Įkraunama...
Įkraunama...

2011 Birželio mėnesio namučiai

Apklausa: Ar eisite/patekote nuo rugsėjo į darželį? (54 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Smiltele82 @ 2014 03 25, 11:32)
Kas čia darosi, visos FB arba darbuose sulindusios. Nu reikia gi atgaivinti temutę smile.gif
Žiemužę ištvėrėm neblogai sakyčiau, iš ligų buvo tik slogytė, nes turim bėdų su adenoidais, o daugiau nieko. Žodžiu patenkinta ir jei taip ir toliau taip bus super.
Dabar labai labai laukiam tikrai tikro ir gražaus pavasario smile.gif

jau ant nosies tas pavasaris, vidudienis iš vis gražus smile.gif

mes kažkaip irgi lengvai žiemą praleidom, be didelių ligų ligelių, pradėjom su vaikais po baseinus pirteles lankytis profilaktiškai kelis kart savaitėj, gal iš vis susitvarkys tų plaučiukų ligos thumbup.gif
Atsakyti
Vis cia uzbegu, bet tai tokia tustuma ir tylaaaaaaaa blink.gif FB ir nepasakyciau, kad jau labai didelis judejimas ax.gif
Mes ir neblogai atziemojom, nors i darziuka menesi viena karta visada susirgdavom. Tokios ten ir ligos, negrazus kosulys ir neleidziu, juk galiu biggrin.gif Vat, db pirmas menuo bus, kai busim islanke nuo iki thumbup.gif Tai ir suzinosiu pilna kaina uz darza lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mums irgi sekasi gerai, Emiliux lanko daržą, jai labai patinka, noriai eina, turi draugų ten, auklėtoja labai gera thumbup.gif sirgom vieną kartą , kad daržiuko nelankėm, o kitos ligos iš serijos snargliukai - neskaitom už ligą smile.gif
Be sauskelnių jau beveik metai, bet vis dar pasitaiko įvairių avarijųsmile.gif
Prieš porą mėn sudygo paskutiniai krūminiai .
Brolis prieš darželines ligas irgi puikiai lakosi:)

Visas su pavasariu!!! wub.gif
Atsakyti
OHO, gal su pavasariu temelė atgis bigsmile.gif

maniškė verkė kai nėjo į daržą, neleidau čia dabar savaitę, tai kruvinom ašarom verkė, kodėl tėtis eina į darbą, o jos neveža į daržą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 03 26, 11:02)
OHO, gal su pavasariu temelė atgis  bigsmile.gif

maniškė verkė kai nėjo į daržą, neleidau čia dabar savaitę, tai kruvinom ašarom verkė, kodėl tėtis eina į darbą, o jos neveža į daržą  biggrin.gif

pas mus tas pats biggrin.gif
asociacijos "emilė neis į darželį? mamyte, tai tada mes važiuosime prie jūros? ant bangos su tėtuku eisiu? " lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sumitukas @ 2014 03 26, 10:18)
asociacijos "emilė neis į darželį? mamyte, tai tada mes važiuosime prie jūros? ant bangos su tėtuku eisiu? " lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pas mus baseinas biggrin.gif 3val mažai, eitų kas dieną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 03 26, 11:40)
pas mus baseinas biggrin.gif 3val mažai, eitų kas dieną  lotuliukas.gif

kur einat? Emilė irgi su vyru varinėja į vychy,neina iš ten ištraukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sumitukas @ 2014 03 26, 10:49)
kur einat? Emilė irgi su vyru varinėja į vychy,neina iš ten ištraukti smile.gif

mes į Kareivių impulsą ax.gif man jie ten gerai pirtelėse pasėdi thumbup.gif
Dičkis jau dideliam baseine su liemene plaukioja smile.gif mažiai dar varlinyke čiuožinėja smile.gif bet už tai miega po baseino liuxiškai, užmigt trunka 3 min biggrin.gif o ir vandens kiek namie susitaupo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sumitukas @ 2014 03 26, 11:18)
asociacijos "emilė neis į darželį? mamyte, tai tada mes važiuosime prie jūros? ant bangos su tėtuku eisiu? " lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sumituk, klausimas į mūsų darželio temą smile.gif Ar tu dar įvažinėji į teritoriją su mašiniuku? Šiaip dažniausiai aš aš palieku iki vartų kur nors, bet šiandien kaip tik stipriai lijo, tai galvoju įvažiuosiu vidun. Prieš mane buvo mašina, įvažiavo pro vartus ir prieš pat nosį užtrenkė blink.gif Nu tiek to galvoju, nežinau kas ten per fruktas, tai tik pasukiojau pirštą prie galvos ir tiek. Vėliau sužinojau, kad ten viso labo auklėtoja........ Nu ženklo ten nėra, kad negalima. Aš suprantu, kad jei visi važiuotų irgi nesamonė būtų, nu bet.......
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2014 03 26, 11:17)
Sumituk, klausimas į mūsų darželio temą smile.gif Ar tu dar įvažinėji į teritoriją su mašiniuku? Šiaip dažniausiai aš aš palieku iki vartų kur nors, bet šiandien kaip tik stipriai lijo, tai galvoju įvažiuosiu vidun. Prieš mane buvo  mašina, įvažiavo pro vartus ir prieš pat nosį užtrenkė  blink.gif Nu tiek to galvoju, nežinau kas ten per fruktas, tai tik pasukiojau pirštą prie galvos ir tiek. Vėliau sužinojau, kad ten viso labo auklėtoja........ Nu ženklo ten nėra, kad negalima. Aš suprantu, kad jei visi važiuotų irgi nesamonė būtų, nu bet.......

