Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybelės, skarelės, galvos juostos..

QUOTE(insanda @ 2014 03 05, 11:32)
na pas jus ir mintys garbanotos:D baisu ka ir bekelt kad neisdergtu g.gif

Jei tai butu mano vienos mintys...bet kad daugumai taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 03 05, 12:32)
na pas jus ir mintys garbanotos:D baisu ka ir bekelt kad neisdergtu g.gif

Tai kad ir man tas...nu ragas...žinokit nesižiūri...gal tikrai smailėjančia forma padarius viskas būtų gerai g.gif

O čia mano kuklus komplektukas.
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linulemamule: 05 kovo 2014 - 15:28
QUOTE(murmur @ 2014 03 05, 15:36)
Jei tai butu mano vienos mintys...bet kad daugumai taip atrodo  4u.gif

na manau, kad nebereikia nieko mamytei ir sakyti, juk mes mamos geriausiai zinome, kas musu vaikams tinka ir patinka, ir kokios pasekmes galimos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2014 03 05, 15:32)
as vietoje kaune perku, sitos linijos yra kelios rusys, storis truputi skiriasi. Ir vieni ir kiti yra taip pat geri,sitie kur ikeliau geresni tuo, kad ilgesnis metrazas.

O kur Jus perkate Kaune? ax.gif
Atsakyti
Linulemamule, dailus komplektukas 4u.gif

Vasarinukė 4u.gif
user posted image

Atsiprašau už foto kokybė, bet dienos šviesos jau senai nematau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2014 03 05, 19:11)
O kur Jus perkate Kaune?  ax.gif

adreso nezinau tiksliai, bet prie hipermaximos savanoriuose. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulemamule @ 2014 03 05, 16:26)
O čia mano kuklus komplektukas.

Dailus darbelis smile.gif As kaip tik dukrytei sumaniau nunerti baktusa prie kepurytes, gal pasakysite pagal kokia schemute nerete? Po kiek akiu ir kas kelinta eile dadejote? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

įkvėpta Jūsų darbelių, ir aš pasirodau su pirma berete smile.gif Neideali, bet man ir dukrai patinka.

user posted imageg
Atsakyti
man iskilo klausimelis kaip jus tas kepurytes prijungiat prie tos tamrios juosteles? jos juk atsirai neriasi, ar prisiuvat ar kepure neriat siaurejanciai? tikiuos aiskiai paklausiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2014 03 06, 00:06)
Dailus darbelis  smile.gif As kaip tik dukrytei sumaniau nunerti baktusa prie kepurytes, gal pasakysite pagal kokia schemute nerete? Po kiek akiu ir kas kelinta eile dadejote? 4u.gif

Dėkui smile.gif
Pradėjau nerti nuo 2 pusinių stulpelių. Kiekvienoje eilėje pridėjau po vieną stulpelį ir taip platinau iki norimo ilgio. Nėriau kabinant siūlą ne per visą akį, o kabinant nuo savęs tolesnį jos kraštą.

Jei reiktų platesnio baktusiuko, galima platinti pridedant 2 stulpelius. Aišku dar priklauso nuo siūlų. Man užteko pridėti po 1.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti