niekur nieko, sausio mėn tas pats buvo ir va kovą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo The_perfect_woman: 31 kovo 2014 - 16:19
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 03 30, 13:26)
nea jie įprastų eit į lovą 9 biggrin.gif o kada jau užmigs jų bėdos

ir aš anksti guldau. prieš laiko pasukimą 8 val guldydavau, vakar ėjo 8,30. šiandien žiūrėsim, arba 8,30 arba 8 val eis biggrin.gif nu bet jie pas mane ir keliasi 6,15 į daržą biggrin.gif savaitgalį būna vėliau nueina miegot, bet vis tiek anksti keliasi, vėliausiai 6,45 biggrin.gif mes vyturiai esam.

o šiaip mes gyvenam gerai. žiemą praleidom be ligų, bet va prieš dvi savaites Viltė turėjo pūlinę anginą, o praeitą ketvirtadienį su Ignu abu naktį sukarščiavo, panašu į gripą. vakar jau aš su temperatūra gulėjau doh.gif
Atsakyti
Na mes irgi 9 val einam dantu valytis i lova, skaitom pasaka, o paskui as iseinu is kambario. kada jie ten uzmiega jau nebetikrinu smile.gif eidama miegoti mazaja sviesyte isjungiu ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fixa @ 2014 03 31, 16:38)
ir aš anksti guldau. prieš laiko pasukimą 8 val guldydavau, vakar ėjo 8,30. šiandien žiūrėsim, arba 8,30 arba 8 val eis biggrin.gif nu bet jie pas mane ir keliasi 6,15 į daržą biggrin.gif savaitgalį būna vėliau nueina miegot, bet vis tiek anksti keliasi, vėliausiai 6,45 biggrin.gif mes vyturiai esam.

o šiaip mes gyvenam gerai. žiemą praleidom be ligų, bet va prieš dvi savaites  Viltė turėjo pūlinę anginą, o praeitą ketvirtadienį su Ignu abu naktį sukarščiavo, panašu į gripą. vakar jau aš su temperatūra gulėjau doh.gif

man tai laiko ir sau norisi, todėl ir guldom anxti blush2.gif
Atsakyti