pas mus tai negalima įvažiuot į teritoriją ale cool.gif

vakar bajeris buvo, pastačiau kieme prie darželio mašiną, ateinu užstatė mane ir kitą mamą, kuri išvažiuot nori, klausinėju pas kaimynus to namo, kieno mašina, jie man rėkia, pasistumk, gi ant laisvo palikta blink.gif pasirodo jie vieni kitus užstato ir stumdo tas mašinas lotuliukas.gif sakau kvieskit kieno mašina, nes mentus kviesiu, tai kai jau iškviečiau, tada atėjo gražuolė su šuniu ir patraukė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2014 03 26, 12:17)
Sumituk, klausimas į mūsų darželio temą smile.gif Ar tu dar įvažinėji į teritoriją su mašiniuku? Šiaip dažniausiai aš aš palieku iki vartų kur nors, bet šiandien kaip tik stipriai lijo, tai galvoju įvažiuosiu vidun. Prieš mane buvo  mašina, įvažiavo pro vartus ir prieš pat nosį užtrenkė  blink.gif Nu tiek to galvoju, nežinau kas ten per fruktas, tai tik pasukiojau pirštą prie galvos ir tiek. Vėliau sužinojau, kad ten viso labo auklėtoja........ Nu ženklo ten nėra, kad negalima. Aš suprantu, kad jei visi važiuotų irgi nesamonė būtų, nu bet.......

per susirinkimą apie tai buvo kalba, šiaip ten privati darželio teritorija, ir paprastiems mirtingiems važiuoti negalima, o , bet tačiau, kadangi vartų neužrakina, nes tai auklėtoja įvažiuoja, tai maisto furgonas, tai dar kas - vartai atviri.
Direktorė derina, kad ant vartų atsirastų ženklas, ženklo paskirtis aiški, bet ponai pareigūnai nesupranta kodėl jo reikia biggrin.gif vakarais niekas nesiparina, kad su mašina atvažiuoja, bet ryte bėda ta, kad privažiuoja, užstato vartus, auklėtojos negali įvažiuoti, vėluoja į darbą, tokiems "užstačiusiems" padarant pastabas, jie apšaukia, tipo eik na... ir panašiai, žodžiu išsireiškia su visa derama pagarba, todėl darželio personalas prašo nevažiuoti į kiemą, ryte visada nuvedam pėstute, o vakare jei kažkur iš miesto lekiu, tai užsuku su mašina į vidinį kiemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sumitukas @ 2014 03 26, 12:29)
per susirinkimą apie tai buvo kalba, šiaip ten privati darželio teritorija, ir paprastiems mirtingiems važiuoti negalima, o , bet tačiau, kadangi vartų neužrakina, nes tai auklėtoja įvažiuoja, tai maisto furgonas, tai dar kas - vartai atviri.
Direktorė derina, kad ant vartų atsirastų ženklas, ženklo paskirtis aiški, bet ponai pareigūnai nesupranta kodėl jo reikia biggrin.gif vakarais niekas nesiparina, kad su mašina atvažiuoja, bet ryte bėda ta, kad privažiuoja, užstato vartus, auklėtojos negali įvažiuoti, vėluoja  į darbą, tokiems "užstačiusiems" padarant pastabas, jie apšaukia, tipo eik na... ir panašiai, žodžiu išsireiškia su visa derama pagarba, todėl darželio personalas prašo nevažiuoti į kiemą, ryte visada nuvedam pėstute, o vakare jei kažkur iš miesto lekiu, tai užsuku su mašina į vidinį kiemą 4u.gif

Nu va, gerai, kad neapsiputojau ir nepasiunčiau smile.gif
Atsakyti