Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybelės, skarelės, galvos juostos..

Laura labai grazi ryski kepuryte thumbup.gif kokie cia siulai?

Mano vyras tai neleistu tikrai vaikui su tokiu "ragu" i kiema iseiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 03 05, 10:40)
Laura labai grazi ryski kepuryte  thumbup.gif  kokie cia siulai?

Mano vyras tai neleistu tikrai vaikui su tokiu "ragu" i kiema iseiti  doh.gif

drinks_cheers.gif
Laura-online labai grazi kepuryte wub.gif akys pasiilgusios ryskių spalvų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 03 05, 10:40)

mano mylimiausieji, ale prabangus prabangus doh.gif bet kas nori kokybes, ryskumo tai negaila tikrai. Tik as perku vietoje ir turi dar nuolaidele jiems thumbup.gif

http://www.mezginiup...ai/0/1295/candy
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2014 03 05, 12:47)
mano mylimiausieji, ale prabangus prabangus  doh.gif bet kas nori kokybes, ryskumo tai negaila tikrai. Tik as perku vietoje ir turi dar nuolaidele jiems  thumbup.gif

Labai gražus komplektukas! O jau spalvos linksmumas - net pajutai pavasario kvapą... bigsmile.gif

O kaip jus siaurinote kepurės pabaigoje? Man taip gražiai dar neišėjo nei karto... ;/ kas kiek akių ir eilių?... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2014 03 05, 11:12)
Labai gražus komplektukas! O jau spalvos linksmumas - net pajutai pavasario kvapą...  bigsmile.gif

O kaip jus siaurinote kepurės pabaigoje? Man taip gražiai dar neišėjo nei karto... ;/ kas kiek akių ir eilių?...  blush2.gif

kazkokios formules neturiu, pagal akiu skaiciu paskaiciuoju kad vienodas tarpas butu ir kiekvienoje eileje po dvi akis suneriu, dazniausiai buna kas 16-20 akiu pradedu siaurinti ir taip iki galo. O siaurinti pradedu tada kada matau kad ilgio kepurei jau uztenka, tarkime kokiai 50cm apimciai kai pasiekiu bendra ilgi kokia 20-22 cm tada pradedu siaurint.
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2014 03 05, 13:24)
kazkokios formules neturiu, pagal akiu skaiciu paskaiciuoju kad vienodas tarpas butu ir kiekvienoje eileje po dvi akis suneriu, dazniausiai buna kas 16-20 akiu pradedu siaurinti ir taip iki galo. O siaurinti pradedu tada kada matau kad ilgio kepurei jau uztenka, tarkime kokiai 50cm apimciai kai pasiekiu bendra ilgi kokia 20-22 cm tada pradedu siaurint.

Supratau, ačiū wink.gif

Niu labai gražiai atrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 03 05, 11:40)

Mano vyras tai neleistu tikrai vaikui su tokiu "ragu" i kiema iseiti  doh.gif

na pas jus ir mintys garbanotos:D baisu ka ir bekelt kad neisdergtu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2014 03 05, 13:24)

Beje, kiek kamuoliukų sunaudojote tokiam komplektukui? Ir kokio dydžio vąšeliu nėrėte? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2014 03 05, 11:51)
Beje, kiek kamuoliukų sunaudojote tokiam komplektukui? Ir kokio dydžio vąšeliu nėrėte? wink.gif

4 kamuoliukus, bet metrazas 1 kamuoliuko tik apie 130 m. Vaselis 2.0. Cia kur ikeliau siuliuku nuoroda tai jie truputi plonesni ir metras apie 160m, bet visitek reiktu 4 kamuoliuku kad uztektu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2014 03 05, 15:52)
4 kamuoliukus, bet metrazas 1 kamuoliuko tik apie 130 m. Vaselis 2.0. Cia kur ikeliau siuliuku nuoroda tai jie truputi plonesni ir metras apie 160m, bet visitek reiktu 4 kamuoliuku kad uztektu  4u.gif

Tai jus ne šitais kurie nuorodoje nėrėte? Tokių storesnių ten neradau... ;/
Atsakyti
QUOTE(Katinas79 @ 2014 03 05, 13:59)
Tai jus ne šitais kurie nuorodoje nėrėte? Tokių storesnių ten neradau... ;/

as vietoje kaune perku, sitos linijos yra kelios rusys, storis truputi skiriasi. Ir vieni ir kiti yra taip pat geri,sitie kur ikeliau geresni tuo, kad ilgesnis metrazas.
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2014 03 05, 16:32)
as vietoje kaune perku, sitos linijos yra kelios rusys, storis truputi skiriasi. Ir vieni ir kiti yra taip pat geri,sitie kur ikeliau geresni tuo, kad ilgesnis metrazas.

Supratau 4u.gif
Atsakyti