Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybelės, skarelės, galvos juostos..

Lace, kraštelis ir mane sužavėjo, o kaip tokį padaryti g.gif
Atsakyti
user posted image

mano mazai mergaitei:)
Atsakyti
aha,kraštukas neralus wub.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Lace, mane irgi kraštelis užkabino thumbup.gif
zhaki, pamatytų mano mažoji, tai jaučiu neturėčiau ramybės biggrin.gif žavūs hello kitties wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 09 13, 10:57)
Lace, mane irgi kraštelis užkabino thumbup.gif
zhaki, pamatytų mano mažoji, tai jaučiu neturėčiau ramybės biggrin.gif žavūs hello kitties wub.gif

aciu mano jau sokineja is laimes:)
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2013 09 12, 14:58)
Kepurytės Angry birds fanams
user posted image

kokios smagio kepurytes wub.gif
Atsakyti
Rodomės visą komplektuką, kepurytę su šalikėliu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labai gražus komplektukas. Noriu paklausti, o kaip nėrėte tas ausytes? Kokiais siūlais nėrėte?
Atsakyti
QUOTE(kamiila @ 2013 09 14, 11:10)
Labai gražus komplektukas. Noriu paklausti, o kaip nėrėte tas ausytes? Kokiais siūlais nėrėte?

Ne manęs klausėte, bet galiu užrodyti, kur galite pastudijuoti šią nėrimo techniką - ČIA 141 ir 143 postuose. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Laba diena. Noreciau jusu pagalbos. Pastebejau, kad man nelabai gaunasi su akiu paskaiciavimu. Mezgiau mazajam kepuryte, nusimezgiau gabaliuka, kad paskaiciuoti akis, o kai numezgiau visa kepure, ziuriu, kad kaip ir laisvoka truputi.
Dabar sau norejau nusimegzti kepure. Vel pasidariau mezginuka, kad paskaiciuoti akis. Atrodo viska sgerai, bet kai uzsimeciau akis ir numezgiau pora eiliu, matau, kad ten dvi galvos telpa.
Galvos apimtis 57 cm, siulai Alize/Cashmira, virbalai Nr3.. Kaip paskaiciuoti reikiama akiu skaiciu?
Busiu dekinga uz pagalba 4u.gif
Noriu tokio tipo kepures.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 16 rugsėjo 2013 - 10:58