Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skrybelės, skarelės, galvos juostos..

Vienaragis laisvai galėtų pavirsti ir beragiu, vien dėl mergaitės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2014 03 04, 11:05)
Vienaragis laisvai galėtų pavirsti ir beragiu, vien dėl mergaitės  ax.gif

drinks_cheers.gif Man kepurė graži, ir nesakyčiau, kad joje kažko būtų per daug ar kažkas labai neskoningo, tačiau jūsų vietoje aš arba nuimčiau ragiuką arba padaryčiau jį subtilesnį, mažesnį.. tačiau tai tik mano nuomonė ir ji nebūtinai turi sutapti su jūsiške 4u.gif
Atsakyti
Visos raso taip graziai biggrin.gif Nuimkit ta raga, nes ne vienaragi jis primena doh.gif Kepuryte grazi spalvinga, tas ragas viska gadina.
Atsakyti
aciu merginos uz kritika lotuliukas.gif nieko jau nenuimsi, toks jau mazosios klientes uzsakymas ir nieko neleido nei nuimt nei priedet:D as tik pildziau nora:D
Atsakyti
Spalvos pavasariškai mergaitiškos, išpildymas net labai pavykęs, nu bet ta "detalė" akis bado blush2.gif gaunasi taip, kad visų mūsų mintys garbanotos hihihi.gif bet bus skaudu, jei kas nors tai garsiai mergaitei pasakys, o vaikai gražiai to pasakyti nemoka schmoll.gif rėž tiesiai šviesiai doh.gif bus skaudu unsure.gif
Atsakyti
Pasirodau ir aš su nerta kepuryte pavasariui 4u.gif
user posted image
Atsakyti
pamesa kaip grazu
Atsakyti
Pamesa labai grazu! ar virsus irgi nertas? koks ten rastas?
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 03 04, 14:50)
Pamesa labai grazu! ar virsus irgi nertas? koks ten rastas?

taip, viskas nerta.
Pirma nuneriu juostele aplink galvyte, zemu stulpeliu, tik neriu i vidine pynute, o toliau viskas zemu stulpeliu iprastai smile.gif
Atsakyti
pamesa labai dailu wub.gif

Vienaragio kepuryte ir man sukele ivairiu minciu, nors principe suprantu minti, bet gal ta raga tiesiog sumazinciau , kad jis nebutu lyg demesio centre smile.gif

mano paskutinis darbelis kai po ziemos norisi ryskiu spalvu smile.gif Noriu is saviskei nunarpliot ka nors ryskaus ir ji pamacius, sake irgi nori su spalvotais saldainiais, bet as kazkaip labiau linkusi kazka subtiliau su gelem suzaist, bet gal reiks nusileist vaikui g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2014 03 04, 12:38)
Spalvos pavasariškai mergaitiškos, išpildymas net labai pavykęs, nu bet ta "detalė" akis bado  blush2.gif gaunasi taip, kad visų mūsų mintys garbanotos hihihi.gif bet bus skaudu, jei kas nors tai garsiai mergaitei pasakys, o vaikai gražiai to pasakyti nemoka  schmoll.gif rėž tiesiai šviesiai doh.gif bus skaudu  unsure.gif

nieko tas vaikas nesupras -ne tas amzius biggrin.gif

o raga reikejo labiau trikampini daryt -smaila, o ne buka -uztat ir mintys garbanotos pas moteras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2014 03 05, 09:56)

o raga reikejo labiau trikampini daryt -smaila, o ne buka -uztat ir mintys garbanotos pas moteras lotuliukas.gif

kita forma bandyciau isgauti drinks_cheers.gif Kazin ar tik pas moteras tos mintys garbanotos, kazin kaip vyrai reaguotu lotuliukas.gif
Atsakyti