Įkraunama...
Įkraunama...

2011 Birželio mėnesio namučiai

Apklausa: Ar eisite/patekote nuo rugsėjo į darželį? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 03 29, 09:56)
qasqajų daugiau telpa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo smile.gif)) o kai perfect woman dar atvaro iki musu darzo ir savo fura ten pastatao, va tada vietos ir nebelieka:))))

Atsakyti
QUOTE(Ozkele @ 2014 03 28, 21:38)
su kaskajais ne su mersais:))))

masina pakeitei? smile.gif kruta merga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2014 03 30, 00:01)
masina pakeitei? smile.gif kruta merga smile.gif

pakeitė ir iš karto prabrėžė jai prie darbo smile.gif
Atsakyti
Kaip sekasi prisiderinti prie pakeisto laiko? Ryte vaikis atsikėlė valandą anksčiau, bet vakare visvien neužmigs be 24 val. Mums kaip pelėdoms valandos pasukimas į priekį yra siaubas baubas biggrin.gif Galėtų kas pusmetį vis sukti valandą atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2014 03 30, 12:16)
Kaip sekasi prisiderinti prie pakeisto laiko? Ryte vaikis atsikėlė valandą anksčiau, bet vakare visvien neužmigs be 24 val. Mums kaip pelėdoms valandos pasukimas į priekį yra siaubas baubas biggrin.gif Galėtų kas pusmetį vis sukti valandą atgal smile.gif

atsikėliau pusę vienuolikos - reiškia sekasi gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif o MB nuo 8 nauju laiku su abime saugo mano miegą wub.gif

vakare emilioką guildysiu 11 nauju laiku, migdysis ilgai, ebt viestiek užmigs, keli rytai anksčiau kelimosi ir persilauš biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Ozkele @ 2014 03 29, 18:35)
Jo smile.gif)) o kai perfect woman dar atvaro iki musu darzo ir savo fura ten pastatao, va tada vietos ir nebelieka:))))

turėtum tiek vaikų ir tu su tokia fūra varinėtum biggrin.gif man dzin aš ir ant šaligatvio galiu užlipt jei labai jau trukdysiu biggrin.gif

QUOTE(sumitukas @ 2014 03 30, 11:18)
atsikėliau pusę vienuolikos - reiškia sekasi gerai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o MB nuo 8 nauju laiku su abime saugo mano miegą wub.gif

vakare emilioką guildysiu 11 nauju laiku, migdysis ilgai, ebt viestiek užmigs, keli rytai anksčiau kelimosi ir persilauš  biggrin.gif

oho ir ji normaliai tau ryte atsikelia? maniškiai 9 miegot eina, tai Joris niekaip 7:15 neatsikelia lotuliukas.gif
Šiandien gyvi nuo pusės 8, nauju laiku biggrin.gif bet jie savarankiški tai mes miegojom kiek norėjom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 03 30, 12:45)
Sveikos  4u.gif
turėtum tiek vaikų ir tu su tokia fūra varinėtum biggrin.gif man dzin aš ir ant šaligatvio galiu užlipt jei labai jau trukdysiu biggrin.gif
oho ir ji normaliai tau ryte atsikelia? maniškiai 9 miegot eina, tai Joris niekaip 7:15 neatsikelia  lotuliukas.gif
Šiandien gyvi nuo pusės 8, nauju laiku biggrin.gif bet jie savarankiški tai mes miegojom kiek norėjom biggrin.gif

Mūsų šeimoje nėra tokių, kurie ryte normaliai atsikelia. Net jei per klaidą užmiegame visi iki 23 val., be 10 val. mes neatsikeliame. Aš savaitgaliais iki 11 parpiu. O rytais pakeliu, aprengiu ir į mašiną. Ir autopilotu abi iki daržo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 03 30, 12:45)
Sveikos  4u.gif
oho ir ji normaliai tau ryte atsikelia? maniškiai 9 miegot eina, tai Joris niekaip 7:15 neatsikelia  lotuliukas.gif

Jo, miegot 11-12 varo keliasi 7-8 lotuliukas.gif ji gi nemiegalius pas mane nuo gimimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2014 03 30, 12:04)
Mūsų šeimoje nėra tokių, kurie ryte normaliai atsikelia. Net jei per klaidą užmiegame visi iki 23 val., be 10 val. mes neatsikeliame. Aš savaitgaliais iki 11 parpiu. O rytais pakeliu, aprengiu ir į mašiną. Ir autopilotu abi iki daržo smile.gif

aš irgi mielai pamiegočiau rytais biggrin.gif bet vaikai ne biggrin.gif

QUOTE(sumitukas @ 2014 03 30, 12:10)
Jo, miegot 11-12 varo keliasi 7-8  lotuliukas.gif  ji gi nemiegalius pas mane nuo gimimo rolleyes.gif

numirčiau jei vaikai taip vėlai miegot eitų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 03 30, 13:32)
aš irgi mielai pamiegočiau rytais  biggrin.gif  bet vaikai ne biggrin.gif
numirčiau jei vaikai taip vėlai miegot eitų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Įprastum mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
OOOOOOOOOOOOOOŽKA, ryt bike'ai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sumitukas @ 2014 03 30, 12:38)
Įprastum mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

nea jie įprastų eit į lovą 9 biggrin.gif o kada jau užmigs jų bėdos lotuliukas.gif

QUOTE(sumitukas @ 2014 03 30, 13:00)
OOOOOOOOOOOOOOŽKA, ryt bike'ai  biggrin.gif

ožka Vingy biggrin.gif
Atsakyti