Vienaragis laisvai galėtų pavirsti ir beragiu, vien dėl mergaitės
QUOTE(Tomienė @ 2014 03 04, 11:05)
Vienaragis laisvai galėtų pavirsti ir beragiu, vien dėl mergaitės
Man kepurė graži, ir nesakyčiau, kad joje kažko būtų per daug ar kažkas labai neskoningo, tačiau jūsų vietoje aš arba nuimčiau ragiuką arba padaryčiau jį subtilesnį, mažesnį.. tačiau tai tik mano nuomonė ir ji nebūtinai turi sutapti su jūsiške
Visos raso taip graziai Nuimkit ta raga, nes ne vienaragi jis primena Kepuryte grazi spalvinga, tas ragas viska gadina.
aciu merginos uz kritika nieko jau nenuimsi, toks jau mazosios klientes uzsakymas ir nieko neleido nei nuimt nei priedet:D as tik pildziau nora:D
Spalvos pavasariškai mergaitiškos, išpildymas net labai pavykęs, nu bet ta "detalė" akis bado gaunasi taip, kad visų mūsų mintys garbanotos bet bus skaudu, jei kas nors tai garsiai mergaitei pasakys, o vaikai gražiai to pasakyti nemoka rėž tiesiai šviesiai bus skaudu
Pasirodau ir aš su nerta kepuryte pavasariui
pamesa kaip grazu
Pamesa labai grazu! ar virsus irgi nertas? koks ten rastas?
QUOTE(murmur @ 2014 03 04, 14:50)
Pamesa labai grazu! ar virsus irgi nertas? koks ten rastas?
taip, viskas nerta.
Pirma nuneriu juostele aplink galvyte, zemu stulpeliu, tik neriu i vidine pynute, o toliau viskas zemu stulpeliu iprastai
pamesa labai dailu
Vienaragio kepuryte ir man sukele ivairiu minciu, nors principe suprantu minti, bet gal ta raga tiesiog sumazinciau , kad jis nebutu lyg demesio centre
mano paskutinis darbelis kai po ziemos norisi ryskiu spalvu Noriu is saviskei nunarpliot ka nors ryskaus ir ji pamacius, sake irgi nori su spalvotais saldainiais, bet as kazkaip labiau linkusi kazka subtiliau su gelem suzaist, bet gal reiks nusileist vaikui
Vienaragio kepuryte ir man sukele ivairiu minciu, nors principe suprantu minti, bet gal ta raga tiesiog sumazinciau , kad jis nebutu lyg demesio centre
mano paskutinis darbelis kai po ziemos norisi ryskiu spalvu Noriu is saviskei nunarpliot ka nors ryskaus ir ji pamacius, sake irgi nori su spalvotais saldainiais, bet as kazkaip labiau linkusi kazka subtiliau su gelem suzaist, bet gal reiks nusileist vaikui
QUOTE(Tomienė @ 2014 03 04, 12:38)
Spalvos pavasariškai mergaitiškos, išpildymas net labai pavykęs, nu bet ta "detalė" akis bado gaunasi taip, kad visų mūsų mintys garbanotos bet bus skaudu, jei kas nors tai garsiai mergaitei pasakys, o vaikai gražiai to pasakyti nemoka rėž tiesiai šviesiai bus skaudu
nieko tas vaikas nesupras -ne tas amzius
o raga reikejo labiau trikampini daryt -smaila, o ne buka -uztat ir mintys garbanotos pas moteras
QUOTE(bonda @ 2014 03 05, 09:56)
o raga reikejo labiau trikampini daryt -smaila, o ne buka -uztat ir mintys garbanotos pas moteras
kita forma bandyciau isgauti Kazin ar tik pas moteras tos mintys garbanotos, kazin kaip vyrai reaguotu